Jelenleg 82 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 52 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 9 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

9 éve 10 hónapja #159352 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Ja, és jut eszembe, van egy csapatom a Pz. IV Schmalturm-ban, egy fullos, és egy 95%-os skillel, azaz majdnem két teljes sorral. Lehet hogy lassacskán velük is érdemes volna kezdeni valamit? :huh:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159354 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Ha már itt tartunk, azon gondolkodom (egyenlőre még csak nagy távlatban) hogy ha kihúzok egy skillt a Stug IV emberein (6. érzék, a többieknek álca), akkor eladom azt a retket és a csapatot elindítom vagy a WT vonalon, vagy valamelyik med ágon. Jelenleg 85%-on vannak, viszont kb. csak heti 1-2 kört vagyok hajlandó beletolni a Stugba, így lassan halad a történet. A td ágnak nem tudom van-e értelme elindulni, 8-as szintig eléggé riasztónak tűnik mindegyik. A Panther 1-2 szintén. Haverom meg most húzza az E-50-et, horror grind. Szóval nem tudom, még az is lehet hogy belekóstolok a lightokba előbb-utóbb, a kis büdösbogár SP1C jónak tűnik, viszont a Ru-ról már negatívabb véleményeket olvastam.

Szerintem érdemes megtartani a stug4-et, később akár az RHM emberei is mehetnek majd benne egy napi szorzót. Am valóban pocsék tank, nagyon messze van a stug3g-től (ellenben ugyanaz az elvárás vele szemben, így garantált a statrombolás)

Pontosan, ha nincs Dicker Max-od (küldiből) érdemes megtartani és leporolni, amikor 5x-ös szorzó van a tankokra. Persze ha korlátozott a helyed és egyáltalán nem akarsz német TD-t akkor felesleges. (rhm-ágon egész tűrhető TD-k vannak)

Mondjuk én még egyetlen prémium tankomat sem adtam el, legfeljebb betoltam a garázsba, és ha akció van mindig veszek 4-5 slotot, amikor az fogyóban van - így lehet, hogy az álláspontom nem mérvadó :oops:

A Jagd ágat végigvittem, a WT ágon gondolkodok hosszú távon. Csak akkor adnám el a Stugot ha átkerülnének az emberek egy új ágba, onnantól viszont nem sok értelme lenne még egy legénységet elkezdeni húzni benne, ráadásul azt már 75%-ról.

Arra hogy nem prém tankok legényeit átültesd bele, arra továbbra is jó lenne (stug3g, rhm, vagy akármi)

Előre is bocsánat, és lehet hogy félreértelek, de úgy hangzik, mintha nem tudnád, hogy prémtankba büntetés nélkül átültetheted azonos nemzet azonos típusú legénységét, átképzés nélkül
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: WT14

9 éve 10 hónapja #159357 Írta: WT14

Ha már itt tartunk, azon gondolkodom (egyenlőre még csak nagy távlatban) hogy ha kihúzok egy skillt a Stug IV emberein (6. érzék, a többieknek álca), akkor eladom azt a retket és a csapatot elindítom vagy a WT vonalon, vagy valamelyik med ágon. Jelenleg 85%-on vannak, viszont kb. csak heti 1-2 kört vagyok hajlandó beletolni a Stugba, így lassan halad a történet. A td ágnak nem tudom van-e értelme elindulni, 8-as szintig eléggé riasztónak tűnik mindegyik. A Panther 1-2 szintén. Haverom meg most húzza az E-50-et, horror grind. Szóval nem tudom, még az is lehet hogy belekóstolok a lightokba előbb-utóbb, a kis büdösbogár SP1C jónak tűnik, viszont a Ru-ról már negatívabb véleményeket olvastam.

Szerintem érdemes megtartani a stug4-et, később akár az RHM emberei is mehetnek majd benne egy napi szorzót. Am valóban pocsék tank, nagyon messze van a stug3g-től (ellenben ugyanaz az elvárás vele szemben, így garantált a statrombolás)

Pontosan, ha nincs Dicker Max-od (küldiből) érdemes megtartani és leporolni, amikor 5x-ös szorzó van a tankokra. Persze ha korlátozott a helyed és egyáltalán nem akarsz német TD-t akkor felesleges. (rhm-ágon egész tűrhető TD-k vannak)

Mondjuk én még egyetlen prémium tankomat sem adtam el, legfeljebb betoltam a garázsba, és ha akció van mindig veszek 4-5 slotot, amikor az fogyóban van - így lehet, hogy az álláspontom nem mérvadó :oops:

A Jagd ágat végigvittem, a WT ágon gondolkodok hosszú távon. Csak akkor adnám el a Stugot ha átkerülnének az emberek egy új ágba, onnantól viszont nem sok értelme lenne még egy legénységet elkezdeni húzni benne, ráadásul azt már 75%-ról.

Arra hogy nem prém tankok legényeit átültesd bele, arra továbbra is jó lenne (stug3g, rhm, vagy akármi)

Előre is bocsánat, és lehet hogy félreértelek, de úgy hangzik, mintha nem tudnád, hogy prémtankba büntetés nélkül átültetheted azonos nemzet azonos típusú legénységét, átképzés nélkül

Nem csak úgy hangzik, ezt tényleg nem tudtam. Így már mindjárt más megvilágításba kerülnek a dolgok. Úgy néz ki, 16k csata után is van még mit tanulni, és nem csak játéktudásban. :ohmy: A dolog visszafelé is működik, ha prémből zavarom át a csapatot rendes tankba?

