Nekem is megvan a kis lapostetű, ( igaz nemsokáig) lassan megvan az E3,
Én javasolnám hozzá:
-Töltésgyorsító,
-Fokozott Szellőzés
-repesz páncél
Periszkóp, távcsőnek nincs értelme mivel lassú és nagyon sokat mozgol vele h kicsit is haladj és az csak akkor aktiválódik ha nem mozdulsz, így szerintem felejtős.
célzórendszer se kell rá sztem elég pontos, + megintcsak a gyorsasága miatt nem ugrik szét annyira az a célkereszt.
Nálam a felsorolt 3 van rajta és igen jól működik a kezem alatt, nincs rá panaszom
Nekem E4-en töltés gyorsító, fokozott szellőzés, repesz páncél van, ez utóbbit lehet cserélni célzás gyorsítóra. (bár 16s töltés alatt van idő célozgatni is) Az E4 inkább heviként használatos mint TD olyan mint az E100, szerintem ilyen stílusban eredményesebb is mint hátul várakozni mivel nem 1 sniper ágyúja van.
T95 repeszpáncél, mert az összes arty (na jó nem az összes csak az értelmesebbje) azt lövi ha felvillan valahol.
Sziasztok egy kérdésem lenne: a Wargaming-nek miért olyan jó hogy az FV215B 183 a nagyja tízes tankot/TD-t 2 lövésből kilövi, de a T110E4-el nem bírom átlőni. A másik a nagyja TD-nek az átlagsebzését le kellett húzni 850-ről 750-re A Jg.Pz. E100 és az FV215B 183 miért volt kivétel??A harmadik hogy a Karl-t miért nem lehet eladni azt értem hogy ajándék de egy normális karakter közepén elég rosszul mutat...???
A harmadik skillnél tartok 86%, ami javítás jelenleg, érdemes lesz megtartani? Nekem nincs skillnek fejlesztve álca vagy cseréljem arra inkább vagy egyébre.
A harmadik skillnél tartok 86%, ami javítás jelenleg, érdemes lesz megtartani? Nekem nincs skillnek fejlesztve álca vagy cseréljem arra inkább vagy egyébre.
sziasztok véleményt szeretnék kérni, hogy melyiket válasszam ezek közül FERDINAND VAGY JPANTHERII
Szia! Az a kérdés, melyik stílust szereted? A letáborozok, tüzet gyújtok, néha lövök egyet, "gáz van?: holnapra odaérek"? Esetleg a játszunk-darázs verziót: szúrjunk és álljunk odébb gyorsan, de mindig ott legyünk se perc alatt ahol nagy a gond viszont mindezt egy papírpáncéllal és mindig azt a csapattársunkat támogassuk, aki a legnagyobb bajban van?
Én meg sem vettem a Ferdie-t, ismerősnél próbáltam ki. Jelenleg Jp2 a kedvenc gépem, mindegyik legénység 5. skill legvégén jár. Az ágyú Ferdie-nél és Jp2-nél ugyanaz. Előbbi statikus, utóbbi dinamikus harcászatot tesz lehetővé - márpedig én rühellek kempelni. Ha megveszed a legerősebb ágyút bármelyikre (ez az L55 csőhosszúságú, 128 mm-es PanzerKanon ha jól emlékszem) akkor automatikusan be fog dobni néha tier 10-es MM-be. A gyenge pontja mindkettőnek egyezik és nem lesz nehéz Ferdie-t kilőni. Mi kell még?! Azt hiszem nincs értelme érvelnem. Egy Ferdie-vel nem fogsz tudni visszarohanni több száz métert 25-30 mp alatt bázisvédelemnél.
Még annyi, hogy Jp2 után nehezebb lesz megszokni a lomha Jt-t és a 100-as páncélvadászt.
Egyébként a Jp is jó, jó ágat viszel.
Itt egy kis segítség Jp2 skill-ezéshez. Nem mondom, hogy istenkirály képlet, de nálam bevált, ezt csak magyar oldalakon írom meg: www.wotinfo.hu/...#37739
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#37980Írta: VodkaJoe
Megválaszolva: VodkaJoe
Köszi Resek elolvastam a TD a képletedet érdekes, hogy a BIA nem tartod sokra, pedig mindenhol azt nyomják, hogy menyire kell az.
Amúgy parancsnoknál a felderítőnek van értelme, mert arról nem írtál vagy felejtős?
Köszi Resek elolvastam a TD a képletedet érdekes, hogy a BIA nem tartod sokra, pedig mindenhol azt nyomják, hogy menyire kell az.
Amúgy parancsnoknál a felderítőnek van értelme, mert arról nem írtál vagy felejtős?
Nincs "Felderítő"-m, pv-aimat a csata elején sosem rakom első vonalba csak akkor ha nyerésre állunk. "Felderítő": az mit is rejt?
Nem tudom mi az a a BIA.
Felderítő skill: megnöveli a max látótávolságot, mondjuk a su-152 csak 330m a látótávja gyakorlatilag totál vak, ha nem segítik vagy nincs látcső stb.
BIA egyenlő az elit alakulattal.
Én is elkezdtem a német TD ágat (Pz 38na mentem át Hetzer-hez), de nekem kész szenvedés egyelőre stugnál meg is álltam az oroszhoz képest teljesen más játékstílust igényel.
Felderítő skill: megnöveli a max látótávolságot, mondjuk a su-152 csak 330m a látótávja gyakorlatilag totál vak, ha nem segítik vagy nincs látcső stb.
BIA egyenlő az elit alakulattal.
Én is elkezdtem a német TD ágat (Pz 38na mentem át Hetzer-hez), de nekem kész szenvedés egyelőre stugnál meg is álltam az oroszhoz képest teljesen más játékstílust igényel.
Hát annak is rajta kéne lennie, csak én emlékezetből írtam, mert banolva vagyok 3 hónapra. Van egy snapshot-om 4 skillnél és onnan silabizáltam ki ez alapján: www.wotinfo.hu/...enyseg
Amit viszont látok az az, hogy ez hibás, mert a fent említett oldalon 2-szer van rajta a "Sas szem".
Amit viszont látok az az, hogy ez hibás, mert a fent említett oldalon 2-szer van rajta a "Sas szem".
Az első "Sas szem" tulajdonképpen a Felderítő.
Ennek köszönhetően a sasszemeddel felderítettél egy bakit.Tiszta haszon ez a bann, mire lejár, minden hibácska javítva lesz .
Sziasztok egy kérdésem lenne: a Wargaming-nek miért olyan jó hogy az FV215B 183 a nagyja tízes tankot/TD-t 2 lövésből kilövi, de a T110E4-el nem bírom átlőni. A másik a nagyja TD-nek az átlagsebzését le kellett húzni 850-ről 750-re A Jg.Pz. E100 és az FV215B 183 miért volt kivétel??A harmadik hogy a Karl-t miért nem lehet eladni azt értem hogy ajándék de egy normális karakter közepén elég rosszul mutat...???
Az fv csak értő kezekben és premium lőszerrel tud csak maxot(1600)lőni,a legvastagabb ponton 150-es a páncélja és nem értem miért nem tudod átlőni E4-el,mikor 8-as TD-vel simán átlövöm.
2. kérdésedre a válasz hogy nézd meg a töltésidejüket és a mozgékonyságukat+ a méretüket :(jpze100-am van tudom mit beszélek...a 183 fejlesztés alatt
Karl egy áprilisi retró tréfa ingyen van...
Last edit: 11 éve 5 hónapja by Axekiller01.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...