Jelenleg 43 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 8 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Német harckocsik

9 éve 1 hónapja #203946 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111
A VK 30.02M-hez szeretnék hozzá szólni!

Szinte minden helyen elégé le van húzva ez a tank, bár nem értem miért. :ohmy:

A ToT hatására, el kezdtem ezt az ágat. Egyenlőre a Panther a cél az legyen meg. Elolvasgattam az ágat amikről volt elemzés, amiről nem volt ott kerestem. :P A T6os medek közt egy alsó kategóriásnak számít.
Egy átlagos játékosnak tartom magam, de ezt még én is kitudtam hozni belőle:

75%-os legénységgel kezdtem, most idáig jutottam vele (képen látszik). Tegnap még stocként a sötét zöld statot hoztam vele. Bár igaz ami igaz, túl nagy elvárások nincsenek vele szemben. :)

Egy egészen szerethető kis jószág. Az ágyújának lehetne picivel több alfája, de az átütése az nagyon ott van. T8ra kell azért a gold, szemből az ISU-152-őt még azzal se tudtam belőni... dehát med, nem face to face harcos. :)
Iszonyat pontos még ezzel a legénységgel is, ha tracken tudok vele tartani valamit, annak szinte tuti reszeltek. Bár a full álca és a hatodik érzék kell mint egy falat kenyér rá...
Eléggé meg voltam ijedve tőle, erre baromi jó statot hozok vele (hozzám képest). 20 csata alatt az epic megvan (tartva). :P

Remélem a Panther és II is hasonló lesz. (?) :P Kicsit tartok azoktól is. :P

Japp nem másodsorban egy rakat küldetést megcsináltam vele (T-55A-ból 7-8at).

Másnak vmi vélemény róla ? Vagy csak nekem sikerült épp jól elcsípnem vele a fonalat .... ?
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hónapja #203948 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

A ToT hatására, el kezdtem ezt az ágat. Egyenlőre a Panther a cél az legyen meg. Elolvasgattam az ágat amikről volt elemzés, amiről nem volt ott kerestem. :P A T6os medek közt egy alsó kategóriásnak számít.

75%-os legénységgel kezdtem, most idáig jutottam vele (képen látszik). Tegnap még stocként a sötét zöld statot hoztam vele. Bár igaz ami igaz, túl nagy elvárások nincsenek vele szemben. :)

Egy egészen szerethető kis jószág. Az ágyújának lehetne picivel több alfája, de az átütése az nagyon ott van. T8ra kell azért a gold, szemből az ISU-152-őt még azzal se tudtam belőni... dehát med, nem face to face harcos. :)
Iszonyat pontos még ezzel a legénységgel is, ha tracken tudok vele tartani valamit, annak szinte tuti reszeltek. Bár a full álca és a hatodik érzék kell mint egy falat kenyér rá...
Eléggé meg voltam ijedve tőle, erre baromi jó statot hozok vele (hozzám képest). 20 csata alatt az epic megvan (tartva). :P

Másnak vmi vélemény róla ? Vagy csak nekem sikerült épp jól elcsípnem vele a fonalat .... ?

6-8-ig tornyos TD-k, aztán. az E sor már harcosbb lesz, panthertől már rammolás is opció :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Xizor111

9 éve 1 hónapja #203951 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Szerintem az a gond, hogy sokan fikázzák. Nekem pl tetszett, szerintem az egyik legjobb 6-os med. Ha úgy állsz hozzá, hogy nem azt nézed más mit mond, hanem neked mi a jó, akkor szeretni fogod. Az ágyút érdemes kihasználni. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, pkrusi, Xizor111

9 éve 1 hónapja #203964 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs
Figyelem: Spoiler!

