Jelenleg 76 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Tank Destroyer

11 éve 1 hónapja #56957 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973

A t28 prot középső ágyúja az a t29 nagy ágyúja. Én a helyedben megvenném majd az m6-ot, majd a t29-et, s miután ezen kifejlesztetted a nagy ágyút utána feltennéd a t28 protra is. A free xp-vel pedig spórolj. Majd jó lesz elkölteni azt a nagy ágyúra. :) Hidd el sokkal könnyebb ezt az utat járni, és hatékonyabb is leszel.

Már elnézést, hogy beleszólok, de mióta lehet a HT ágyúkat feltenni a TD-re?

T28 Prototype: "105 mm AT Gun T5E1"
T29: "105 mm Gun T5E1"

Ott középen van egy "AT"

Nézd, én mire eljutottam a t28 protóhoz addigra ez az ágyú elérhető volt, nem kellett fejleszteni. A kis ágyúja a t25/2-ről jön át. És a középső? Amerikai ágon mást nem fejlesztettem csak a heavyket. Lehet ott az az AT, de szerintem rá lehet rakni.

Akkor lehet rá pakolni ha a t25at vonalon is jártál...mert ez az ágyú a különbség a t25 2 és a t25 at között...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #56959 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Én megkérdeztem másokat, hogy gyorsabb lesz-e ha megvan a nagyobb motor, mire azt a választ kaptam, hogy nem, de nem is lesz lassabb... :)

Üdv!

Az erősebb motoroktól nem a végsebesség, hanem a tömeg/lóerő érték, ergo a gyorsulás javul. Szerintem minden harckocsira érvényes.

Személy szerint én a jobb gyorsulást is nagyra értékelem.

A protkónál nem nagyon lehet észrevenni a gyorsulást... :) Az biztos viszont, gyorsabban fordul a nagy motorral.

:cheer: Félre ne érts Tibi, nem okoskodni szeretnék...de...a jobb fordulást a lánctalp modulnak köszönd. ;) A Stock lánctalp 18'-al fordul a proto, a fejlesztettel 20 fok/mp-el.

Már mindegy, besértődtem... :angry:
Nem nem dehogy!! :) az az igazság, hogy én ennyire nem merülök bele a számok bűvöletébe, így nem is tudom az értékeket. De köszönöm Gábor, hogy leírtad, így nem csak én, más is tanul belőle.
Hogy Csodabogarasan fogalmazzak, "én csak vezetem a tankot, de hogy mitől megy!?" :)

11 éve 1 hónapja #56985 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Ha javasolhatom, akkor csak vedd meg a tankot, mivel akciós de még ne játssz vele. Már csak azért is, mert látom , hogy elindultál az amerikai heavy vonalon. A t28 prot középső ágyúja az a t29 nagy ágyúja. Én a helyedben megvenném majd az m6-ot, majd a t29-et, s miután ezen kifejlesztetted a nagy ágyút utána feltennéd a t28 protra is. A free xp-vel pedig spórolj. Majd jó lesz elkölteni azt a nagy ágyúra. :) Hidd el sokkal könnyebb ezt az utat járni, és hatékonyabb is leszel.

Ágyút mát írták, nem egyeznek TD ágyúk a HT vonalon lévő ágyúkkal.

Parancsnokon első képesség a hatodik érzék legyen, többire lehetőleg camot rakj. Parancsnok második skillje a látótáv növelés legyen. Rádiósnál érdemes azt a tulajdonságot választani, ami következtében távolabbi csapattársaid rádiójeleit is fogod. Így szinte mindig lesz kit lőni.

Műszerész, vagy jelerősség?
Mert 745 méter a rádió hatótáv, de csak 500 méterre látsz ...
Akkor inkább helyzetfelismerés, javítás, bármelyik hasznosabb mint a fent említett kettő.

11 éve 1 hónapja #57237 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

A T28 teljesen más világ, olyan de mégsem olyan mint a JT8.8, szemből E100 is pattog róla, viszont tudtam vele simán sebezni az E100-at. Csak ez tényleg az a tank, hogy egyszer elindulsz, a meccs közepére odaérsz, aztán nem mész tovább :-) De senki ne kerüljön eléd, mert annak reszelnek :-)

RNG és szerencse függő.
Tegnap a T28-amat szemből (alja rejtve) 2 db T54E1 10 mp alatt kilőtte.
10 mp!
(első lövés lőszerrekesz (???) volt)

11 éve 1 hónapja #58181 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Hali. Ha valaki tudna egy elemzést írni a T25 AT-ról, azt megköszönném. Most hogy akciós megvettem, majd este kipróbálom, kíváncsi vagyok milyen lesz.

