Még régebben láttam azt a videót a Mausokkal. Azóta kivették azt a lyukat a pályából, már nem lehet az amx13-at oda eldugni.
Egyébként úgy kb. hány éves replay ez? Mert ahogy elnézem, még az a fajta "post game stats" van, amit már én se láttam élőben, mikor 3-4 éve elkezdtem játszani...
Régi videó, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem a leleményességen! Mausokkal elzárták az utat, asszem akkoriban még elvileg se lehetett eltolni a kilőtt tankokat, de ezek ugye eleve Mausok a kis amx meg elbújt egy olyan helyre, amit azóta már valóban "befalaztak". De ügyesen megoldották.
A kilőtt tankokat el lehetett tolni , "csak" megfelelő nagyságú tank kellett a művelethez
Útelzáráshoz bevált taktika volt a Maus , E100 blokád éppen ez miatt.
Viszont csak passzív , védekező taktika esetén volt értelme. És persze nem lehetett sűrűn alkalmazni hiszen eleve az adott tankok kifagyásával járt.
Azóta "kissé" átszabták az MM-et és a tankosztályokat , mostanra gyakorlatilag értelmetlen taktika lenne.
A mai nap történt velem egy vicces jelenetek sora a csatában, itt a link: wotreplays.com/...121729
Először is becélzom az STB-1-et, amikor ellövöm magam, a lövedék a csöve és a teste között átment... spotot kaptam, próbáltam menekülni, full sebességgel egy apró kövön sikerült megugrasztanom, és amilyen szerencsém volt egy fal volt előttem amire ráugrasztottam, -1500 HP, itt még nincs vége: rá pár másodpercre egy másik kövön sikerült felborulni
Ha valakit érdekel ez a kb félperces jelenet, nyugodtan nézze meg, szerintem EPIC lett
13:50től 13:10ig
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03
A mai nap történt velem egy vicces jelenetek sora a csatában, itt a link: wotreplays.com/...121729
Először is becélzom az STB-1-et, amikor ellövöm magam, a lövedék a csöve és a teste között átment... spotot kaptam, próbáltam menekülni, full sebességgel egy apró kövön sikerült megugrasztanom, és amilyen szerencsém volt egy fal volt előttem amire ráugrasztottam, -1500 HP, itt még nincs vége: rá pár másodpercre egy másik kövön sikerült felborulni
Ha valakit érdekel ez a kb félperces jelenet, nyugodtan nézze meg, szerintem EPIC lett
13:50től 13:10ig
A World of Tanks csodái. Megkoccantod a viadukt alját, meghal a legénységed kétharmada és oda a HP-d háromnegyede
Azért ne feledjük, hogy a véennyócnál az elvárt sebzés az első, utána jön a frag és a felderítés és csak a legvégén a győzelmi arány. Ez az "elvárt" teljesítmény alacsony szinten kicsit meg van emelve a fókavadászok miatt.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220078Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Szerintem csak irigykedtek
Elvégre Ltr-el ki csinált itt átlag 560 XP-t alig több mint 32 k csata alatt ? ? ?
Látszik hogy alaposan felkészült a magasabb Tier-ekre , már majdnem ott is képes hozni ezt az eredményt , csak azok ugye még biztos Stock tankok , a csataszámból kiindulva
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...