Olvasva a hozzászólásokat, nem igazán bántam meg, hogy nem kezdtem bele az ágba.
Pedig érdekeltek az olasz tankok, de eddig úgy tűnik, hogy T8 alatt a legrosszabb med-ágat hozták létre.
hát én tesztszerón toltam pár kört a 9-es és 10-es tankkal,és ameddig nem nerfelik őket addig igencsak megéri a szívást. Na ugyebár addig el is kell jutni...
En gyujtottem 450k szabad xp-t amit egy agba invesztalnek bele T8-at fullosra vagy T9re kifejleszteni, eddig Type5 vagy S.conq kozott gondolkoztam, de most kepbe kerult az olasz is... Milyen a T8 tank fullosan?
Amugy meg, hogy a legjobb szerintetek? Free xp-bol kihuzni T8ig fullon kifejlesztve es onnantol haladni vagy T9ig kihuzni es a T9 stockal kezdeni?
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#275286Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Ha megnezed az accomat akkor lathatod, hogy szinte minden X-es tankomat kigrindeltem es valahogy nem szeretek kis tierben menni inkabb T8, de azt is inkabb premium tankal, legenyseg meg penz miatt...7 eve nyomom mar a WOT-ot kisebb-nagyobb megszakitasokkal, grindeltem eleget, foleg az elso X-es tankomhoz az IS7-hez premium acc/tank nelkul huztam ki penzt artyval farmoltam meg talan a regi/eredeti KV-val is mentem sokat aztan mikor meglett a varva vart IS7 akkor vettem 1 prem fiokot es egy Kv5-t...
Most miota visszajottem ujra jatszani azota vettem tobb prem tankot meg valtottam mar parszor free xp-t is, nem sok idom van jatszani mar, de azert haladni is szeretnek igy inkabb koltok penzt, hogy idot sporoljak. Szoval nekem ez az ertelme...
Szerk.
Bar az az igazsag a meglevo X tankjaimmal kene mennem inkabb foleg az ujakkal amik 100 csata alatt vannak es meg rajuk sem ereztem a magam szintjen...
De ennek mi értelme van?? Neked nem az a szórakozás ebben a játékban, h használod, fejleszted a tankjaidat?
Ugyanannyira szórakoztató szerintem az is, hogy a saját tudásod fejleszted. Egyre jobban játszol, egyre inkább átlátod a taktikai lépéseket, amiket tudsz alakítani egy csata közben.
Szóval van, akinek az is szórakozást nyújtana, ha egyetlen egy tankkal kellene játszania.
En gyujtottem 450k szabad xp-t amit egy agba invesztalnek bele T8-at fullosra vagy T9re kifejleszteni, eddig Type5 vagy S.conq kozott gondolkoztam, de most kepbe kerult az olasz is... Milyen a T8 tank fullosan?
Amugy meg, hogy a legjobb szerintetek? Free xp-bol kihuzni T8ig fullon kifejlesztve es onnantol haladni vagy T9ig kihuzni es a T9 stockal kezdeni?
Szeretsz a csata elejétől világítani, lényegében minden tier x lövést sebzőként benyelni, lassan cammogni, pontatlanul, 2 lövésből egyszer 300-at sebezni egy tankba és utána 15 secig tölteni? Ha igen, akkor a type 5-öt neked találták ki
Nem elég ,hogy egy rohadt gyenge tank ez a 7-es ,de egy az egyben sorozatban kapom rá a kényesebbnél kényesebb modul sérüléseket az ellenfél elsö lövéséböl.
Eddig egyszer repült a levegöbe,de az is az elsö bekapott találat után volt.
Történetesen akkor is épp leakartam vele rohanni valalkit a bekapott találatot belekalkulálva.
Nem elég ,hogy egy rohadt gyenge tank ez a 7-es ,de egy az egyben sorozatban kapom rá a kényesebbnél kényesebb modul sérüléseket az ellenfél elsö lövéséböl.
Elvileg közepes tank, de kb úgy mozog mint a Löwe. Szóval inkább olyan érzésed van, mintha heavy-vel tolnád,
Sajnos a páncélja már messze nem olyan.
A legjobb motorral már talán közelit a Panther M 10-hez.
Gyengéket rammolni visszont elég jó.
Most épp full hp-ról rammoltam vele egy type64-et lendületböl.
De 13-85m ellen is jó érzés volt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...