Tipikus német vicc-tank mint a Tiger2 vagy a Panther, vagy a JP100 és lehetne sorolni.
A Tiger II nagyon is jó gép.
A német heavyk közül azon van meg a második csíkom, se a Tigerrel, se az E75-el nem sikerült még. 
Bár ezen is látszódik, hogy nem játszanak vele sokan, nem annyira felhasználó barát, de nagyon hálás kis szerkezet.
A Panther miatt viszont tényleg nem vitatkozok, mert azt nagyon elszúrták. Sajnos csak alap legénységet tudtam beletenni, és így iszonyat sz@rul működik, küzdök vele mint malac a jégen. :( Elvileg jobb lesz, (?) ha már fejlettebb a legénység, de kínkeserves kivárni...
Az a baj a Tiger II-vel, hogy lassú nincs camója nincs páncélja de legalább a fegyvere se jobb a vetélytársaktól cserébe. Vess egy pillantást a t8 tankok győzelmi arányára, Tiger II ballag az utolsó helyen ratyi 45.85%-al. Object 252 55.24%, IS-3 48% úgy, hogy gyakorlatilag 3x több csatát toltak vele, tehát garantáltan több noob használja. Elhiszem, hogy tetszik neked, én is kedveltem, de ettől még rakás sz@r sajnos. Nem lepődnék meg, ha lassan befigyelne nála egy újabb méret növelés "historical accuracy" címszóval, úgyis rég volt az utolsó nerf.
Fudo_Yusei
VK András annak idején kiváló med gyilkos volt. Csak azóta kb minden heavy elporzik mellette, nem hogy a mediumok. Emellett régebben T-44 vagy épp Type 175 pennel szaladgáltak. Most hirtelen perzsára nem emlékszek, de mintha az is kapott volna pen buffot valamikor. Az újabb medek meg kivétel? nélkül 180+ pennel szaladgálnak, varázslőszer ráadással.
De tény és való a jobb mobilitása miatt jobb/jobb lehet mint a KT, hiszen páncél gyakorlatilag egyiken sincs.
Pedig olyan egyszerűen meg lehetne oldani, Tiger II le t7-be 8.8cm fegyverrel, Tiger le t6-ba, t8-ba meg lehetne egy Löwe copy vagy valami másik fantázia járgány. T7-ben azért már elfogadható lenne a páncélzata.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...