11 éve 1 hónapja #58282 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Megnéztem a profilod és látom, hogy az SU100-al elég sokat játszottál. A T25AT szerintem ahhoz eléggé hasonló, leginkább ha az SU-t a 100 mm-es használtad. A T25AT-n érdemes kihasználni a nagyon jó csőlehajlást (-10 fok). Páncélzata nem túl jó, de az ágyú elég magasan van és ha egy domb mögül kikukkantva lősz, akkor szinte semmi nem látszik a tankból. A mozgékonysága is jó, a medekkel lehet tartani a lépést.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

11 éve 1 hónapja #58312 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Megnéztem a profilod és látom, hogy az SU100-al elég sokat játszottál. A T25AT szerintem ahhoz eléggé hasonló, leginkább ha az SU-t a 100 mm-es használtad. A T25AT-n érdemes kihasználni a nagyon jó csőlehajlást (-10 fok). Páncélzata nem túl jó, de az ágyú elég magasan van és ha egy domb mögül kikukkantva lősz, akkor szinte semmi nem látszik a tankból. A mozgékonysága is jó, a medekkel lehet tartani a lépést.

Jaja, jó kis tank.
Érdemes az álca skillt fejleszteni rajta, mert egész jól rejtőzködik.
Felszerelésnek
Periszkóp, töltésgyorsító.
Elég fürge is, ha van a pályán TD pozíció jó eséll
yel elsőként ér oda.
Nagy ágyúval roppant kellemetlen ellenség :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

11 éve 1 hónapja #58381 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

A T28 teljesen más világ, olyan de mégsem olyan mint a JT8.8, szemből E100 is pattog róla, viszont tudtam vele simán sebezni az E100-at. Csak ez tényleg az a tank, hogy egyszer elindulsz, a meccs közepére odaérsz, aztán nem mész tovább :-) De senki ne kerüljön eléd, mert annak reszelnek :-)

RNG és szerencse függő.
Tegnap a T28-amat szemből (alja rejtve) 2 db T54E1 10 mp alatt kilőtte.
10 mp!
(első lövés lőszerrekesz (???) volt)

Csak tudni kell, hogy mi a gyenge pontja a t28-nak és a t28protnak. Mindkettőnek van és nem is kicsi. Oda még szerencse sem kell, csak egy amx 50100 :)

11 éve 1 hónapja #60141 Írta: Serged
Megválaszolva: Serged
Üdv! Eladtam 1-2 amcsi tankot így a barakba került pár 2-3 skilles emberkém. Szeretnék 1 fun td-t venni amibe majd belekerülhetnek. Az lenne a kérdésem hogy érdemes még a Hellcat-el foglalkozni vagy annyira szétnerfelik majd hogy kuka lesz. A T49 megvan és imádom is a Jackson-on gondolkodom még. Vagy wolwerine a troll gunnal. Szerintetek melyiket érdemesebb? És ér valamit saját tierjükben az erősebb páncél?

11 éve 1 hónapja #60143 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Én a helyedben megvárnám a Hellcat nerf eredményét, mert így nem lehet megmondani mennyire cseszik szét.
Talajellenállás nőni fog, ebből következik hogy lehet csak egy Jackson tempóra lesz képes, akkor pedig már a jackson a jobb dpm miatt is megéri.
Wolwerine-ről nincsen tapasztalatom, de nem sokat látok trollgunnal futkosni.
Ha kis tier nem zavar akkor még az m8a1-en is elgondolkodhatsz, én is azon töröm a fejem hogy ha a hellcat használhatatlan lesz visszaveszem (vagy nekiugrom megint a protonak)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serged

11 éve 1 hónapja #60147 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Üdv! Eladtam 1-2 amcsi tankot így a barakba került pár 2-3 skilles emberkém. Szeretnék 1 fun td-t venni amibe majd belekerülhetnek. Az lenne a kérdésem hogy érdemes még a Hellcat-el foglalkozni vagy annyira szétnerfelik majd hogy kuka lesz. A T49 megvan és imádom is a Jackson-on gondolkodom még. Vagy wolwerine a troll gunnal. Szerintetek melyiket érdemesebb? És ér valamit saját tierjükben az erősebb páncél?

