Én viszont pont az új mechanikára voltam kíváncsi, úgyhogy T8-ban kezdtem mindkét ágat. Tegnapi pár kör után előzetes véleményem:
UDES 03: Masszív camper tank. Nekem innentől bukta, nem lesz kedvenc. Ráadásul kegyetlen darabos vele a játék, mert ha tényleg érdemben akarsz vele puffogtatni, akkor ki kell "nyitni", ha mozdulni akarsz akkor meg "összecsukni". Kinyitott állapotban az a max. 5 km/h röhej, ebből adódóan nyitott állapotban felspotolnak, kalap-kabát. A nyitott állapotnál még egy idegesítő dolog: előbb lefele nézel, a rendszer ugye a fenekét kiemeli és úgy is marad, hacsak nem nézed utána a csillagokat. Namost ebben a 'kiemeltsegg' állapotban már annyira megdönti a felső lemezt (ráadásul tele van cuccolva mindennel a teteje) hogy szemből gond nélkül átlőnek. Randomban nagyon a spottereken múlik, mit tudsz vele nyújtani.
EMIL I: Na ez már érdekesebb történet. A veszett gun depression miatt kezdtem itt az ágat, ami röviden összefoglalva:

A toronyról kis domb mögül bedöntve majdhogynem minden lepattan. (egyik csatámban egy Batchat tárazott ki rám átütés nélkül

) De azért vannak gyengeségei is bőven: ha a francia lövegekre mondtuk, hogy hektikusak, hát a svéd csodára ez duplán érvényes. Olyan miss-eket lő, hogy azt hittem besírok, ráadásul az átütés se a legjobb (alap APCR-röl beszélek, ja, merthogy a premje is APCR). A másik gubanc vele, hogy középtornyos. Nagyon rá kell érezni hol az eleje, ugyanis előfordult, hogy domb mögül maxlenyomott csővel táraztam ki épp, csak ebben az esetben már kilógott az eleje - kvázi merőleges az alsó lemezzel. Innen nem nehéz kitalálni a történet végét.
Tegyük hozzá gyorsan, hogy a legények még nem az igaziak, ráadásul mindenki engem akar kinyírni (paranoia?

) de így elsőre az Emil I-nek több értelmét látom, az UDES ettől a darabos játéktól nem az igazi...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...