Itt a következő szösszenet-válogatás:
Holnapra még tervezek egy KV2-összeállítást /artyszidalom-mentes edition, Treffinek ajánlva /, aztán összerántom a 3. TŐGY-et /tőgyöt? tőgyet?/
Híres lettem . Köszönöm Volvo, öröm volt visszanézni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Rohamnyuszi
Itt a következő szösszenet-válogatás:
Holnapra még tervezek egy KV2-összeállítást /artyszidalom-mentes edition, Treffinek ajánlva /, aztán összerántom a 3. TŐGY-et /tőgyöt? tőgyet?/
Híres lettem . Köszönöm Volvo, öröm volt visszanézni
Mától külön időpontot kell ám beszúrni az autogram-kérőknek
Viszont a "Csillag születik"-ben történő szereplés melléktermékét pont a napokban volt szerencsém megélni, amikor egy kedves honfitársunk féregben csücsülve végig engem szeretett volna fentről megsimizni, mondván "láttalak a wotinfo-n".
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Tomat
"férgecske"
Nem semmi egy meccs lehetett, az biztos...
Én a helyedben megpróbáltam volna magam előtt tolni azt a T29-et...hogy kicsit rávezessem a megfelelő irányra...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, Celebúr, krysss81
Ha bárkinek van vicces esetet tartalmazó visszajátszása, és úgy gondolja, akkor pm-ben küldje el nekem a replay linkjét és azt, hogy csatán belül kb. mikor történt a dolog. Igaz ugyan, hogy esésekből-kelésekből nekem is van szép számmal, a jóból viszont sosem elég!
Ha bárkinek van vicces esetet tartalmazó visszajátszása, és úgy gondolja, akkor pm-ben küldje el nekem a replay linkjét és azt, hogy csatán belül kb. mikor történt a dolog. Igaz ugyan, hogy esésekből-kelésekből nekem is van szép számmal, a jóból viszont sosem elég!
Üzenet elküldve.
Köszi szépen a nyersanyagot , ment részletes válasz pm-ben.
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#227569Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Nincs neki, csak tier X tankoknak nem merek nekiugrani KV-4-gyel. Így a HT-khoz képest pontos ágyújával hátulról próbálok támogatni. Így valami hasznot is hajtok, és nem csak a másik csapatnak free damage-et.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...