Egyetértek az előttem szólóval, kivéve abban, hogy kellene hozzá a prémium lőszer. Nem kell. Amit ez alap átütéssel nem ver át, azt prémiummal is pattintatja. 
A vicces az, hogy ettől még szerethető. 
Hát az igazat megvallva engem nem győztetek meg.
Ti szerintetek melyik az a német tízes, amit érdemes használni? Bocsánat nem lehúzni akarom a németeket, de mostanában úgy érzem, rájuk jár a rúd.
Arty-k: G.W. Panther-től felejtős. (Kis lőszög.)
Grille 15: Erről most nyilatkoztatok…
JgPzE100: Talán ez az a német, amivel legtöbbször találkozom. Ennek ellenére bár nagyot lehet böffenteni vele, nem éri meg a belefecolt energiát. (Az arany-mágnes tulajdonsága miatt… Ja, meg egy világító toronynak jobb álcája van, mint neki…)
Maus: Időtlen idők óta nem találkozok vele. (Csak tudnám, akkor meg miért mennek az emberek Mauschen-nel…) Mostanában kezdett játékosok meg nem értik, hogy miért van az egérfogó kitüntetés, ha Maust is csak havonta egyszer látnak. (Akkor is 8 tier-ű light-ként.

Pz.Kpfw. VII: Nem igazán találkozok vele, de lehet csak azért, mert mostanában lett bevezetve…
E100: Bár még nincs meg az E75, de a többiek azt regélik az jobb. Csak a WG meg ne tudja, mert akkor nem az E100 húz, hanem E75 nyúz…
E50M: Itt meg E50 az, ami ha nem is jobb, de játszhatóbbnak tűnik…
Leopárd1: Gondolkoztam, hogy miben kiemelkedő… …és még mindig csak gondolkozom…
Rhm. Pzw.: Ez is jó, jó tank. De mindig van olyan, aminek jobbak a tulajdonságai.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a német fán nincs oly gyümölcs, ami nem élvezet használni, de ezek nem a 10 tierben vannak szerintem.
Már előre is elnézést kérek azoktól, akik úgy érzik megbánthattam őket.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...