Tegnap A-43-aztam kicsit, gondoltam ráugrok 1v1-ben a 6-os svéd medre megnézzük mit tud. Full hp vs. full hp. én kijöttem a buliból kb 300 hp-val ő pedig füstölgő roncsként végezte. Gyorsan ránéztem csata után a player-re, 1900 wn8 körüli játékos volt és vagy 100 csatát belerakott a prém med-be szóval nem gagyi legénységgel futtatta, de egész egyszerűen az A-43 DPM és mobilitás fölényével nem bírt a 6-os svéd csoda. A Leo sem okozott különösebb fejfájást., bár csak megkezdve mertem rámenni. Dombos pályán viszont másképp alakult volna a duel, a brutál gundeppel hatalmas előnnyel indulnak a svédek szóval csak addig lehet az ember jampi ellenük amíg nem hulldownozgatnak.
Hellóóó mindenki!
Én tegnap kihúztam fullosra a 6-ost free-ből. Volt egy másfél skilles legénységem a prémből, igaz ide 4 faszi kell abba meg csak 3 van, ezért csak a para lámpa működött, meg a "pontosságot segítő" skill.
Kipróbáltuk sh-n ott semmi értelme nem volt, mert lassú a cromi-type64-t37 kombók ellen.
Viszont randomban tetszett.
1v1-ben ahogy Norton is említi gagyi. Ha nem figyeltem a minimap-ot és túl közel mentem a "tűzhöz" 2-3 találat vittem be és végem volt.
Viszont mikor nem bambuláztam be

, minden pályán találtam valami jó hulldown pozicíót, és onnantól szimpatikus lett. Nem vagyok egy túl jó játékos, de még én is lőttem átlag 1000-1500-at ezeken a meccseken, és volt egy 2150-es is a pöpec ágyúnak köszönhetően.
Nem egy megtartós darab, mert csapatba nem igen lehet használni, de nem lépném át free-ből sem.
Olvasom itt, hogy belövi minden, na de 1 kivételével melyik T6-os mednek lehet a páncéljára számítani?

Okosan használva kényelmesen ki lehet vele húzni Leo-t, vagy még talán többet is (+free xp-t), mert az már kevésbé tűnik használhatónak.
Én a nyolcastól gondolkodnék el komolyabban ezen az ágon.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...