8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215860Írta: Celebúr
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Ez az új fórumtéma azért lett létrehozva, mert ilyen még nem volt - ki gondolta volna - és a cím magáért beszél, milyen videókat / visszajátszásokat / képernyőmentéseket lehetne ide felrakni. Amolyan Vidám percek 2.0, csak ez konkrétan a vicces csatajelenetekre koncentrálna. Szerencsére akad belőlük bőven.
A mostani videónál pl. az E25-öm hirtelen úgy érezte, rá kell másznia a szexi pokolcicára majd ezen felbuzdulva a bedrogozott stugot már senki se tudta lelőni
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Celebúr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ez az új fórumtéma azért lett létrehozva, mert ilyen még nem volt - ki gondolta volna - és a cím magáért beszél, milyen videókat / visszajátszásokat / képernyőmentéseket lehetne ide felrakni. Amolyan Vidám percek 2.0, csak ez konkrétan a vicces csatajelenetekre koncentrálna. Szerencsére akad belőlük bőven.
A mostani videónál pl. az E25-öm hirtelen úgy érezte, rá kell másznia a szexi pokolcicára majd ezen felbuzdulva a bedrogozott stugot már senki se tudta lelőni
A KV2-nél titkon reméltem....és....igen (insert ramm smiley)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Hajnali órák, kevés játékos, ilyenkor gyakran összehoz a random ugyanazokkal a játékosokkal, gondolom előtte valamelyik főgyökér megtalálta Leo-t...
Nem láttam a csatát, de a kép alapján szerintem a Leo simán kinyírta a két artyt.
Ha normál kezdés van, nem hiszem hogy a leo fennakadna az induláskor bármelyik artyn is, mert sokkal gyorsabb, fordulékonyabb. Nem hiszem, hogy sebzett volna az arty, mert minimum 20 mp mire betölt, addig a leo már messze jár, és ha utána kapna lövést, nem érne vissza időben az artikhoz, hogy mindkettőt kinyírja 1 perc alatt. Szóval emiatt én arra tippelek, hogy a Leo kezdte. De lehet ismerték egymást korábbról, és nem alaptalan
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215990Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Tettigonia: Kb 5000-en voltunk az egész EU1 szerveren, én is rengeteg azonos játékossal kerültem össze, akár 2-3x is zsinórban. Tehát az hétszentség, hogy ennek volt előzménye valamelyik korábbi csatában.
---
Rohamos nyuszi: a pokolcica fején történő végiggyaloglásom talán nem volt igazi ram, de utána azért koccantam vele is, illetve nem látszik az események villámgyors sodrása miatt, de az artyt is rammolva öltem meg. Tehát háromszoros volt az élvezet
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Depaddelnénk az ELOt campaign előtt T8-ban, már jó ideje T10-ben cwzünk, felüdülés a vicces felállás, végre egy este amikor lazíthatunk teljesen...
Első csata a landingen, t7 setup 9 emberrel, technikait kapunk.
Második csatára már bementünk tízen, itt már kevesebben hoztak hetest, én bevittem a 40/43 artát...és ez lett belőle...a ts még mindig röhög...
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#216364Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Kicsit volt csak kicentizve kb. fél másodperccel csata vége előtt lett befoglalva
Királytigrisünk pedig taktikusan folyamatosan lőtte a bázis házait a szigetről, majdnem egész csata alatt. Kíváncsi voltam, mennyi skúlót használt el...
Viszont ő is kellett a győzelemhez, mert ha nem foglal, akkor bizony bukta
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Depaddelnénk az ELOt campaign előtt T8-ban, már jó ideje T10-ben cwzünk, felüdülés a vicces felállás, végre egy este amikor lazíthatunk teljesen...
Első csata a landingen, t7 setup 9 emberrel, technikait kapunk.
Második csatára már bementünk tízen, itt már kevesebben hoztak hetest, én bevittem a 40/43 artát...és ez lett belőle...a ts még mindig röhög...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...