Jelenleg 61 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Német harckocsik

8 éve 1 hónapja #248984 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hát én nagyon nem....

Lehet hülye kérdés, de csak én hittem azt, hogy a Tiger P-nek a fullos tornya is 200-as szemből? Mert már majdnem kifejlesztettem, s véletlenül ránéztem...erre mondom WTF??? Mert így igencsak "ratyi" ez is nehéz tanknak, ha a tornya ennek is szemből auto-pen... :dry:

Az alap és a fejlesztett torony is 100mm-es, viszont az alap toronyhoz képest nagyobb a látótáv és gyorsabb a töltés is.
Egyébként nagyon jó kis tank, én imádtam.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 2 hete #251178 Írta: WilhelmCanaris
Megválaszolva: WilhelmCanaris
Én ott tartok hogy a tiger2 és a V4502 ágon is mehetnék tovább, de csak egyre van credit. VK4502B vagy E75? nem tudok dönteni.... :thx2: :troll:

8 éve 2 hete #251182 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

Én ott tartok hogy a tiger2 és a V4502 ágon is mehetnék tovább, de csak egyre van credit. VK4502B vagy E75? nem tudok dönteni.... :thx2: :troll:

A 8as vk-t szerettem anno annak ellenére, hogy még papyr volt, utána viszont a béla az nekem nagyon nem feküdt, főleg a hátsó torony miatt, a pz7 ugyanez, megvan, de csak dísznek, mert német :blondy:
Az E75 viszont nagyon bejött, az E100 már annyira nem, de inkább mint egy pz7. Meg valahol a kettő között félúton ott a maus :troll: A maus ághoz vezető tankok viszont úgy hallottam, néha tapasztalom is, hogy jók.

8 éve 1 hete #251248 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest

A 8as vk-t szerettem anno annak ellenére, hogy még papyr volt, utána viszont a béla az nekem nagyon nem feküdt, főleg a hátsó torony miatt, a pz7 ugyanez, megvan, de csak dísznek, mert német :blondy:
Az E75 viszont nagyon bejött, az E100 már annyira nem, de inkább mint egy pz7. Meg valahol a kettő között félúton ott a maus :troll: A maus ághoz vezető tankok viszont úgy hallottam, néha tapasztalom is, hogy jók.

Mihez képest jók? VK 100.01-nél tartok és elmondhatom a páncélja meg sem közelíti a Defender/Obj Liberty meg még néhány tank páncélját, gyakorlatilag a front 60% weakspot (lfp+torony nagy része). Persze persze sidescrape, aztán ha van néhány noob aki dingeli a beszögelt oldalát akkor pattint, de ezen kívül semmire se jó. Nem, nem varázslőszerrel weakspot, a varázslőszer amolyan bónusz ami akkor is be ver, ha sidescrapelsz. Összegezve: papíron jól mutató páncél, ami sajnos egyáltalán nem jó, főleg annak tükrében, hogy se camo se mobilitás se kiváló célzás/pontosság. Ha már olyan tankot tesznek a játékba, aminek csak a páncél az erőssége, akkor legalább lenne a páncél az erőssége....

Tipikus német vicc-tank mint a Tiger2 vagy a Panther, vagy a JP100 és lehetne sorolni.

8 éve 1 hete #251261 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

A 8as vk-t szerettem anno annak ellenére, hogy még papír volt, utána viszont a béla az nekem nagyon nem feküdt, főleg a hátsó torony miatt, a pz7 ugyanez, megvan, de csak dísznek, mert német :blondy:

Mihez képest jók? VK 100.01-nél tartok és elmondhatom a páncélja meg sem közelíti a Defender/Obj Liberty meg még néhány tank páncélját, gyakorlatilag a front 60% weakspot (lfp+torony nagy része). Persze persze sidescrape, aztán ha van néhány noob aki dingeli a beszögelt oldalát akkor pattint, de ezen kívül semmire se jó. Nem, nem varázslőszerrel weakspot, a varázslőszer amolyan bónusz ami akkor is be ver, ha sidescrapelsz. Összegezve: papíron jól mutató páncél, ami sajnos egyáltalán nem jó, főleg annak tükrében, hogy se camo se mobilitás se kiváló célzás/pontosság. Ha már olyan tankot tesznek a játékba, aminek csak a páncél az erőssége, akkor legalább lenne a páncél az erőssége....

