Jelenleg 48 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 4 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Német harckocsik

8 éve 5 hónapja #236608 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Visszavettem a Pz. IV H-t egy kis b...ó ágyús trollkodásra, már majdnem elfelejtettem, hogy milyen jó is volt. :evil:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Szete58, Tomat, MegaJani

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #236632 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Azt hiszem megtartós lesz, holnap veszek is rá örök álca festést. B)

Mellékletek:

8 éve 5 hónapja #236638 Írta: rockpapa
Megválaszolva: rockpapa
Szerintem a német vonal egy zsákutca.Sajnos én elszúrtam,mert a történelmi ismereteimre hagyatkoztam.Ők gyártották,és gyártják ma is a legjobb járműveket.De nem itt a játék orosz fejlesztőinél.Valószínű bosszú ez a második világháborúban megélt sérelmeikért.Van négy teljesen kifejlesztett ,minden extrával felszerelt példányom.Négy ócska pléhdoboz.Nincs szívem eladni őket ,de nem játszom velük mert az idegeim nincsenek kötélből.Amikor egy orosz tankkal hajtok,mindig megörülök amikor egy balszerencséjére elém kerül.Biztos a siket,nem kell célozni csak belelőni és kész.Ajánlom a kezdőknek az orosz,angol,vonalat,DE A NÉMETET NE!!!!!!!

8 éve 5 hónapja #236678 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Rock nem kötekedni akarok, de kár leirni német tankokat, persze én csak mint ellenfeleket ismerem őket. T-29-el toltam frontot mikor összefutottam két Tiger (P)-vel. Úgy szétkapták T-29et csak lestem :) Td-ik se rosszak. De azzal teljesen egyetértek vannak kezdőbarátibb nemzetek :)

8 éve 5 hónapja #236683 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
azért a német vonalon rengeteg jó tank van.pl tigris 1 tier 7ben fej fej mellett megy a t29-el,akkor jpanther 2 e50 maus ,vk 3002m meg egy csomó tank ami szerintem rohadt jó.az angol ág szerintem ezerszer rosszabb.legalábbis nekem.a három első nemzet nálam az orosz német amcsi itt található kb az összes noobfriendly tank amivel még én is tudok játszani több kevesebb sikerrel :D angol,francia meg a többi nemzethez több skill kell már szerintem hogy élvezd is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

8 éve 5 hónapja #236685 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Van számos, jól használható német tank. Aki egyet sem talál, az más ágakon is szenvedni fog.

8 éve 5 hónapja #237933 Írta: Malek
Megválaszolva: Malek
Nemrég keztem el húzni a német páncélvadász ágat kezdetben hajtottam a pénisz kompenzátoros grillére, de hamar rájöttem, hogy jobban szeretek a frontvonal közelében lenni ezért átmentem a "páncélozottabb" ágra.

Jelenleg a stug 3 b-t nyúzom de az 50mm elég kevés.

Jelenleg a legénységeim 93%-osak van venti+töltés gyorsító a tankon. a 10,5cm ágyút használom full HE-vel nekem bejön de a szórás valami iszonyatos 0,53 viszont ha beadja a lövést az szvsz fantasztikus még tier 6 heavyk ellen is elégedett vagyok a dmg + modul károkkal. A tank kurva alacsony és az ágyú sülyedése meg szar, tolatni meg gyök kettővel tolat ezért dimbes dombos pályákon instant lehalok a ki akarok gurulni a dobtetőről lőni egyet.

Mivel leírást nem találtam jó jöne pár tipp, hogyan használjam ezt tankot, hogy eredményesebb legyek mert itt tervezem kihúzni a legénység első skilljét. Vagy esetleg mozogjak tovább tier 5-re még az 1 sikkes legénységek előtt és ott huzam tovább őket ?

8 éve 5 hónapja #237986 Írta: Kova
Megválaszolva: Kova
Szerintem nyugodtan ugorj az 5-ösre, az sokkal jobb gép. Azon ráérsz húzni a legénységet.

8 éve 4 hónapja #240352 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

A német heavy ágról melyik tankot/tankokat érdemes kihúzni?Főleg a 10esekről érdekelne a véleményetek/tapasztalataitok.

Jelenleg E 75-öm és E 100-am van,az E 75 az egyik kedvenc tankom,az E 100-at nagyon utálom :whistle:

Maus vagy a Pz.Kpfw.VII-t érdemesebb kihúzni? :oops:

8 éve 3 hónapja #242291 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Ferdinandra van értelme a álca skillt rakni? gondolva itt a vég-kifejlet JpzE100ra is. Mert jelenleg van a legénységnek, igaz még csak a hezternél tartok, de gondolom ha elérem a ferindándig akkor osszam újra mert szerintem arra már értelmetlen nem de?

