Jelenleg 144 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Svéd harckocsik

8 éve 9 hónapja #222003 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

Sziasztok :) A svéd td ág melyik tiertől lesz használható? Mivel úgyis ingyen adják őket, így gondoltam elindulok a tier 1-től ,úgyis ki kell lőni a medálhoz a kis tierű tankokat. Eddig a ttier 3-ig jutottam el, de csak ipari hulladékkal találkoztam és a hozzászólásokból is úgy látom, hogy még a tier 6 se jobb, szóval az lenne a kérdés, hogy meddig kell szenvedni, hogy normális svéd td-hez jussak?

UDES-től kezdve érnek valamit, de ott meg az UDES-nél még meg kell tanulni kezelni ezt az ostrom/utazás módot... Merthogy attól kezdve mind olyan.

Köszi. Uhh, hát akkor elég sokáig kellesz még szenvedni vele.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #222004 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
hogy meddig kell szenvedni, hogy normális svéd td-hez jussak?[/quote]

A fejlesztési fa, és az idők végezetéig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

8 éve 9 hónapja #222005 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Aki még nem ült svéd kettesben, az NE is tegye. Hatalmas papírfóka vadászat után vagyok és igen jó kedvem van. Az M2 light( skill-t kellett kihúznom kb 40 csata erejéig) képes ezeket bárhol 15-ből 15x kilukasztani. Egy tár egy tank. Svédek eladva, 2 db ingyé garázshely , plusz kredit.
ui: Akinek van pzIID-je az csapjon a lovak-közé :banana: :thx3: :troll: :evil: :whistle: .

8 éve 9 hónapja #222007 Írta: MDavid1995

hogy meddig kell szenvedni, hogy normális svéd td-hez jussak?

A fejlesztési fa, és az idők végezetéig.[/quote]

De a 10-es a tesztszerón nem volt ennyire gyászos.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

8 éve 9 hónapja #222012 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Azért az kissé fura,hogy a 6-os svéd TD folyamatosan a tier legalja,és tier8 ellen megy.IS-3,ISU,elég mókás a NULLA sebzés csata végére.

8 éve 9 hónapja #222013 Írta: MDavid1995

Azért az kissé fura,hogy a 6-os svéd TD folyamatosan a tier legalja,és tier8 ellen megy.IS-3,ISU,elég mókás a NULLA sebzés csata végére.

Lejjebb is ez van. Én ezzel a 3-as szarral egyhuzamban tier 5-ben vagyok, pedig még a tier 4 ellen is életképtelen, főleg a 150 hp-val.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222014 Írta: Balista1
Dávidnak! Ha csak a technikai részleteket nézzük, a X nem olyan gyászos. Viszont az oda vezető út? A másik dolog, hogy ezt az utazó, harci módot szokni kell, míg átáll az ember agya, no meg az ujjai. Főleg, ha napi szorzózás okán váltogatod a harcba vitt járműveket. Nehezen válik automatizmussá és az idő veszteség épp elég arra, hogy felfedezzenek, esetleg szétlőjenek.
Azt gondolom, hogy a svéd ág jelenlegi formájában hasznavehetetlen és értelmetlen vele erőlködni. De ez csak egy vélemény. Lehet, ha mindenki azt az utat tartaná helyesnek amit én, Afrika térképén még mindig fehér foltok lennének. Viszont a felfedezők hozzák el a jövőt. Rajta barátaim!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

8 éve 9 hónapja #222025 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Dávidnak! Ha csak a technikai részleteket nézzük, a X nem olyan gyászos. Viszont az oda vezető út? A másik dolog, hogy ezt az utazó, harci módot szokni kell, míg átáll az ember agya, no meg az ujjai.

El tudja valaki mesélni, hogy mi ez az utazás/harci mód?
Jóideig nem fogok nekiállni a svéd TD ágnak, de nagyon kíváncsi vagyok :).

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222029 Írta: Balista1
Van a TD-nek egy helyváltoztató módja, amikor azzal a sebességgel haladhat, amit a pereméterek írnak. DE! Ilyenkor az ágyú használhatatlan, semmilen irányban nem állítható, csak a testtel fordul. Célozni nem lehet, nem szűkül, max vaktában lehet kísérletezni.
Mikor a megfelelő helyre értél, meg kell állni és" ki kell talpalni", mint a darus kocsikat Ebben a helyzetben a jármű eleje leereszkedik és van némi horizontális és vertikális kitéríthetőség. A "kitalpalás" nem szó szerint értendő. Ilyenkor a sebesség 5-10 km/h max,
Ha tovább kell állni, haladó módra váltasz annak minden következményével. És ez ismétlődik,a csata végéig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 9 hónapja #222034 Írta: __Nagy__
Megválaszolva: __Nagy__
Sziasztok nálam ilyen a kapott női legénység:)

Mellékletek:

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222040 Írta: Balista1
A Cecilia és az Emma kísértetiesen hasonlít egymásra - biztos ikertestvérek, csak már férjhez mentek ezért nem ugyanaz a családi nevük.