Jó kérdés!Szerintem nem sok mindent fog érni a Hellcat!Olyan tank lesz ,amin hamar túl akar lenni az ember!Ha összességében nézed,nagyon el lesz butítva!
-Lövés utáni camo nerf és szerintem az alap camojából is csippentettek,mert sokszor már a kezdő helyen felvillan a lámpa hogy spotoltak!A T30-nál voltak ilyen jellegű gondjaim! 100%-os álca skill ,háló,festés,+BIA is van ,habár ez utóbbi nem sokat tesz a camo értékre!
-ehez jön egy tolatási sebesség csökkentés,
-egy lassabban szűkülő célzó idő
Stb stb...
Campelve nem nagyon fogsz tudni vele játszani,vagy csak nagyon ügyesen,mert lövés után nagy valószínűséggel deríted saját magad!
Mozgás közben a széteső és lassabban szűkülő célzó miatt sokkal pontatlanabb lesz véleményem szerint!
Hacsak az általános modulokat le nem cseréled!
Töltés gyórsító marad mindenképp és elgondolkodhat az ember mi legyen tovább!Kerüljön le a háló,vagy a csigaszem...
Vagy marad így és lövés után spuri el onnan! :)

Érdekes mód a T49-es öcsikéjénél nem vettem észre a lövés utàni camo nerfet!1-2 napja úgy szettem szét az ellen csapatát vele,hogy azt sem tudták honnan lövik őket, és még nem is full a camo rajta!

11 éve 1 hónapja #60149 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Érdekes mód a T49-es öcsikéjénél nem vettem észre a lövés utàni camo nerfet!1-2 napja úgy szettem szét az ellen csapatát vele,hogy azt sem tudták honnan lövik őket, és még nem is full a camo rajta!

Nagyon függ attól milyen spot skillek vannak az ellennél...

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60150 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Jó kérdés!Szerintem nem sok mindent fog érni a Hellcat!Olyan tank lesz ,amin hamar túl akar lenni az ember!Ha összességében nézed,nagyon el lesz butítva!
-Lövés utáni camo nerf és szerintem az alap camojából is csippentettek,mert sokszor már a kezdő helyen felvillan a lámpa hogy spotoltak!A T30-nál voltak ilyen jellegű gondjaim! 100%-os álca skill ,háló,festés,+BIA is van ,habár ez utóbbi nem sokat tesz a camo értékre!
-ehez jön egy tolatási sebesség csökkentés,
-egy lassabban szűkülő célzó idő
Stb stb...
Campelve nem nagyon fogsz tudni vele játszani,vagy csak nagyon ügyesen,mert lövés után nagy valószínűséggel deríted saját magad!
Mozgás közben a széteső és lassabban szűkülő célzó miatt sokkal lasabb lesz véleményem szerint,tovább kell várni amíg rászűkül a célzó!
Hacsak az általános modulokat le nem cseréled!
Töltés gyórsító marad mindenképp és elgondolkodhat az ember mi legyen tovább!Kerüljön le a háló,vagy a csigaszem...
Vagy marad így és lövés után spuri el onnan! :)

11 éve 1 hónapja #60183 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Én a T25/AT-t tudom javasolni. Imádom, brutál jó kis tank, nagyon, de nagyon ritkán teszi be tier9-be.
Az ágyú 198-as pen mellé 320-as dmg-t ad, és 1,7 sec alatt szűkül be, pár dolgot tud pattintani is.
Mozgékony, lehet vele sunyiskodni. Nekem már van vele 2 Panucchini vagy hogy hívják medálom is, azt 3 arty kilövéséért adják egy csatán belül.
Ha T7-be kerülsz könnyű vele a 4-5 kill csatánként, jó kis sebzést lehet vele kiosztani, sokan nem tolják, így szerintem nem is fogják nerfelni a közeljövőben.

Tiszta Jagdpanther.
95% ugyanaz

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60184 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Hát igen a T25 AT-t mindenki jónak mondja, az enyém egyenlőre lánctalpon és a rádión kívül alap :( , és elég gyakran rak tier 9-be. Fullosan biztos nem rossz, de addig...... :sick:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 44 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 15 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.