7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#275666Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Nah, csak megérte türelmesnek lenni. Zero skill buffon sense, és nem a töltő a rádiós, rá nem fog kellene olyan sok skill, így kettő lányból sikerült megoldani (éppen további négy maradt még a küldetésekből).
Ezzel már egyértelműen megérte, ha már egyszer végigfutottam a maratont. Ugyan, abban még egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a medium techtreenek is nekiállok, de legalábbis plusz egy tank a Frontline-hoz. Majd megtesztelem mennyire lehet ott legénységet fejleszteni.
Kis segítség aki még nem kezdett bele az olasz ágba, de nagyon szemezget vele & nem akar alacsony tierben "szüttyögni". (Legrövidebb úton!!) tier VI-tól:
Tier VI:
Ahhoz, hogy elérd a tier VI-os P.43 bis olasz közepes tankot 57.960 szabad XP-re lesz szükséged.
(A VIII-as szintű rádió megegyezik az elődjében (P.43) lévővel.)
Kifullozva pedig 86.410 szabad XP.
Tier VII:
Ahhoz, hogy elérd a tier VII-es P.43 ter olasz közepes tankot 128.230 szabad XP-re lesz szükséged.
Kifullozva pedig 180.180 szabad XP. (A VIII-as szintű rádió & a VI-os motor megegyezik az elődjében (P.43 bis) lévővel.)
Tier VIII:
A tier VIII-as P.44 Pantera közepes olasz tankot 252.980 szabad XP-ért tudod kifejleszteni.
Kifullozva pedig 346.280 szabad XP. (A VIII-as & IX-es szintű rádió fejlesztésére költeni kell ha még nem került rá sor, igaz elődjétől (P.43 ter) megkapja.
Tier IX:
A tier IX-es Standard B közepes olasz tankot 437.880 szabad XP-ért vesztegetik.
Kifullozva 608.780 szabad XP.
Tier X:
A tier X-es Progetto 65 olasz közepes tank 722.680 szabad XP.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Laccvacc, VindiqueV, Ba_nshee, kmk, DraX_HUNM
Hm, érdekes... Nekem ez fel se tűnt.
Az viszont igen tegnap este, hogy a két tankot másképpen használom - a Spagetto-t inkább támogató/sniper tankként, a Panterával viszont szeretek elől lenni.
Már nem is fogok ennek jobban utánanézni, mert tegnap éjszaka meglett a t9-es olasz csoda, ma/holnap azzal leszek elfoglalva. Nagy reményeket fűzök hozzá, remélem nem csalódok...
Megvettem a t9-es olaszt, és gyorsan gurulatm vele egy kört stock állapotban - katasztrófa.
Kihúztam free xp-ből a nagyobbik ágyút - éppen olyan vacak.
Az a helyzet, hogy kifulloztam végül free xp-ből az egészet, és így már használható. Sajnálom, akinek végig kell szenvednie ezt a grind-et
Megvettem a t9-es olaszt, és gyorsan gurulatm vele egy kört stock állapotban - katasztrófa.
Kihúztam free xp-ből a nagyobbik ágyút - éppen olyan vacak.
Az a helyzet, hogy kifulloztam végül free xp-ből az egészet, és így már használható. Sajnálom, akinek végig kell szenvednie ezt a grind-et
Én a Panteránál tartok, de valahogy gyengébben teljesítek vele, mint a Progettoval. Nem tudom miért, pedig gyorsabb és a többi paraméter meg közel azonos. Várom már a 9-est, mert ez nem bejövős számomra.
Panterával 4k dmg-nél többet még nem tudtam és az is csak 3. osztály ,mint 3500 3kill is,stb.
Én is rendre 5k kombó körül szédelegtem jobb esetben és úgy tünik az ennyit ér.
Gondolom ti ügyesebbek vagytok ,de nektek nem lopkodják le mások a killeket ?
Állandóan megszivom ezt a rátöltéses stilust.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...