Jelenleg 335 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Német harckocsik

6 éve 1 hónapja #290169 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Sziasztok,egy kérdés,az E25 hová tűnt,nem tudja valaki? Végleg kikerült a shopból?

Az E25 mindig is különleges ajánlatokkor vagy ünnepek alatt jött fel mivel elég op és tierlimites dög. Ugyan az kb mint a KV-220 vagy hasonló tankok esete... majd valamikor SZUPER áron viszonláthatjuk
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 9 hónapja #292102 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Sziasztok! Anno kezdőként elkezdtem a Leopard ágát, de annyi rosszat olvastam róla, hogy T6ban félbehagytam. Nos ugye azóta kapott buffot, de azóta nem játszottam. 420 dmg, pontosabb és talán mobilisabb is lett (elvileg). Használhatóbb is egyébként, mert akkor folytatnám. A másik alternatíva a svéd med, az esetleg jobb választás?

Köszönöm előre is.

5 éve 9 hónapja #292103 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
A PTA es a Leo1 is nagyon jo valasztas. A sved se rossz, de ha ezek kozul lehet csak valasztani, 10-bol 10x a Leo-t valasztanam.

Sziasztok! Anno kezdőként elkezdtem a Leopard ágát, de annyi rosszat olvastam róla, hogy T6ban félbehagytam. Nos ugye azóta kapott buffot, de azóta nem játszottam. 420 dmg, pontosabb és talán mobilisabb is lett (elvileg). Használhatóbb is egyébként, mert akkor folytatnám. A másik alternatíva a svéd med, az esetleg jobb választás?

Köszönöm előre is.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel

5 éve 9 hónapja #292104 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

A PTA es a Leo1 is nagyon jo valasztas. A sved se rossz, de ha ezek kozul lehet csak valasztani, 10-bol 10x a Leo-t valasztanam.

Köszönöm előre is.

Meg vagyok lepve. Igazából szívem szerint a progetto 65-t vinném, de az tök 0ról kéne elkzdenem, a svéd meg a Leo gyorsan meglenne. Meg a Progetto 46ből kiindulva nem biztos h nekem való.

Na köszi, akkor a kövi projekt a Leo lesz. Gondolom még mindig a sniper/flanker stílus a követendő vele, vagy rosszul gondolom?

5 éve 9 hónapja #292107 Írta: Genyo
Megválaszolva: Genyo
Én imádom!

Mellékletek:

5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292113 Írta: BiO_rOo_BOT
Csereld le a ventillatort tavcsore.
Ja, es az embereket sem artana atskillezni normalisan - latotav, alca, stb...,
Meglatod meg jobb lesz ;-)

Én imádom!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Genyo

5 éve 9 hónapja #292114 Írta: BiO_rOo_BOT
Nezd, a Progettorol nem volt szo a kerdesedben, de akkor hadd mondjam el neked, hogy a Progetto 65 a jatek egyik, ha nem legjobb, legrugalmasabb medium tankja. Mindenkeppen megfontolando, foleg hogy a fejlesztesi agaban is egesz jo vasak vannak, a t7 es t9 kulonosen jo.
Jo jatekot!

Köszönöm előre is.

Meg vagyok lepve. Igazából szívem szerint a progetto 65-t vinném, de az tök 0ról kéne elkzdenem, a svéd meg a Leo gyorsan meglenne. Meg a Progetto 46ből kiindulva nem biztos h nekem való.

Na köszi, akkor a kövi projekt a Leo lesz. Gondolom még mindig a sniper/flanker stílus a követendő vele, vagy rosszul gondolom?

5 éve 7 hónapja #294253 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
8000 kötvényért megéri megvásárolni a Pz. 58-at? Mennyire használható és kb hogy hozza a pénzt?

5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja #294264 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

8000 kötvényért megéri megvásárolni a Pz. 58-at? Mennyire használható és kb hogy hozza a pénzt?

