Kpz 50 t -n most ventillátor, töltésgyorsító és stabilizátor van. 447 méter jelenleg a látótávolságom. Pótkaja is van benne. Szerintem le fogom cserélni a felszereléseket lilára és gondolkodom rajta, hogy a stabilizátor helyett távcsövet teszek rá, pláne, hogy 3k sebzést kell bevinnem látótávon belüli ellenfeleknek (küldetés). A leírás szerint lehet 445m -nél messzebb is akár. Ha jól tudom a 445m fletti észlelés amúgy is számít, mert csökkenti a hatótávon belül ellenségek álcáját.. szóval az a kérdés, hogy szerintetek stab nélkül is jól használható marad azért? (4 skilles legénység, sima utazás és pillanatkép van). Más esetben kipróbálnám egyszerűen, de ha leveszek lila cumót, az is kötvénybe kerül, azt meg nem szeretném pazarolni. Előre is köszi a válaszokat! Ugyanitt, ha valakinek akad jó csatája ezzel a tankkal, mellékelhetne egy-egy replayt.. Azt is köszi! 
Nekem még nincs meg a tank, tehát kezeld fenntartásokkal amit írok. Úgy tippelem, hogy a 447-es látótávod úgy jön ki, hogy a parancsnokon van még egy feldeírő skill. A Kpz 50 t ágyúkezelhetősége gyengének mondható a kategóriájában (15, 15, 12). A jelenlegi kombóddal leviszed 11,11,8 értékekre, ami már egyértelműen jobb használhatóságot eredményez. Ha a vstabot csréled le optikára, akkor a látótávod felugrik ugyan 491-re, de az ágyúkezelhetőséged nagyon visszaesik 13,14,10-re. Ha én optikát akarnék rátenni, akkor a ventit cserélném le rá, mert akkor ugyan "csak" 479-es lesz a látótáv, de az ágyúkezelhetőség megmarad (persze picit a töltési/célzási idő és a pontosság is romlik). Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy az jobb kombó, mint ami most neked van.
Tanks.gg-n kisérletezgethetsz:
tanks.gg/tank/k....3.4.9
Amúgy igen, számít a 445m feletti látótáv, mert az ellenfél camoja kevésbé érvényesül, de nem értem ezt a "445 méternél messzebb is akár" részt.
A Chimera Bloc-3 küldinél azt tanácsolják, hogy a legidálisabb valami nagyot lövő tier 10-es német vagy japán vasassal próbálkozni, mert azzal aránylag könnyen meglehet.
hokx.com/wot/ch...guide/
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...