8 éve 3 hónapja #242317 Írta: Admiral_von_Yorck
Megválaszolva: Admiral_von_Yorck

Ferdinandra van értelme a álca skillt rakni? gondolva itt a vég-kifejlet JpzE100ra is. Mert jelenleg van a legénységnek, igaz még csak a hezternél tartok, de gondolom ha elérem a ferindándig akkor osszam újra mert szerintem arra már értelmetlen nem de?

Sztem csak ugy van ertelme a camo skillnek rajta, havele egyutt ki vannak huzva a tavo!ra pillazo skillek is!
Ekkor johet a jargany nagy felfedezese, hogy a spottereknek honnan kezdesz vilagitani!
Mivel nem egy roham szorny, ezert csak a minimalis camo/latotavolsag comboban bizhatsz, illetve t8-t9-ben a front pancelban!

8 éve 3 hónapja #242465 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Kinek mi a roham TD :-)
Én a Ferdinandot, Jagtigert és Jgpz E100-at is "nyomulósan" használtam egész jó eredménnyel. Álca skill már van a Jgpz-n de csak azért mert már az összes lényeges rajta van. Sokkal fontosabb a javítás mielőbbi kimaxolása (ha láncon tartanak véged), 6. érzés, látótáv skillek, kuplungégető, BIA.., és csak aztán az álca. Ha szeretnéd küldök print screen-t a Jgpz legénységéről - úgyis az a cél nem?

Sztem csak ugy van ertelme a camo skillnek rajta, havele egyutt ki vannak huzva a tavo!ra pillazo skillek is!
Ekkor johet a jargany nagy felfedezese, hogy a spottereknek honnan kezdesz vilagitani!
Mivel nem egy roham szorny, ezert csak a minimalis camo/latotavolsag comboban bizhatsz, illetve t8-t9-ben a front pancelban!

8 éve 2 hónapja #245395 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Sziasztok!

Elolvastam az E75 elemzést, ami már lassan 3 éves.
A tapasztalatotokra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megvenni vagy már elavult.
2017-ben mennyire használható?
9-10-es nehéz tankokkal szemben be lehet állni?
Alkalmas frontharcra, az "éknek" lenni vagy inkább supportosabb nehéz tank (mint a conqeror például)? Páncélzatra mennyire lehet hagyatkozni?
Alsó lemezt úgy olvasom, hogy rejteni kell, de a torony mennyire használható, mi az ami belövi és mi az amitől félni kell?
A toronyfrontot vagy a kupolát lövik inkább?
Egy jgpzE100-al szemben a páncél képes működni?
Az ágyú mennyire jó?
Van valami modulérzékenység vagy gyulladásveszély?
Alkalmas lehet T55A személyes küldetésekhez?
Egyéb megfigyelések?

Wotreplays.com és rákeresel ki milyen köröket ment annak függvényében épp mit szeretnél megtudni.

1: a leírás óta kapott egy szoldi löveg javítást amivel már elég baráti.
2: MM-nek hála mint minden 9-es úgy ez is nagyban élvezi az adott lehetőségeket.
3: igen alkalmas még akár az Obj küldire is. De készülj, hogy nem akkor fog 14k-t pattintani amikor épp ott tartasz :)
4:mikor mi pattan róla, Grille, JgpzE100, BL-10-es, van amikor a kupola csak periszkóp sebzést ad van amikor meg sebzést.
5: német révén has behúz vagy elrejt vagy túlforgat ha hülye az ellen amúgy 10-ből 8 alkalommal motor (éljen az újra töltődő ellátmány). De legtöbbször a toronyfront fog kilyukadni.
6 azt pedig látod majd, hogy mennyire vannak melletted vagy épp ellened komolyabb tankok, hogy mikor mennyire told magad előre :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, PZoli, Sics

8 éve 1 hónapja #248967 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Lehet hülye kérdés, de csak én hittem azt, hogy a Tiger P-nek a fullos tornya is 200-as szemből? Mert már majdnem kifejlesztettem, s véletlenül ránéztem...erre mondom WTF??? Mert így igencsak "ratyi" ez is nehéz tanknak, ha a tornya ennek is szemből auto-pen... :dry:

8 éve 1 hónapja #248969 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Lehet hülye kérdés, de csak én hittem azt, hogy a Tiger P-nek a fullos tornya is 200-as szemből? Mert már majdnem kifejlesztettem, s véletlenül ránéztem...erre mondom WTF??? Mert így igencsak "ratyi" ez is nehéz tanknak, ha a tornya ennek is szemből auto-pen... :dry:

Az alap és a fejlesztett torony is 100mm-es, viszont az alap toronyhoz képest nagyobb a látótáv és gyorsabb a töltés is.
Egyébként nagyon jó kis tank, én imádtam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 1 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 6 órája 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.