Sziasztok!
Sokat agyaltam, hogy melyik ágat kezdjem el a svédeknél. Végül a Közepes tankot választottam. Szabad tapasztalatból kifejlesztettem a LEO-t, és nagyon tetszik. Most már minden modult kifejlesztettem, és a 3 felszerelést felraktam rá (töltésgyorsító, fokozott szellőzés, távcső). A küldetéses női legénységet átképeztem. Élvezetes csatákat megyek vele, még úgy is, hogy nem tudok rá vigyázni eléggé. Nagyon sokszor benyelem a sebzéséket. Eleinte a nagyobb DPM miatt a 7,5-es ágyúval játszottam vele, de megnéztem Quickybaby videóját, amiben összehasonlítja a 10,5 csövet is. Felraktam azt is. Az első körben összejött a top gun!

Utána persze nem volt minden kör ilyen, de nekem fullosan 8,9 sec alatt tölt be. Nem rossz. A kis cső 3,56s alatt tölt be, ami nagyon jó. Amíg nem tudok vigyázni a HP-mra, akkor jobb lesz, ha csak kevesebbszer nézek ki a domb mögül

Egyelőre úgy tűnik, hogy több sebzést hozok össze ezzel, pedig a másik ágyú sok szempontból jobb. Ha megtanulom rendesen, akkor majd visszatérek rá.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a közepes tankokat.
Egész gyors, mozgékony. Nagyon jó játékosok mehetnek vele, mert az egyik legjobb köröm 3k sebzés és 1,5k spot/láncolás is csak másodosztályt ért.5 vagy 6 k felett kell lennie a kombináltnak a tankászhoz. Ami azért nem kevés! Remélem összejön.
Kicsit a tigris jut róla eszembe! Azzal is jó csatákat mentem, és egész jól lehet vele keresni. A lőszer jó áron van, és 20-40k bevétel is összejön egy normális csatában, ha nem hibázunk sokat az elején. És normál tanktól ez tök jó szerintem!
Akinek még nincs meg, az szerezze meg!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...