Üdv!
Kérdezem, mostanában melyik ág az erősebb ehéz tank tekintetében? Orosz vagy japán? Tier-8 tól... Melyiket húzzam???
Előre is köszönöm!
nekem Is-7 van meg,az elég jó kis tank.az előtte lévő tankok is nagyon jól használhatóak.mobilisak,használható páncéljuk van.Is-4 ágról talán az st-I használható,IS-4 az egyik legrosszabb 10-es tank.object 277 ág elég jó,de nem igazán nehéz tank se a t-10 se az object viszont mindkettő nagyon élvezetes kis jószág.japó bunker tankok nekem nem jönnek be,a type 5 nem lehet rossz de még azt is szanaszét lövik golddal plussz tetü lassú az összes szóval az elején jó helyre kell menni velük mert utána már nem nagyon váltasz velük poziciót.én először az Is-7 ágat ajánlanám
Nekem megvan az IS7, Obj 277 meg a retard Type5 HT is.
Ha klánolsz, meg CW-zel, akkor a Type5 sajnos "alap kellék".
Ha nincs klán és randomban vereted, akkor -szerintem- IS7 a prioritás. B@aszó torony, kb gyenge pont nélkül buff óta normális átütés (attól függetlenül ha hasznos tagja akarsz lenni a krúnak, akkor minimum a készlet fele apcr) és pontosság. A sebessége is teljesen használható, T62A-val egyszerre érsz oda kb mindenhova, csak kanyarodni ne kelljen.
Obj277: Még nekem is új, meglepően jó alfa (és magas rollok -bár ez lehet csak magamnak kamu-) az IS7-hez képest. A hajlított felső lemez miatt sidescrapelni -szerintem- jobban lehet vele mint az IS7-el, mert ennek nem csökken olyan mértékben az efektív páncélvastagsága a hajlítás miatt, ugyanakkor ez is belőhető. Kicsit gyorsabb, kicsit gyorsabban tölt, kicsit pontosabb, nyomorult HEAT prém skulóval, amit ugye zabál az üreges páncél, meg a lánc... Az AP-nak sokkal használhatóbb (és valóban HASZNÁLHATÓ) átütése van, mint IS7-nek. Csőlehajlásban az IS7 0,5°-ot ver a 277-re (6° vs 5,5°). Ugyanakkor a tornyán mindkét kupola gyengepont, ami igaz, hogy kicsi, de belőhető.
A Type 5 meg tényleg a gyökereknek való (bocsánat azoknak, akik szeretik vagy csak ezzel tudnak érvényesülni.) Böszme páncél, ami vagy működik, vagy nem. Pontosan ezért nem szeretek és nem is akarok vele játszani. SH-CW-re viszem ha kell, de randomban csak nagyonritkán, mert kiszámíthatatlan a páncélja. Amíg egy Maussal tudod, hogy ha a testét beforgatod, a tornya élét mutatod az ellenfélnek, kb nincs az az isten ami belőjjön. Egyedül a Type 5 baszó löveg, #ONLYGOLD kombó, ami fixen sebez minimum 350-400-at beléd (papír TD-ket, T10 LT-ket tudsz egylövésezni, mert miért ne), amit Te vagy vissza tudsz adni neki, vagy nem (#böszmepáncél). És pontosan erre való ez a szutyok. Ha szeretsz beállni ablakba, és onnan klikkelgetni, akkor a Type5 a nyerő. Amúgy meg az IS7. Mondjuk 10x több csatám van vele, mint a másik 2-vel összesen, de ha választanom kéne, akkor IS7 mindenképpen az első, aztán ha van gusztusod a Type-hoz, akkor hajrá. Utána, ha még mindig szereted a grindet, jöhet a következő orosz HT. Aztán az obj 705, aztán a következő orosz hevi, meg a következő....
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...