A hatos tényleg nagyon jó, viszont a Panther és a Panther II valami elképesztően sz@r. Nem beszűkülve mindent eltalál csak a célt nem,illetve beszűkülve sem egy nagy szám a pontosság. A Panthernek a DPM-je katasztrofális, a hatosnak is jobb annál. Most a Panther II-nél tartok, már csak ~10k xp kell hogy eladjam azt a förmedvényt. Nekem megvan a Panther 88, így gondoltam ez is imádni fogom de az ágyúja még a francia DCA45-nél is sokkal rosszabb, pedig azzal is volt dolgom mostanában. Egyetlen előnye az egész normális frontpáncél ami néha pattint, plusz nagyon jól lehet vele rammolni emiatt. Az E50 jónak ígérkezik, csak még gyűjteni kell rá a free xp-t, mert én tuti nem rakom fel rá a Panther II ágyút.

9 éve 1 hónapja #203976 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

A hatos tényleg nagyon jó, viszont a Panther és a Panther II valami elképesztően sz@r. Nem beszűkülve mindent eltalál csak a célt nem,illetve beszűkülve sem egy nagy szám a pontosság. A Panthernek a DPM-je katasztrofális, a hatosnak is jobb annál. Most a Panther II-nél tartok, már csak ~10k xp kell hogy eladjam azt a förmedvényt. Nekem megvan a Panther 88, így gondoltam ez is imádni fogom de az ágyúja még a francia DCA45-nél is sokkal rosszabb, pedig azzal is volt dolgom mostanában. Egyetlen előnye az egész normális frontpáncél ami néha pattint, plusz nagyon jól lehet vele rammolni emiatt. Az E50 jónak ígérkezik, csak még gyűjteni kell rá a free xp-t, mert én tuti nem rakom fel rá a Panther II ágyút.

Haha, én avval a PII ágyúval grindeltem, a nagyágyút, hát el lehet élvezni tőle az tuti, és Csonka Picit fogod állandóan hallani az enemy tankján. :)

9 éve 1 hónapja #203984 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Nagyon nehezen játszható ez az ág, de kezelhetőek, én nagyon alapon nyomom, és a dw2-t leászoltam, amire meg lett a vk 30 01h és amire megszereztem a vk 30 02m-et(a vk 36 01h még nincs meg), addigra az ász mellett még az első csík is rákerült a csőre, bár még csak 1 csatát mentem ezzel a meddel, de nagyjából ugyanazon a síkon mozog, mint az előző 2 tank...

9 éve 1 hónapja #204134 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Ma vettem meg, pont emiatt húztam az utóbbi egy hétben a Panther II-t, egyébként hozzá se nyúltam volna ahhoz a rakás szerencsétlenséghez.

9 éve 1 hónapja #204149 Írta: UltorVulpes
Megválaszolva: UltorVulpes
Ha már ToT és E 50:
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tényleg olyan rossz-e az E 50 azon lövege, ami még rámegy a Panter II tornyára(8.8cm L/100), mert az elemzésben eléggé lehúzták. Előbb utóbb úgy is kifejleszteném, mert mániám az elit státusz, de feleslegesen nem szívatnám meg magamat még jobban és a nagyobb átütés elég csábító.

9 éve 1 hónapja #204150 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Ha már ToT és E 50:
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tényleg olyan rossz-e az E 50 azon lövege, ami még rámegy a Panter II tornyára(8.8cm L/100), mert az elemzésben eléggé lehúzták. Előbb utóbb úgy is kifejleszteném, mert mániám az elit státusz, de feleslegesen nem szívatnám meg magamat még jobban és a nagyobb átütés elég csábító.

+3 mm atutesert cserebe sokkal rosszabb sebzes (390 vs 240) illetve sokkal rosszabb celzasi ido (2.1 vs 3).

Nem, ne hasznald azt az agyut!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: UltorVulpes

9 éve 1 hónapja #204182 Írta: UltorVulpes
Megválaszolva: UltorVulpes

Nem, ne hasznald azt az agyut!

Én a 8.8cm-es L/71-es helyett használnám(Panther II top lövege), amíg ki nem fejlesztem a nagyobb tornyot és a top löveget. Csak ha tényleg olyan szar az L/100-as(például a statok ellenére is pontatlan vagy úgy kezd szűkülni, mint az elc amx), akkor inkább azt a 43500xp-t beépíteném a 23670 + 59400xp-be és inkább kiszenvedek a gyengébb löveggel.