Standard alfa sebzés (250), nem rossz mobilitás, de nem elég jó, hogy elkerüld a találatokat. Páncél kb. semmi, így csak bujkálni tudsz vele. Rejtőzés nem rossz, de nem is jó, így a scoutok előbb vesznek észre, mint te őket.
Ez olyan semmilyen tank, nem igazán tudod befolyásolni a meccsek kimenetelét.
Nekem megvan még a megjelenése körüli időkből, akkor még jónak volt mondható, de mára annyit változott a játék, annyi sokkal jobb tank került be, hogy már csak gyenge-közepes vagy gyenge kategóriába sorolnám, nem is veszem elő soha. Még ha legénységhúzásra kell, akkor is sokkal jobban jár az ember egy Panther M10-el (akkor is ha a Leopard ágra fejleszti őket) vagy szerintem méginkább a tier5-ös PZV/IV-el, ami egy vadállat, de ezt csak a tavalyi fekete piacon lehetett megszerezni, azelőtt csak valamikor a játék elején, szóval az nem annyira reális.
Summa-summárum. Ne vedd meg, ha jót akarsz magadnak. Értem, hogy összegyűlt most neked 8000 kötvény és azt érzed, hogy el kéne költeni valamire, de inkább ne. Sajnos a kötvényshopos tankok egyike sem igazán kiemelkedő, főleg közepesek, de vannak gyengék is közöttük (szerintem). Nekem van 27k kötvényem és mégsem költöm el ezekre, mert tudod, hogy kb. mit tudnak és annál van nekem jobb vagy legalábbis olyan, amivel én magam jobban játszom,
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain

5 éve 7 hónapja #294265 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke

Sajnos a kötvényshopos tankok egyike sem igazán kiemelkedő, főleg közepesek, de vannak gyengék is közöttük (szerintem)

A guard sem jó? Én azt akartam kiváltani..

5 éve 7 hónapja #294267 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sajnos a kötvényshopos tankok egyike sem igazán kiemelkedő, főleg közepesek, de vannak gyengék is közöttük (szerintem)

A guard sem jó? Én azt akartam kiváltani..

Jogos a kérdés. Az, hogy alig látsz belőle a csatamezőn, az elég beszédes.
Még a kötvény shop előtt gondolkodtam sokat a 390 alfás medeken, hogy milyen jók is azok és kéne egy olyan, ami tényleg jó.
1. A Revelorise már régóta megvan, de nem lett a szívem csücske, mert rájöttem, hogy az egy med-td hybrid, ami nem fekszik nekem. Medhez képest nem elég mobilis, az álcája gyenge és konkrétan semmi páncélja nincs. Van egy nagy alfás ágyúja, aminek a lövedéke nagyon gyorsan repül (1460m/sec), de csak 200-as átütése van és APCR, ami a normalizáció hiánya miatt ferdébb páncélokról sokkal könnyebben pattan, mint a sima AP és pontossága és célzási sebessége is csak közepes. Emiatt csak biztonságos távból/fedezék mögül tudsz csiki-csuki módon sniperkedni, különben szétszednek. Erre a célra pedig már egy TD sokkal jobb értékekkel rendelkezik (pl.: átütés és alfa és dpm). Közel-közép távra pedig egy kisebb alfás meddel jobban jársz. Szerintem. Nekem ez a tapasztalatom.
2. T34-3. Ez nem volt meg soha, mert mikor érdekelt volna, akkor nem volt elérhető, amikor meg már meg tudtam volna venni, akkor már inkább nem. 390-es alfájú közelharci tank med (az ágyú kb. alkalmatlan a mesterlövészkedésre, mert lassan céloz, pontatlan és a lövedék sebessége is alacsony). A torony páncélja erős, így ha a testét nem látják, akkor veszélyes, ha az is kilátszik, akkor könnyen beüthető ott. Az átütés csak 186, ezért páncélozott ellenfelek ellen csak a gyenge pont a hatékony vagy, ha oldalról, hátulról tudja őket lőni. A mobilitás olyan lomha-közepes lehet a medeket nézve.
3. STG. Szintén nem volt meg soha. Papíron szimpatikusnak tűnik, de a videók alapján (és ellen, mellette játszva) mégsem tűnik hatékonynak. 212-es AP lövedék, ami viszont lassan száll. Medhez képest kiváló rejtőzési érték. Mobilitás a nem túl erős LE/tonna arány miatt nem túl acélos. Nagyon lapos a tank, a tornya képes pattintani, a test nem nagyon, így ezekre konkrétan építeni nem lehet (ellenben a T34-3 tornyával, ami igen erős), de az alacsony profil miatt meg lehet úszni ezt-azt. Bár eltér a Revelorise-től mégis szerintem hasonlóan hátul/fedezék mögött campelős tank, csak a Rev-nek rossz a rejtőzése, viszont van jó ágyúsüllyedése, ami dombnál jó, ennek pedig nincsen és hátsó tornyos, viszont jó a rejtőzése és alacsony a profilja.