Tipikus német vicc-tank mint a Tiger2 vagy a Panther, vagy a JP100 és lehetne sorolni.

Igen, tipikus, de én még anno a papír vkandrással toltam, vagy legalábbis papírnak érződött, ahhoz képest jobbnak tűnik. az új prémektől elmarad igen, de sideolni lehet vele... már ahol van olyan hely. Tapasztalatom nincs vele, nem is szándékozok megvenni, ott van már a maus a garázsban. Én mindössze annyit mondok, hogy nekem a E100 is meg a mus is jobban bejön, mint a pz7, de mondjuk ez rajtad sokat nem segít. Ha lenne a közeljövőben tesztszeró, mondanám, hogy ott próbálgasd ki a tankokat, de nem hinném, hogy a közeljövőben lenne.

Egyébiránt (az alapkérdésre válaszolva) én az E75-öt ajánlanám

8 éve 1 hete #251277 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

A Tiger II nagyon is jó gép. :) A német heavyk közül azon van meg a második csíkom, se a Tigerrel, se az E75-el nem sikerült még. :)
Bár ezen is látszódik, hogy nem játszanak vele sokan, nem annyira felhasználó barát, de nagyon hálás kis szerkezet.
A Panther miatt viszont tényleg nem vitatkozok, mert azt nagyon elszúrták. Sajnos csak alap legénységet tudtam beletenni, és így iszonyat sz@rul működik, küzdök vele mint malac a jégen. :( Elvileg jobb lesz, (?) ha már fejlettebb a legénység, de kínkeserves kivárni...

8 éve 1 hete #251284 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest

A Tiger II nagyon is jó gép. :) A német heavyk közül azon van meg a második csíkom, se a Tigerrel, se az E75-el nem sikerült még. :)
Bár ezen is látszódik, hogy nem játszanak vele sokan, nem annyira felhasználó barát, de nagyon hálás kis szerkezet.
A Panther miatt viszont tényleg nem vitatkozok, mert azt nagyon elszúrták. Sajnos csak alap legénységet tudtam beletenni, és így iszonyat sz@rul működik, küzdök vele mint malac a jégen. :( Elvileg jobb lesz, (?) ha már fejlettebb a legénység, de kínkeserves kivárni...

Az a baj a Tiger II-vel, hogy lassú nincs camója nincs páncélja de legalább a fegyvere se jobb a vetélytársaktól cserébe. Vess egy pillantást a t8 tankok győzelmi arányára, Tiger II ballag az utolsó helyen ratyi 45.85%-al. Object 252 55.24%, IS-3 48% úgy, hogy gyakorlatilag 3x több csatát toltak vele, tehát garantáltan több noob használja. Elhiszem, hogy tetszik neked, én is kedveltem, de ettől még rakás sz@r sajnos. Nem lepődnék meg, ha lassan befigyelne nála egy újabb méret növelés "historical accuracy" címszóval, úgyis rég volt az utolsó nerf.

Fudo_Yusei

VK András annak idején kiváló med gyilkos volt. Csak azóta kb minden heavy elporzik mellette, nem hogy a mediumok. Emellett régebben T-44 vagy épp Type 175 pennel szaladgáltak. Most hirtelen perzsára nem emlékszek, de mintha az is kapott volna pen buffot valamikor. Az újabb medek meg kivétel? nélkül 180+ pennel szaladgálnak, varázslőszer ráadással.
De tény és való a jobb mobilitása miatt jobb/jobb lehet mint a KT, hiszen páncél gyakorlatilag egyiken sincs.
Pedig olyan egyszerűen meg lehetne oldani, Tiger II le t7-be 8.8cm fegyverrel, Tiger le t6-ba, t8-ba meg lehetne egy Löwe copy vagy valami másik fantázia járgány. T7-ben azért már elfogadható lenne a páncélzata.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

