Jelenleg 149 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Német harckocsik

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262417 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Visszavettem tegnap a Panther II-t, valaha o volt az elso 8-as med a garazsomban. Utana sokaig egy Panther 88 volt a farmolos tankom, ami lenyegeben megegyezett a Panther II-vel. Most viszont, hogy a Panther II megkapta az L100 agyut, sokkal de sokkal jobb lett mint a Panther 88 az L71-el.

Elso Aszom vele, igaz tier 8 es arty sem volt. Replay.

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Lord_Loga, wrch, Admiral_von_Yorck

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja #262569 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Visszavettem tegnap a Panther II-t, valaha o volt az elso 8-as med a garazsomban. Utana sokaig egy Panther 88 volt a farmolos tankom, ami lenyegeben megegyezett a Panther II-vel. Most viszont, hogy a Panther II megkapta az L100 agyut, sokkal de sokkal jobb lett mint a Panther 88 az L71-el.

Elso Aszom vele, igaz tier 8 es arty sem volt. Replay.

Figyelem: Spoiler!

Visszatértél a harcmezőkre? A Panther 8.8 jelenleg nem túl használható. Ngay, lomha, nincs páncél, se álca, érzésre az a pontosság, ami anno jellemezte eltűnt, lassan szűkül... Nem is nagyon veszem elő, főleg úgy, hogy szinte konstans T 10 töltelék...

7 éve 8 hónapja #264359 Írta: luperator
Megválaszolva: luperator
A három német heavy ágból melyiket ajánlanátok először? A vk 100.01 megvan, csak hát mindenki tudja hol kell lőni úgyhogy gyorsan apad a HP és még lassú is. A Mauschenről meg néztem videókat verik be a löveg mellett, szóval azt nem tartom a legjobbnak.

Hozzáteszem, mostanság bot szinten megy a játék, lehet ezért gondolom, hogy másfelé kellene menni.

7 éve 8 hónapja #264365 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Mint pancser, nekem az E-100 annyival szimpatikusabb, hogy mozgékonyabb, mint a Maus. Sajnos a Pz.Kpfw.VII még nincs kifejlesztve, de nagyon nyomulok. Remélem meglesz időben, hisz arra kértem árengedményt a díszítéses buli X-es szintjén. Iszony kihúzni a VK Bélával, mert az se jött be nekem, amennyire imádom az E-75-öt annyira rühellem a VK Bélát. :rofl:

7 éve 8 hónapja #264857 Írta: rotkcaj
Megválaszolva: rotkcaj
Guten Tag!

Mäuschen kérdéseim lennének.
Először is érdemes kifejleszteni a láncot és a motort? Jelentősen javul a harci értéke a tankocskának, vagy inkább a Maust érdemes unlockolni minnél előbb?

Másfelől hogy a francba kell ezzel a tankkal unicum szinten játszani? Néha bejön a számítás és kijön belőle 4k sebzés is, de olyan reménytelen Tog2 feelng az egész. Vagy nem érek oda sehova, mert a csapatunk leszüreteli a paradicsomokat, vagy mire pozícióba érnék, addigra csak én maradok az adott oldalon 5 másik tankkal szemben, ami kiosztható sebzés szempontjából még mindig szerencsésebb. Type 4 heavyt tolom parallel, csak 5 kmph-val gyorsabb, de valahogy sokkal mozgékonyabbnak hat, gyilkosabbnak akármelyik nagy ágyúval is használom azt. <3

Nem másért, mint CW-tanknak fejlesztem ki a Maust a klánnak, de azért szeretném megérteni, hogy nem egy tipikus Maus-pályán még is hogyan lehetne kihozni belőlük a legtöbbet. A VK P-t kifejezetten élveztem, de ez az egérke vhogy nem fekszik nekem.

Any idea?

7 éve 8 hónapja #264858 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest
Szerencse+szakasz. Ha megnézed azért szar minden statja, mert mekkora páncélja van, aztán gyengébb mint VK béláé. Rakás kaki, pár feles aztán ess túl rajta minél hamarabb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rotkcaj

7 éve 8 hónapja #264903 Írta: wrch
Megválaszolva: wrch
Sziasztok!