9 éve 3 hete #207275 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Bekerült a garázsomba valami VK 30.01H nevű dolog.

Még nem nyúltam még hozzá, egyelőre ott tartok még csak gyanakodva nézegetem: ennek direkt szívatásból csináltak ennyi modult?!

Szerintem (figyelem konteo következik!) ezzel a tankot úgy csinálhatták a germánok a második világháborúban, hogy előbb odaadták kollaboráns hadifoglyoknak, és velük húzatták ki az első néhány modult, utána meg kölcsönadhatták csatlós államok haderejének, hogy ezek harckocsizói húzzák ki a többi modult, és mikor fullos volt akkor vették csak vissza és adták ott Wittmannak és a többi hasonszőrűnek.

Mit javasoltok mit csináljak vele?

A: adjam el árában ( féláron vettem szerencsére)
B: frezzem ki az egészet
C: freezzem ki a Waffe lövegig
D: egyéb

?

9 éve 3 hete #207303 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Én a 6os ágyúig freeztem.....

Még nem nyúltam még hozzá, egyelőre ott tartok még csak gyanakodva nézegetem: ennek direkt szívatásból csináltak ennyi modult?!

Szerintem (figyelem konteo következik!) ezzel a tankot úgy csinálhatták a germánok a második világháborúban, hogy előbb odaadták kollaboráns hadifoglyoknak, és velük húzatták ki az első néhány modult, utána meg kölcsönadhatták csatlós államok haderejének, hogy ezek harckocsizói húzzák ki a többi modult, és mikor fullos volt akkor vették csak vissza és adták ott Wittmannak és a többi hasonszőrűnek.

?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 3 hete #207332 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta

?

Ami a legdurvább ebben az ágban, hogy a következő Tier 6-os VK 30.02 M-nek kisebb átütésű a legnagyobb ágyúja, mint ennek a Tier 5-ös gépnek, szerintem ilyen nincs egyetlen másik ágon sem a WoT-ban.
Én a Pz. IV H felől húztam ki a VK 36.01 H-t, és azon húztam ki a Waffe löveget meg még több más modult, utána kezdtem bele ebbe az ágba, és így a VK 30.01 H már majdnem fullos volt. De ha teheted, a Tier 6-os ágyúig húzd ki free-ből, megspórolsz egypár ősz hajszálat. :)

9 éve 3 hete #207359 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

?

Ami a legdurvább ebben az ágban, hogy a következő Tier 6-os VK 30.02 M-nek kisebb átütésű a legnagyobb ágyúja, mint ennek a Tier 5-ös gépnek, szerintem ilyen nincs egyetlen másik ágon sem a WoT-ban.
Én a Pz. IV H felől húztam ki a VK 36.01 H-t, és azon húztam ki a Waffe löveget meg még több más modult, utána kezdtem bele ebbe az ágba, és így a VK 30.01 H már majdnem fullos volt. De ha teheted, a Tier 6-os ágyúig húzd ki free-ből, megspórolsz egypár ősz hajszálat. :)

elég jellemző a német ágra, Tiger P majd VK, E-75 E-100, Stug JgPz IV

9 éve 3 hete #207367 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

elég jellemző a német ágra, Tiger P majd VK, E-75 E-100, Stug JgPz IV

JGPZIV-est nem a jobb 7.5-ös gunnal illene használni?
Mert annak, azt hiszem, ugyanannyi penje van mint a Stug top gunjának, csak gyorsabban lő.

(Legalábbis én azzal toltam, mert a 8.8-as 171-es goldja az nem tűnt valami biztatónak. Összehasonlításul, a SU-100Y 196 alap pennel rohangászik ugyanezen tierben, és a kevesebb átütésű de nagyobb sebzésű goldja tud 171-et. De a SU-100 is, a 100-as és 122-es gunjával is 175 ALAP pent tud, nem 171 goldosat, a 100-asának a goldja meg egyenesen 235 pent tud...)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 5 órája 24 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 9 órája 49 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 21 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.