9 éve 10 hónapja #159361 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Nem csak úgy hangzik, ezt tényleg nem tudtam. Így már mindjárt más megvilágításba kerülnek a dolgok. Úgy néz ki, 16k csata után is van még mit tanulni, és nem csak játéktudásban. :ohmy: A dolog visszafelé is működik, ha prémből zavarom át a csapatot rendes tankba?

visszafelé sajnos nem

9 éve 10 hónapja #159363 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Nem! Csak prém tankban tehetsz büntetlenül más tank legénységét (nemzet nyilván, és tank típus azonos kell legyen)

Figyelem: Spoiler!

9 éve 10 hónapja #159369 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
5x-ös sebzést TD-vel csak T6-tól lehet megcsinálni. Sajna T5-tel nem lehet :(

9 éve 10 hónapja #159395 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Én nemsokára aktiválom a 4x-t...

9 éve 10 hónapja #159397 Írta: WT14

Nálam oda valószínűleg az ISU lesz a befutó.

9 éve 10 hónapja #159398 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Egyszer már aktiváltam. Jp2-vel 4,6k kell hozzá, erre én sebzek 4,3k-t. Magyarán 1 lövésnyire voltam tőle.

Most 3k dmg és 2 ht kill kell. Vagy egyik nincs meg, vagy a másik. Elegem van a fix tornyos td-kből! :angry:

9 éve 10 hónapja #159490 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Ha nem égető a garázshely , akkor korlátozottan ugyan , de faxa barakk az ajándék tank. :whistle:

9 éve 10 hónapja #159492 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Nekem 3k-t kellett ellenséges heavykbe sebeznem.... csata után érzésre több volt, kalkulátor... pötyögés... 2999 :))))

A jpze100 egyébként egy nagyon kétarcú dög. Amikor 1535-öt vágsz 300 méterről egy bc tornyába (HE powa), akkor azért mosolyra húzza a szád... :)

Ha mást nem, tapasztalatszerzésnek mindenképp vedd meg. Az én játékom sokkal átgondoltabb lett vele, mint mondjuk a jp2-vel. És kevesebbet bukok 1 körön mint az e100-assal :)

Egyszer már aktiváltam. Jp2-vel 4,6k kell hozzá, erre én sebzek 4,3k-t. Magyarán 1 lövésnyire voltam tőle.

Most 3k dmg és 2 ht kill kell. Vagy egyik nincs meg, vagy a másik. Elegem van a fix tornyos td-kből! :angry:

9 éve 10 hónapja #159498 Írta: Pomber
Megválaszolva: Pomber
A jt nekem bejön, sőt a ferdi is, pedig azt sokat nem szeretik :)
Lehet, hogy van valami fétisem a lassúság iránt, mert nekem a t28 prot, meg a t95 is tetszik, bár eddig csak teszt szerón próbáltam őket. A jpz e100-ról nézegetem a frissebb videókat, lehet vele szépeket pattintani meg sebezni , de gondolom ezek a körök a ritkábbak.
Egy elemzést szívesen olvasnék róla :)

9 éve 10 hónapja #159536 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg
A JT Nekem is nagyon tetszett, már az alap lövege is szépen használható volt, a nagy meg brutál...

Imádtam, hogy gyakorlatilag egy frontharcos, csak a MED/light veszélyesek rá a mögékerülések miatt, meg az arty-k a lassúsága miatt.

9 éve 10 hónapja #159659 Írta: Pomber
Megválaszolva: Pomber
Igen jó benne, hogy használható páncél van rajta és az alap ágyúval is megállja a helyét.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159664 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007
JPZE100 A szörny. Volt. Most már csak free frag artyknak medeknek.Sajnos a régi idők monstere, kempelős bokros nagy látótávolságú pályák réme.Megkopott fény tompa fogak jellemzik a mostani eredményeit mint majd minden Td-nek.Bokrok kiszáradtak és a földmozgások miatt sajnos a pályák sok mocsarat és sok dimbet dombot hoztak, ami nem használt ennek a monstrumnak.Meglátják a medek elkönyvelik , pici várakozás fedezékben majd kiugrás és gyors láncolás/mögé kerülési kombó után "hátulról élesben" élvezheti a gyönyört.Artyk instant orgazmus után hegyezik rá a lőszert. Biztos nem száguld el, ha felspotolták és még a 5-10 seces szűkülést is beleszámítva is nagy a találati felület ami felülről nem túl vastag.Nyeli a lőszert mint kacsa a nokedlit.De ha jól adja neki a kedves "RNG" akkor nagyon csúnya össz dmg-et tud kiosztani.Viszont: tudd hova akarsz menni minden pályán, ha elindulsz nem nagyon van időd visszaérni.Tudd mikor spottoltak hátha még vissza tudsz húzódni fedezékbe.Csak a tutit lődd ha 20 secen belül odaérhetnek inkább ne próbálkozz egy odadobott lövéssel.1Vs1 valszeg nem a te javadra dől el hiába ütsz nagyot.Ha melléd kerül, a 8asmed is be tud ütni.Nagyjából ennyi.4-5 perces csatáknál holt teher vagy általában.Hasát dugd el mert átlövik , a többi részét pici elforgatással szép effektív páncéllá húzhatod fel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Pomber, flexman911

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 4 órája 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.