Nekem meg van mindkettő 208 illetve 332 meccs, funolásra vettem ezeket mert nekem már megvolt a top tier mire ezeket betették a játékba. Nálam 13% wr eltérés van a két tank között a D javára. Ágyú ugyanaz, dpm ugyanaz (venti+rammer 2286, bia nincs egyiken sem), páncél papíron jobb az M-en, de nem nagyon érződik. Ami viszont érződik, az a D brutális mobilitása (brutális a német standardhoz képest) és remek camoja.
Átlagsebzésben nekem az M kicsivel jobb, viszont a mobilitás miatt a D-vel mindig ott lehetsz, ahol a csata eldől, spottolhatsz vele aktív meg passzív is (hála a jó camonak), míg az M inkább egy gyorsabb heavy, amit megköröznek a medek.
Az M szvsz akkor lenne nagyon jó, ha tier limites lenne, mint a Panther/M10, így viszont a D jobb választás, mert a mobilitás+camo miatt t8-ban is életképesebb, az M kicsivel több páncélját hajadra kenheted nagyobb tierben.
Optika van mindkettőn, D legénységén van fullos helyzetfelismerés, M legénységén 93% jár ugyanez a skill. Így nálam 430 vs 429 a látótáv a D javára, ezzel az értékkel azért lehet spottolni akár t8-ban is. Én megtartom mindkét tankot, mert szeretek velük menni, de ha akármilyen okból csak egyet tarthatnék meg, én a D-t hagynám meg, az M-et adnám el.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...