8 éve 1 hete #251285 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
nekem tigris 1,2 bejött,tigris 1-et vissza is vettem ellenben az e75-el mocskos béna voltam.még a lefosott is-6-al is több az átlag damagem mint vele.a tornyát boldog boldogtalan becsapkodta,lfp-t szintén az ágyúja meg össze vissza lőtt hiába a 3 skilles legénység meg a felszerelés.de izlések és pofonok

8 éve 1 hete #251320 Írta: esem
Megválaszolva: esem
van valakinek pár jó tanácsa a vk 30.01(h)-hoz?

8 éve 1 hete #251322 Írta: MegaJani
Megválaszolva: MegaJani

A 7.5/5.5-ös löveget használd, viszont minden (!) mást fejlessz ki ELŐTTE.

Amíg nincs meg, a hosszú 7.5-ös is simán jó.

7 éve 11 hónapja #253335 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Panther II-re mennyire éri meg felrakni a nagyobbik 8.8-ast?
Első ránézésre elég komoly az a plusz AP és APCR átütés és jobb a célzásidő meg a pontosság is, viszont kicsit utánaszámolva feltűnik egy elég komoly DPM kiesés is, ami 1v1-ben problémás lehet ha úgy alakul.
Ki melyik ágyút használja rajta?

7 éve 11 hónapja #253337 Írta: BiO_rOo_BOT
Bocs, csak most láttam ezt a postot - éppen tegnap tettem rá a 3GM-et.
Nagyon jó tank, ami nekem sokat segített a játékban - tettem rá távcsövet ;-) Az ágyú kiváló, pontos, kapáslövésekre is alkalmas. Megfelelő legénység persze kell ebbe is.
Ha még lenne kérdésed jelezd kérlek.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Tomat

7 éve 11 hónapja #253548 Írta: esem
Megválaszolva: esem
igazából még annyira nem éreztem rá vele a játékra :) 42 csatám van vele, mondjuk már csak a waffe löveget kell kihúznom rajta
kicsit trükkös nekem az eddigi nehezeimhez képest, a lassúság oké, a többi sem egy amx elc :) viszont ezzel nagyon nem lehet huncutkodni az első sorban, mert úgy érzem a páncélja nem a legjobb, ritkán pattint, de könnyen belövik, rá kellene szoknom vele szerintem egy támogatói szerepere, mert a löveg pontos és jól sebez
igazából a panther elődöt akarom kihúzni vele minél hamarabb :), bár 6-os tierbe még nem játszom direkt

7 éve 11 hónapja #253566 Írta: BiO_rOo_BOT
Első sorban csak óvatosan vele mert úgy van ahogy írtad - páncélja nem sok. Igazi szuper kis support tank ami saját tierjében, és még talán t6-ban is megengedi az agresszív játékot (persze csak ésszel) ;-)

igazából még annyira nem éreztem rá vele a játékra :) 42 csatám van vele, mondjuk már csak a waffe löveget kell kihúznom rajta
kicsit trükkös nekem az eddigi nehezeimhez képest, a lassúság oké, a többi sem egy amx elc :) viszont ezzel nagyon nem lehet huncutkodni az első sorban, mert úgy érzem a páncélja nem a legjobb, ritkán pattint, de könnyen belövik, rá kellene szoknom vele szerintem egy támogatói szerepere, mert a löveg pontos és jól sebez
igazából a panther elődöt akarom kihúzni vele minél hamarabb :), bár 6-os tierbe még nem játszom direkt

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253683 Írta: ati761
Megválaszolva: ati761
Sziasztok!

egy kis segítséget kérnék német vonalon nehéztankok Durchbruchswagen 2VK 30.01 (H)
, milyen első és második képeséget ajánlatok a legénységnek.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.