Sziasztok A svéd td ág melyik tiertől lesz használható? Mivel úgyis ingyen adják őket, így gondoltam elindulok a tier 1-től ,úgyis ki kell lőni a medálhoz a kis tierű tankokat. Eddig a ttier 3-ig jutottam el, de csak ipari hulladékkal találkoztam és a hozzászólásokból is úgy látom, hogy még a tier 6 se jobb, szóval az lenne a kérdés, hogy meddig kell szenvedni, hogy normális svéd td-hez jussak?
UDES-től kezdve érnek valamit, de ott meg az UDES-nél még meg kell tanulni kezelni ezt az ostrom/utazás módot... Merthogy attól kezdve mind olyan.
Köszi. Uhh, hát akkor elég sokáig kellesz még szenvedni vele.
Aki még nem ült svéd kettesben, az NE is tegye. Hatalmas papírfóka vadászat után vagyok és igen jó kedvem van. Az M2 light( skill-t kellett kihúznom kb 40 csata erejéig) képes ezeket bárhol 15-ből 15x kilukasztani. Egy tár egy tank. Svédek eladva, 2 db ingyé garázshely , plusz kredit.
ui: Akinek van pzIID-je az csapjon a lovak-közé .
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222014Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Dávidnak! Ha csak a technikai részleteket nézzük, a X nem olyan gyászos. Viszont az oda vezető út? A másik dolog, hogy ezt az utazó, harci módot szokni kell, míg átáll az ember agya, no meg az ujjai. Főleg, ha napi szorzózás okán váltogatod a harcba vitt járműveket. Nehezen válik automatizmussá és az idő veszteség épp elég arra, hogy felfedezzenek, esetleg szétlőjenek.
Azt gondolom, hogy a svéd ág jelenlegi formájában hasznavehetetlen és értelmetlen vele erőlködni. De ez csak egy vélemény. Lehet, ha mindenki azt az utat tartaná helyesnek amit én, Afrika térképén még mindig fehér foltok lennének. Viszont a felfedezők hozzák el a jövőt. Rajta barátaim!
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
Dávidnak! Ha csak a technikai részleteket nézzük, a X nem olyan gyászos. Viszont az oda vezető út? A másik dolog, hogy ezt az utazó, harci módot szokni kell, míg átáll az ember agya, no meg az ujjai.
El tudja valaki mesélni, hogy mi ez az utazás/harci mód?
Jóideig nem fogok nekiállni a svéd TD ágnak, de nagyon kíváncsi vagyok .
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222029Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Van a TD-nek egy helyváltoztató módja, amikor azzal a sebességgel haladhat, amit a pereméterek írnak. DE! Ilyenkor az ágyú használhatatlan, semmilen irányban nem állítható, csak a testtel fordul. Célozni nem lehet, nem szűkül, max vaktában lehet kísérletezni.
Mikor a megfelelő helyre értél, meg kell állni és" ki kell talpalni", mint a darus kocsikat Ebben a helyzetben a jármű eleje leereszkedik és van némi horizontális és vertikális kitéríthetőség. A "kitalpalás" nem szó szerint értendő. Ilyenkor a sebesség 5-10 km/h max,
Ha tovább kell állni, haladó módra váltasz annak minden következményével. És ez ismétlődik,a csata végéig.
Drága barátaim sokat beszéltünk a 6-os svéd medről, több kevesebb egyetértés is született a témában, de most azt kell gondoljam amit leírok egybehangzó vélemény lesz.
Ez a 7-es svéd Leo (még nevében való hasonulás a német tankra is sértő. ) ez ez ez egy rettenet nagyrakás sz@r!
Fullosan kezdtem, mert még épp' maradt annyi free-m a projekthez, illetve nálam sokkal tájékozottabb Mr D barátom felhívta a figyelmem, hogy jobban teszem ha nem spórolok rajta. Hej de igaza lett! Ezt a szörnyeteget stockon? Jézusom ketté haraptam volna a monitort!
Na de néhány szó.
Gyors, 60-al megy. Hurrá, talán itt be is kéne fejeznem.
Mert.:
Álcája még akad, de a skill nélkül semmit nem ér. ( viszont az utána jövő heavy-re meg minek, ezért nem is lesz) és van hozzá egy minden oldalról 70-es páncél!
Akkor gondolhatnánk majd az ágyú, majd az kompenzál!
Na erről meg annyit, hogy a Bulldognak számszerűsítve is nagyobb a tűzereje. Vazze' az egy kib@szott light, ez meg egy med.
A kis ágyú sz@r, na de a nagy? Na az aztán igazán nagyon sz@r!
Tegnap beletettem néhány csatát prémmel, meg aktív személyes tartalékokkal, így már van rajta 45k xp.
A fele már majdnem kész, és közben végig azzal vigasztaltam magam, hogy ha ez az út vezet hozzá, akkor talán nem lesz mindenkinek Emil-e.
"Kérem kapcsolja ki!"
Hogy mi az én gondom vele, és miért érzem úgy hogy inkább csak garázsdísznek jól
Az egyik gond a tank értékeivel van: más nemzetek vele azonos tierben játszó gépágyús lightjaival összehasonlítva úgy tűnik, kicsivel elmarad azoktól.
Másik gond a legénység: ugye egy amcsi vagy német vagy orosz prémium light-ot az adott nemzet magasabb tierű ligtjének a legénysége szokott "lovagolni". ( Azaz ha mondjuk a kis t-45 vagy BT7arty ajándéktankot tolom, akkor az LTTB három-négy skillsoros leánykái ülnek bele.) Ennél a svéd csodánál nem lesz ilyen lehetőség, lévén a svédeknek nincs light ága.. amint átképzem a legénységet med-re heavyre vagy TD-re, cseszhetem a kis lightot
Volna egy viszonylag sürgős új kérdésem: svéd TD-k legénységét (pontosabban leányságát) hogyan skillezzem? A lámpa-álca-álca sklillsor nyilván adott, nulladiknak ott lesz a SIA ... de mi jöjjön utána?
Más esetben mozgás közbeni pontosságot javító skillekre és-vagy javításra gondolnék, de ezeknél van ez az izé ostrom-mód... itt is mozgás közbeni pontosság és javítás kell, vagy van valami jobb ötlet?
Fix tornyos TD-nek javítás és kuplungégető a BIA, lámpa és álca mellett. Mehetnek mellé a látótávnövelő skillek. Mire ezket felrakod már kb az 5. skillnél fogsz tartani A többi szabadon választott. Én ezeket 2 javítócsomaggal használom pont azért hogy minimalizájam az esélyét a láncom maradásnak - nincs benne tűzoltó. Remélem tudtam segíteni...
Volna egy viszonylag sürgős új kérdésem: svéd TD-k legénységét (pontosabban leányságát) hogyan skillezzem? A lámpa-álca-álca sklillsor nyilván adott, nulladiknak ott lesz a SIA ... de mi jöjjön utána?
Más esetben mozgás közbeni pontosságot javító skillekre és-vagy javításra gondolnék, de ezeknél van ez az izé ostrom-mód... itt is mozgás közbeni pontosság és javítás kell, vagy van valami jobb ötlet?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...