Nekem annyi bajom volt az E-75-el hogy ha elindulok valamerre,szinte esélyem sincs vele a pálya másik felére átmenni segíteni ahol kellene mert rosszul alakultak a dolgok..vagy simán otthagynak a fenébe egyedül vagy másodmagammal és csak-csak bedarálnak.
Ha rosszul döntök vagy otthagynak valahol akkor elvesztem hiába jó gép.
Sokszor már az emelkedős,csata közepébe vezető úton ha bespotoltak amint robogtam 10-el az artyk hamar lefeleztek és még félúton sem voltam..
A stugot imádtam annak ellenére hogy a winratem nem jó vele,de gyilkos egy jószág,az E-50 és az M el az a baj hogy 9-10-ben sokat kell vele lőni 350-420 sebzéssel,hiába osztok ki velük 3-5K sebzést nem biztos hogy ez még csatát dönt el,fontos lehetsz vele a csatában ez tény,de 3 lövéssel megesznek mert nem sok pattan le(igaz pont most kaptam acélfalat XD,is-7,e100,object 704 11db lövése pattant az M-ről)..szóval 10-15 sebző találat bevitele óvatos vagy elborult elmeállapotú kamikaze módot kíván..viszont pergős a játékmenet kárpótol,meg az adrenalin

Elfelejtettem játszani kicsit ezzel az E-50 szériával...igy az első 20 csatám mind vesztes lett az 50M-el

most 71. csatánaál tudtam 45%-ra a winratet visszatornászni:-),remélem lesz ez 55-60% még..nagyon élvezem a gépet:-)
Cw-re viszont nem jó szerintem se..nem lehet megállítani egy rohamból támadó csapatot ilyen gépekkel,században látom hogy ott is inkább a gyalu megy,kerülik a hosszúra nyúló taktikázásokat általában.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...