Ideje levenni a rózsaszín szemüveget és nem keresnem, hogy de akkor hogy lehet ezzel azért mégis szuperköröket menni. Ami rossz az rossz, nem kell mentőkifogásokat keresni.
[gleccser]
Ugyanaz a pálya, mint a pozitív visszajátszásban, csak lentről. Itt is először a közepet akartam figyelni, de nem volt olyan jó hely, mint a másik oldalról, tehát rögtön mentem föntre, de le kellett állnom passzívan felderíteni, mert senki nem ment tőlünk középre. Égett a pofám látni, ahogy a pirosak vígan, büntetlenül felmennek középen.
És akkor a lövések. Ha méltóztatik is betölteni még ebben az évmilliomodban, két pályával arrébb megy a lövés és megint lehet várni két ragnarököt mire újra lőhetek. Nem mondom, hogy mindnek a közepére rá voltam szűkülve teljesen, de ennyi lövésből azért 1-2-t a legrosszabb RNG-vel is beadhatna, nem hogy pont egy pixellel megy arrébb az udestől a lövés. Nyugodtan megteheti bármelyik tank, hogy jön, kényelmesen céloz, lő és kényelmesen visszacammog, mert ez az idő sem elég ahhoz, hogy rácélozzak egyikről a másikra. Legalább a végén azt a kis izét lerammolhattam volna, de jött a lánc és hiába javítottam meg, úgy döntött, hogy neki a WASD lenyomása utáni első két másodpercben 0km/óra a gyorsulása, így olyan volt, mintha csak álltam volna.
[Minsk]
Tökéletes példája annak, hogy ha pár fokkal van arrébb a tank a lövegtől, akkor is annyi idő ráfordulni és becélozni, amennyi idő alatt bármelyik más tankkal egy teljes pozícióváltást összehozok. Abszolút szégyenszemre az a med ott hamar megtanulta, hogy akár ki is jöhet elém védekezés nélkül, úgyse tudom egyáltalán a megközelítő irányba se fordítani a löveget kivárható időtartam alatt. Városozás? Kizárt, szenved a scrape-eléssel. Páncél? A legferdébb állásban is beütik. A végén amikor már öt (5) irányból lőttek, csoda, hogy túléltem addig, hogy még egyet tudjak lőni. Hiszen ha már nincs lánc és a löveg előtt éppen nincsen semmi, akkor akár löveg nélkül is álldogálhatnék ott, ugyanazzal az eredménnyel.
Nehezekkel is próbáltam együtt menni, de az rosszabbul jött ki bármitől, amit eddig próbáltam. Trade-elni? Mit? Nem utöm át azokat a tier X-es szuperheavy tornyokat, amiket kidugnak, már ha egyáltalá rájuk tudok célozni, mert laposabbak a laposféregnél és csak egy pillanatra néznek ki, amíg a teljesen beszűkületlen célkörrel pont betalálnak és már mennek is vissza. Ez 1v1-ben. Ha több van ott, akkor a jgpz e 100 még dísznek sem nevezhető arra.
Két féle napom szokott lenni kb. ez év márciusa óta. Minden egyes nap ezek egyikébe tartozik bele. Egyik, amikor a lövések 90%-a egész pontosan egy pixellel megy arrébb, függelenül attól, hogy kapáslövés-e, vagy rászűkültem egy 30 méterre lévő nagy tankra. A másik fajta, amikor a legtöbb lövés átmegy a célponton (Visszajátszásban általában látszik, hogy valójában pár pixellel arrébb megy, csak a kliensben látszik úgy, hogy átmegy. Általában.), a maradék nagyja meg mindentől függetlenül blokk meg pattanó, akár TD-vel papírtank oldaláról.
Tegnap ezutóbbi volt, direkt játszottam vagy 40-60 csatát minimum, hogy lássam, végig kitartá-e ez, vagy olyan 5-ös, 10-es sorozat. Nem, mind a 40-60+ végig ilyen volt. Így onnan nem is rakok fel végigjátszást. (alacsony ping, nagy fps, alacsonyra állított grafika, nagyon jó gép, jó internet)
Ma az egypixeles volt, ahogy az a visszajátszásokból is látszik (látszana, ha a jgpz e 100 elég sokat tudna lőni percenként, hogy ezt relevánsan meg lehessen állapítani, jobban látszott Skoda T 25-nél, meg Bret.Panther-nél).
Ha nagy ritkán azt jelentem be, hogy milyen jó nap volt, az valójában az egypixeles napok egyike, amikben olyan sokat lőttem, hogy az a kevés, ami nem pont körvonalat súrolt, elég volt az eredményhez. Ez a nap ilyen kb. ilyen volt minden tankommal, kivéve ezzel. Még a (szerintem) nagyon hasonló SU100-Y-nal is relatíve jól ment, de ezzel hiába nyomogattam a csata gombot "talán majd a következő" alapon.
Tulajdonképpen, nem is emlékszem olyan visszajátszásra vele, amiben elértek volna vele bármit is, anélkül, hogy a pirosak simán eléálltak volna és diplomatikusan elkerülték volna azt, hogy lőjjék.
Csak hát olyan sok idő volt kifejleszteni. Nem emlékszem, mikor vezették be a töredékeket, de szerintem amikor a Jagdpanther-ig eljutottam, akkor még nem voltak. Aztán meg amikor havonta csak párat játszottam 2019 nyarán.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...