Ha megnezed az accomat akkor lathatod, hogy szinte minden X-es tankomat kigrindeltem es valahogy nem szeretek kis tierben menni inkabb T8, de azt is inkabb premium tankal, legenyseg meg penz miatt...7 eve nyomom mar a WOT-ot kisebb-nagyobb megszakitasokkal, grindeltem eleget, foleg az elso X-es tankomhoz az IS7-hez premium acc/tank nelkul huztam ki penzt artyval farmoltam meg talan a regi/eredeti KV-val is mentem sokat aztan mikor meglett a varva vart IS7 akkor vettem 1 prem fiokot es egy Kv5-t...
Most miota visszajottem ujra jatszani azota vettem tobb prem tankot meg valtottam mar parszor free xp-t is, nem sok idom van jatszani mar, de azert haladni is szeretnek igy inkabb koltok penzt, hogy idot sporoljak. Szoval nekem ez az ertelme...
Szerk.
Bar az az igazsag a meglevo X tankjaimmal kene mennem inkabb foleg az ujakkal amik 100 csata alatt vannak es meg rajuk sem ereztem a magam szintjen...
A tier tiz bünteti leginkább ha nem ismered az ágat, a tankok jellegzetességeit, lennebb könnyebb felkészülni rá...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MaxWell125
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
AntTheZ
Látogató
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#275334Írta: AntTheZ
Ha megnezed az accomat akkor lathatod, hogy szinte minden X-es tankomat kigrindeltem es valahogy nem szeretek kis tierben menni inkabb T8, de azt is inkabb premium tankal, legenyseg meg penz miatt...7 eve nyomom mar a WOT-ot kisebb-nagyobb megszakitasokkal, grindeltem eleget, foleg az elso X-es tankomhoz az IS7-hez premium acc/tank nelkul huztam ki penzt artyval farmoltam meg talan a regi/eredeti KV-val is mentem sokat aztan mikor meglett a varva vart IS7 akkor vettem 1 prem fiokot es egy Kv5-t...
Most miota visszajottem ujra jatszani azota vettem tobb prem tankot meg valtottam mar parszor free xp-t is, nem sok idom van jatszani mar, de azert haladni is szeretnek igy inkabb koltok penzt, hogy idot sporoljak. Szoval nekem ez az ertelme...
Szerk.
Bar az az igazsag a meglevo X tankjaimmal kene mennem inkabb foleg az ujakkal amik 100 csata alatt vannak es meg rajuk sem ereztem a magam szintjen...
A tier tiz bünteti leginkább ha nem ismered az ágat, a tankok jellegzetességeit, lennebb könnyebb felkészülni rá...
A Tier-10 sokszor koszono viszonyban sincs az alacsony tierekkel.
Pl. Sved heavyk. T-57 heawy, Francia medek. Es az IS-7 is mas jatekstilust kivan mint elotta a T-10 volt. Nem veletlenul valtoztattak meg az agat.
S ha közben is van tank, ami amugy megtartós lehet, élvezetes vele a játék?
Kb. 20 ágat húztam ki, és egyedül a T54E1 ragadott magával, de már az sincs a garázsban, egyszerűen ami nem Tier10-es az nem érdekel.Bár nálam minden játéknál hasonló a hozzáállásom, minél előbb el akarom érni az end game tartalmat, aztán azt élvezni, a köztes állapot kicsit sem jön be.
Én is ugyan úgy vagyok mint Hunti, az end game érdekel inkább a játékokban, de még az első 1-2 ágat élvezettel húztam ki nulláról, de most már inkább mielőbb T10. A 10es tankot csak úgy ismerem ki ha azt használom és már ismerem annyira a játékot, hogy beleüljek egyből a T8ba vagy T10be azért nem az a szitu mint mikor a 0k-s kezdő vesz 1 löwe-t azt megy golyófogónak..
Ma nagyon akarta a rendszer ,hogy megtudjam venni a 8-as olasz tankot P43 ter. 20-ból 17 gyözelem és mindez 1710 WN8-al párosulva.Fele lövésem még mindig kuka ezzel a tankkal.
Viszont egyre jobban lehet vele szpottolni és rejtözködni.
Nem a müfajom,de ma egy wz131-et is szarrá rammoltam vele full hp-ról.
Eddig még 1db panterát sem láttam csatában.
Azzal viszont egyböl jobb löveggel és motorral kezdek.
Nincs már kedvem túl sokat szarakodni az alapfelszereléssel.
Nekem volt dolgom panterával.
Nem láttam, csak amikor valami láthatatlan "dolog" belémdurrantott akkor írta ki a játék, hogy az egy pantera. (T34-85, optika+bias, viszonylag nyílt terep.) Pánikszerűen vonultam vissza, bújtam gödörbe pedig nem szokásom (túlélési rátám 16%). Győztünk, a végére maradt a pantera, csak a szokásos végső, hiéna falka módjára kivitelezett rohammal sikerült legyűrni. Remélem hamar nerfelik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kmk
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
366f12646b7e69f0bcd4d8c55717ed2c
Látogató
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#275462Írta: 366f12646b7e69f0bcd4d8c55717ed2c
Megválaszolva: 366f12646b7e69f0bcd4d8c55717ed2c
Én a P26/40-esben kellemesen csalódtam !
A Cannone da 75/34 löveg 4.3 mp.-es töltési idővel (töltésgyorsító és szellőzés nélkül is) megfelel a IV-V.. sőt a VI. szintű közepes és néha a nehéz tankok (utóbbiakat gold lőszerrel) átlövésére is.A Mountain Pass-i csatában a támadó KV85, öt lövésből négyet beszedett igaz mind az öt gold lőszeremet elhasználtam rá, de az utolsó lövedék a löveg mellet ment be és fel Is robbant tőle. Nagy szerencse is kellett hozzá, mert az 'Iván" közben egyszer, 30 méterről mellém lőtt !
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 4 hónapja by 366f12646b7e69f0bcd4d8c55717ed2c.
Ma este vettem meg...
Szóval dióhéjban - eddig a legjobb az ágon.
- sík terepen kb 60-al megy, lejtőt nem annyira szereti
- AP átütése sokszor kevés, kénytelen vagyok goldozni de azzal elég korrekt cucc
- álcája jónak tűnik
- látótáv se rossz, spotolni si lehet rendesen
- gundep is jó
- még pattint is néha, de kevesebbet mint a t6-vagy t7
- még nem érzem, 2k átlag dmg körrül vagyok vele
- MM nem rossz, nem sokat láttam ma t10-et
Egyelőre ennyi.. még írok 50 csata múlva
Szerk.:
- meglehetősen pontos
- a jó MM csak beetetés volt - most csak t9-t10-ben megyek - átlag dmg vissza is esett 1600 környékére, mondjuk az MM ezt nem indokolná de tele a játék így éjszaka vadbarmokkal
Ma este vettem meg...
Szóval dióhéjban - eddig a legjobb az ágon.
- sík terepen kb 60-al megy, lejtőt nem annyira szereti
- AP átütése sokszor kevés, kénytelen vagyok goldozni de azzal elég korrekt cucc
- álcája jónak tűnik
- látótáv se rossz, spotolni si lehet rendesen
- gundep is jó
- még pattint is néha, de kevesebbet mint a t6-vagy t7
- még nem érzem, 2k átlag dmg körrül vagyok vele
- MM nem rossz, nem sokat láttam ma t10-et
Egyelőre ennyi.. még írok 50 csata múlva
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...