Szóval mindhármat nézve vannak pro és kontrák, de összeségében nézve nekem mindhárom úgy tűnik, hogy elég korlátozottan használható és emiatt kevésbé tudom befolyásolni velük a győzelmet.
Azután találtam egy 4. nagy alfást 8-as medet is, ami nekem a befutó lett. Ez pedig az UDES 14.5. Igen, ez nem prémium tank, így nem lehet vele farmolni és legénységet húzni. Előnye, hogy nem kerül aranyba. Igen, ennek nincsen 390-es alfája, csak 360, ez viszont nem akkor különbség, ráadásul, ha kicsivel is, de övé a legjobb DPM. Az ő lövedékének a legnagyobb az átütése 217, nagyon gyors (1385m/s) ami persze szintén APCR, aminek van hátránya is. Kicsit lassabban fordul a teste és tornya, mint a többinek (bőven jó, med kategória), viszont 25LE/tonnával rendelkezik és a max sebessége is neki a legnagyobb, szóval elég fürge jószág. Az ágyú süllyedése gyors mozgásnál 6 fok, de lassú sebességnél vagy állva 12 fok, ami már nagyon jó. Páncélja neki sincs, de az álcázása még ha csak picivel is, de az övé a legjobb. Neki is vannak korlátai, de úgy érzem, hogy a négy közül még ő a legrugalmasabb, szóval nálam ő lett a befutó a nagy alfás 8-as medek között, ki is fejlesztettem és nem csalódtam benne.

Tudom, hogy bővebb volt a válasz, mint amit te kérdeztél, de mivel anno elég sokat gondolkodtam az STG-n, ezért levezettem, hogy én mire is jutottam a témában.
Amúgy az STG/STG Guard szerintem jobb, mint a Mutz, mert bár vannak a Mutz-nak jobb paraméterei, de egyik sem kiemelkedő, ellenben az STG álcájával és nagy alfájával legalább lehet kezdeni valamit, még ha ettől nem is számít jó tanknak, csak valamivel jobbnak.

Mindez persze nem tény, hanem SZERINTEM, NEKEM, AZ ÉN TAPASZTALATOM, BENYOMÁSAIM. Nyugodtan járj utána a témának jobban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Slandyke

5 éve 7 hónapja #294278 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Köszönöm!

Az udes megvolt egy darabig, szeretem is, szóval idővel megveszem újra. Igazából valami rendes verekedős med -et és hvy -t keresnék, amit gold nélkül is meg lehet szerezni. 8 -as és 10 -es tierre. Mondjuk 10 -re egyelőre obj. 430U és obj. 705A -t tervezem erre hosszú távon. ..de ez megint offtopic..

5 éve 7 hónapja #294294 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
Köszönöm a választ és a tanácsokat.:thx3: Úgy voltam vele hogy csak megveszem, megtetszett valami benne... Nekem nagyon bejön! Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Igaz nem vagyok egy unicum játékos, de az én szintemhez tökéletes! :beer2:

5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #296261 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69
Sziasztok! Véleményetek szerint melyik nehéz tank ágon érdemesebb elindulni, a Tiger I, vagy a Tiger P ágán? Legénységem az lenne képzett, három skill-es mindkettőbe, a tankot pedig kihúznám tervrajzokból. Valami buff-ról is hallottam a Tiger I vonalon. Előre is köszi a válaszokat! :)

5 éve 4 hónapja #296307 Írta: Forhex
Megválaszolva: Forhex
Sziasztok!
Remélem, jó helyen teszem föl a kérdést. Na de elmesélem a történetemet hogy ugye egy 1-1,5 év kihagyás után újra vissza tértem a játékba. A legnagyobb tankom ugye a tigris 2 és minden kezdő felszerelés rajta és azt kellet tapasztalnom, hogy szét, szaggatnak engem a pályán. Én az égvilágon semmit nem tudok csinálni, mert senkit nem tudok átütni csak (HE) de az 60-70 hp nem sokat ér mikor belém lőnek, 200-400-at. Arra akarok kilyukadni, hogy most én, vagyok nagyon béna, mert ennyi kihagyás után benne van vagy a drága tigris ilyen sz@r. Nem a kemény tankot játszottam vele mindig egy kicsit visszább maradtam és úgy támogattam a többieket, de ez a játékstílus SE jött be. Most nem tudom mitévő legyek, mert nagyon nyögve nyelős az egész és nem is éri meg. Talán hagyjam a rákba az egészet és menjek más ágon mert ez az én kudarcom hogy nem vagyok képes vele játszani?
Válaszokat előre is köszönöm.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.