Úton az E 50 felé (jelenleg a Panthert nyüstölöm), a VI-os VK 30.02 (M)-t nagyon megszerettem, élvezetes és jó csatákat mentem vele. Most lesz egy fölös legénységem. Az a dilemmám, hogy szemezek alternatívakén a VK 30.01 (D)-vel. Úgy látom, ugyanaz a pontos ágyú, kevesebb páncél, viszont jobb álca és mozgékonyabb (bár kisebb látótáv). Mivel alapvetően könnyű tankos vagyok, illetve a meddek amiket még nyúzok, a sunyi, lapulós, majd gyors flankelős harcmodort szeretem. Érdemes lehet inkább a D-t megvennem, mert a jobb álca és mozgékonyság miatt az még jobb lehet nekem? Állítólag nemrég még buffolták is. Az "M"-el nagyon jók a statjaim, nagyon élveztem, de lehet, hogy a "D" még jobb nekem??
Van valakinek tapasztalata mostanában mindkettővel?

7 éve 8 hónapja #264919 Írta: Gest
Nekem meg van mindkettő 208 illetve 332 meccs, funolásra vettem ezeket mert nekem már megvolt a top tier mire ezeket betették a játékba. Nálam 13% wr eltérés van a két tank között a D javára. Ágyú ugyanaz, dpm ugyanaz (venti+rammer 2286, bia nincs egyiken sem), páncél papíron jobb az M-en, de nem nagyon érződik. Ami viszont érződik, az a D brutális mobilitása (brutális a német standardhoz képest) és remek camoja.

Átlagsebzésben nekem az M kicsivel jobb, viszont a mobilitás miatt a D-vel mindig ott lehetsz, ahol a csata eldől, spottolhatsz vele aktív meg passzív is (hála a jó camonak), míg az M inkább egy gyorsabb heavy, amit megköröznek a medek.

Az M szvsz akkor lenne nagyon jó, ha tier limites lenne, mint a Panther/M10, így viszont a D jobb választás, mert a mobilitás+camo miatt t8-ban is életképesebb, az M kicsivel több páncélját hajadra kenheted nagyobb tierben.

Optika van mindkettőn, D legénységén van fullos helyzetfelismerés, M legénységén 93% jár ugyanez a skill. Így nálam 430 vs 429 a látótáv a D javára, ezzel az értékkel azért lehet spottolni akár t8-ban is. Én megtartom mindkét tankot, mert szeretek velük menni, de ha akármilyen okból csak egyet tarthatnék meg, én a D-t hagynám meg, az M-et adnám el.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrch

7 éve 8 hónapja #264958 Írta: wrch
Megválaszolva: wrch
Uhhh... Köszönöm a részletes választ! :)

Leírásod igazolja a sejtésemet. Akkor meg is veszem a D-t, az M pedig megy egyelőre legénység nélkül pihenni egy kicsit.

Köszönöm még egyszer!
shaking

7 éve 7 hónapja #266479 Írta: Mikkeller
Megválaszolva: Mikkeller
VK 100.01-et érdemes a nagy csővel HE-vel használni?

7 éve 7 hónapja #266485 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni

HE-vel? Alap páncéltörővel teljesen használható. 8-9-es szinten bőven elég a gyengepontok ellen, 10-es szinten meg komolyabb szupernehezek ellen meg minimális gold használattal teljesen kielégítő.
Papír tankok ellen jó a HE de teljes egészében azzal használni. Vétek.

Ja és igen. A nagy csővel használd, mivel elég nagy pofonokat tud leosztani.

7 éve 7 hónapja #266487 Írta: Proxima_hun
Megválaszolva: Proxima_hun

Jézusom, nehogy! Nagy cső, alap lőszer, vagy gold. De nehogy HE-vel használd. :)

7 éve 7 hónapja #266488 Írta: Gest
Igazából szituáció függő. Amikor sarokban kempelsz és percenként kigurulsz lőni egyet, akkor a nagy cső a jobb. Amikor rád mennek a medek/lightok, el fogod átkozni a lassú pontatlan fegyvert, és azt fogod kívánni, bárcsak a gyors pontos fegyver lenne nálad. Mindkettő életképes egyébként.

7 éve 7 hónapja #266489 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
<iframe src="www.facebook.co...th=560" width="560" height="420" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true">

7 éve 7 hónapja #266501 Írta: luperator
Megválaszolva: luperator
Facebookon találtam egy csoportban. Csak tippelgetnek mi végzett vele, de leginkább a légitámadás a sanszos. Ha off akkor bocsi.
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.