8 éve 9 hónapja #222041 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Öööö, nem....
A 6-os, az szar.
A 7-es kiságyúval egy remek tank. Abszolút megtartós! Mennek is bele a svéd csajok (pedig sok tankot nem tartok meg)

Drága barátaim sokat beszéltünk a 6-os svéd medről, több kevesebb egyetértés is született a témában, de most azt kell gondoljam amit leírok egybehangzó vélemény lesz.
Ez a 7-es svéd Leo (még nevében való hasonulás a német tankra is sértő. :pinch: ) ez ez ez egy rettenet nagyrakás sz@r! :sick: :sick: :sick:
Fullosan kezdtem, mert még épp' maradt annyi free-m a projekthez, illetve nálam sokkal tájékozottabb Mr D barátom felhívta a figyelmem, hogy jobban teszem ha nem spórolok rajta. Hej de igaza lett! Ezt a szörnyeteget stockon? Jézusom ketté haraptam volna a monitort! :spaz:
Na de néhány szó.
Gyors, 60-al megy. Hurrá, talán itt be is kéne fejeznem.
Mert.:
Álcája még akad, de a skill nélkül semmit nem ér. ( viszont az utána jövő heavy-re meg minek, ezért nem is lesz) és van hozzá egy minden oldalról 70-es páncél! :woohoo:
Akkor gondolhatnánk majd az ágyú, majd az kompenzál! :yk:
Na erről meg annyit, hogy a Bulldognak számszerűsítve is nagyobb a tűzereje. Vazze' az egy kib@szott light, ez meg egy med.
A kis ágyú sz@r, na de a nagy? Na az aztán igazán nagyon sz@r! :sick:
Tegnap beletettem néhány csatát prémmel, meg aktív személyes tartalékokkal, így már van rajta 45k xp.
A fele már majdnem kész, és közben végig azzal vigasztaltam magam, hogy ha ez az út vezet hozzá, akkor talán nem lesz mindenkinek Emil-e.
"Kérem kapcsolja ki!"

8 éve 9 hónapja #222049 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
L-60:

Hogy mi az én gondom vele, és miért érzem úgy hogy inkább csak garázsdísznek jól

Az egyik gond a tank értékeivel van: más nemzetek vele azonos tierben játszó gépágyús lightjaival összehasonlítva úgy tűnik, kicsivel elmarad azoktól.

Másik gond a legénység: ugye egy amcsi vagy német vagy orosz prémium light-ot az adott nemzet magasabb tierű ligtjének a legénysége szokott "lovagolni". ( Azaz ha mondjuk a kis t-45 vagy BT7arty ajándéktankot tolom, akkor az LTTB három-négy skillsoros leánykái ülnek bele.) Ennél a svéd csodánál nem lesz ilyen lehetőség, lévén a svédeknek nincs light ága.. amint átképzem a legénységet med-re heavyre vagy TD-re, cseszhetem a kis lightot :(

8 éve 9 hónapja #222050 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Volna egy viszonylag sürgős új kérdésem: svéd TD-k legénységét (pontosabban leányságát) hogyan skillezzem? A lámpa-álca-álca sklillsor nyilván adott, nulladiknak ott lesz a SIA ... de mi jöjjön utána?

Más esetben mozgás közbeni pontosságot javító skillekre és-vagy javításra gondolnék, de ezeknél van ez az izé ostrom-mód... itt is mozgás közbeni pontosság és javítás kell, vagy van valami jobb ötlet?

8 éve 9 hónapja #222062 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Fix tornyos TD-nek javítás és kuplungégető a BIA, lámpa és álca mellett. Mehetnek mellé a látótávnövelő skillek. Mire ezket felrakod már kb az 5. skillnél fogsz tartani :-) A többi szabadon választott. Én ezeket 2 javítócsomaggal használom pont azért hogy minimalizájam az esélyét a láncom maradásnak - nincs benne tűzoltó. Remélem tudtam segíteni...

Volna egy viszonylag sürgős új kérdésem: svéd TD-k legénységét (pontosabban leányságát) hogyan skillezzem? A lámpa-álca-álca sklillsor nyilván adott, nulladiknak ott lesz a SIA ... de mi jöjjön utána?

Más esetben mozgás közbeni pontosságot javító skillekre és-vagy javításra gondolnék, de ezeknél van ez az izé ostrom-mód... itt is mozgás közbeni pontosság és javítás kell, vagy van valami jobb ötlet?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.