Hello! Valaki tud tanácsokat adni a Pz. T25-höz? 17% win ratem van vele, egyszerűen ki nem állhatom. Jómagam 900 wn8-cal rendelkezem és 8-as 9-es tankjaimmal 50% felett van a win ratem tehát annyira nem vagyok aberrált.
Szia!
Nekem közel 1500 csatám van vele. Ha érdekel a statom vele, akkor lesd meg, hogy játszottam vele. Elég régóta megvan, még akkor vettem, mikor jóval gyengébb képességű voltam, azonban tudtam vele egy elfogadható szintet tartani.
Top tierként lehet "tolni" a frontot a nehezekkel, persze körültekintően (az a sok trollgunos tank...). Egész erős lövege van, a töltése is megfelelő, csak a célzása a sok.
Med oldalon is lehet harcolni, nagyon mozgékony, azonban a célzása és pontossága kicsit rányomja a bélyegét erre a dtílusra. De azonban egy jó legénység (pontosság és látótáv növelő skillek) és felszerelés (célzásgyorsító, távcső).
Tornyozásban nem túl erős, de tud generálni lepattanókat. A csőlehajlása kimondottan jó.
Komoly baja a lassú toronyforgás és fordulás, ezért körülményes a flankelés.
Szóval...Tier5:
A heviket támogatva lehet learatni az ellenséget, utána pedig szaladni a med oldalra besegíteni. Mozgékony, így ez problémát nem jelent.
Lehet választani a med oldalt is, csak akkor távolabbi célokat nehezebb eltalálni.
Tier6:
Maradhat az előbbi felállás, viszont érdemes óvatosabbra venni a figurát, mivel sok a nagyot lövő és persze nálunk sokkalta erősebb ellenfelek.
Tier7:
Marad a kizárólagos support, tisztes távból. Sajnos itt már olyan ellenfelek is vannak, akikre már kell a gold lőszer is.
Esetleg nézz meg pár replayt, az azért segíthet még.
Amúgy mennyi csatád van vele? Mert ha kevés, akkor az még nem annyira mérvadó.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...