Jelenleg 335 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Német harckocsik

12 éve 6 hónapja #1168 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
A 88mm-est mindenképpen lecserélem mert ez gyenge. A két 105mm-es között töprengek. Igen tegnap egy Pershing párszor lepattant rólam meg még pár tank. Ez tetszett. Mondjuk a VK3601H-m legénységét raktam rá amiken már a harmadlagos képességek fejlődnek. Bár most várni kell míg feltornázom vissza az alap fejlettséget 100%-ra.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1170 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE

Szia!

Olyan sokszor olvasom, hogy fordítsam be a tankot a jó szögbe. Az hol van pontosan? Szemből, kicsit srégen? Köszi

Úgy valahogy. Ennek két része van, az egyik hogy növeld a dőlésszöget a lövedékkel szemben így a páncélzat effektív értéke változik. Ha szemben vagy valakivel akkor kb 30 fok az ideális, de ez függ a páncélzat alakjától a tankon. Van olyan tank amit ha befordítasz pont egy gyenge rész kerül merőlegesen szembe az ellennel.

A másik része pedig már a "sarokharchoz van":

Ezt mindenképpen nézd át: wiki.worldoftan...actics
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: necsab

12 éve 6 hónapja #1171 Írta: necsab
Megválaszolva: necsab
Össze jött a pont meg a pénz is TigerII-re, de várok a hónap végéig, a naptár szerint lesz Hidden and Dangerous hétvége... a tigris pont bele illik ebbe a kifejezésbe szerintem, hátha pici pénzért ide adnák :D

12 éve 6 hónapja #1172 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Én a heavy hétvégére is vártam, hogy benne lesz de végül nem lett benne, így úgy voltam vele addig is fejlődik.

12 éve 6 hónapja #1175 Írta: StormNob
Megválaszolva: StormNob

bla

Nem, tényleg nem volt egyértelmű a véleményed, mert szándékosan csak okoskodsz és lenézően leoltod, akinek veled ellentétes véleménye van. Persze konkrétumok nélkül mert úgy az igazi, és jössz ilyen hiteltelenséggel, meg csak olyan ember adhat tanácsot egy tankról, aki legalább 9000 meccset ment vele, a többieknek meg nem lehet véleménye.

A kérdés meg az volt, hogy itt egy kezdő, maradjon-e szerintünk a német vonalon, vagy van-e annál jobb és élvezetesebb td vonal. Erre a kérdésre rajtad kívül mindenki válaszolt, te meg most is csak annyit tudsz kinyögni, hogy van ideje kit érdekel. Személyes példa, én már megbántam az első tier 10-re elfecsérelt időmet, és igenis jól jött volna, ha valaki anno közli velem, hogy elsőre inkább egy másik nemzetet ajánlok.

Hol írtam, hogy szar lenne? Azt írtam, hogy nem egy megengedő gép, a legkisebb elkövetett hiba is végzetes lehet számára. Azt sem írtam, hogy több százat lőttem ki, de igen ez volt az első, amit ki tudtam lőni mikor megjelentek, így emlékezetes maradt.

12 éve 6 hónapja #1176 Írta: StormNob
Gyerekek tier 8as nem premium tank nem lesz év közben akcióban ezt garantálhatom nektek. A Hidden and Dangerous meg szinte biztos, hogy tds vagy artys hétvége lesz sztem.

12 éve 6 hónapja #1178 Írta: SamRE
Már megbocsáss, de szerintem nem írtam semmi olyat ami alapján lenéztelek volna, viszont a mostani megnyilvánulásod alapján már inkább megtenném. Nem írtam 9000 meccset - látom szeretsz bolhából csatahajót kreálni -, nem írtam, hogy nem lehet véleményed, mindössze annyit, hogy olyan vélemény aki csak ellenfélként találkozott ilyen tankkal az számomra hiteltelen, de mondom másképpen: egyoldalú.

Kezdőként is nyugodtan maradhat ezen a vonalon. Ha a T110E4-ről lenne szó is ezt mondanám - pedig manapság már egy elég gyenge TD-nek tartom úgy, hogy közel 1k csata van benne és az volt az első T10-em.

De ha már én olyan "lenéző és okoskodó" vagyok akkor azt is leírom, hogy vagy olyan retardált hogy harcsesz hozzászólását értelmezni sem tudod.

Remélem sikerült hasonlóan szép hangnemben vitatkozni veled először és utoljára, mint amivel Te megtiszteltél engem.

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1179 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Mindenkinek köszönöm a véleményét TD témában, további véleményeket is szívesen veszek. Nekem önmagában már az is sokat mond, hogy szinte senki nem használja a német tier10-es TD-t, ez azért nem szokott ok nélkül lenni.

A német vonalat egyenlőre semmiképpen sem kukázom, kreditet keresni és jól érezni magamat tartom. Meg második nemzetnek még akár jó is lehet, ha már egyszer el lett kezdve. Vagy ha nagyon nem jön be a másik nemzet, könnyen tovább vihető. De elkezdtem az amerikai ágat és erre fordítom a több időt egyenlőre. Tegnap elmentem a T82-ig és mentem is vele már pár kört. Egyenlőre kicsit izzadságszagú még, de úgy érzem jóban leszünk.

Idővel persze szeretnék több 10-est is, de jelenleg ez eléggé távlati. Azért ez mégiscsak egy játék amivel játszani szeretnék, hogy jól szórakozzak még "noob"-ként is, nemcsak majd valamikor. Ebben persze benne van az is, hogy minél eredményesebb tudjak lenni, vagy legalább ne nagyon legyek útban :lol:

Viszont éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire "játékosbarát" az elsőnek húzott ágam. Ezt pedig praktikusabb megtudni rutinosabb játékosok véleményéből, mint saját bőrön kitapasztalni. Van amit nem lehet megúszni, de minden elkövethető "hibát" sem kell letudni saját magamnak.

12 éve 6 hónapja #1180 Írta: SamRE
Teljesen jó hozzáállás Memnon. Az amcsi ágnál a tepsit ala T95 lehetne hasonlítani picit JPZE100-hoz, így azt az ágot akkor jól fontold meg, hogy a forgótornyosak felé vagy a merevek felé haladsz.

12 éve 6 hónapja #1182 Írta: Memnon

Teljesen jó hozzáállás Memnon. Az amcsi ágnál a tepsit ala T95 lehetne hasonlítani picit JPZE100-hoz, így azt az ágot akkor jól fontold meg, hogy a forgótornyosak felé vagy a merevek felé haladsz.

Nézegettem a két irányt, de erről még lövésem sincs. Elsőre éppen a hasonlóságok miatt az E3 a szimpatikusabb. Talán egy szemből jobban védett, kevésbé "feltűnő" kisebbet de többször sebző E100-hoz tudnám hasonlítani így adatok alapján.
Aztán lehet tornyos lesz ha megbarátkozok vele, a német toronynélküliség miatt sokat szívtam már a fogam.

12 éve 6 hónapja #1183 Írta: SamRE
A tornyosoknál a T49, Hellcat, T25/2 nagyon jópofa. Gyorsak, jó átütéssel és sebzéssel. A prototype már más mert onnantól megváltozik a játékmenet, nagyon lassúak lesznek - T28 prot, T30 és E4 is relatíve nehéztank lassúság.

12 éve 6 hónapja #1184 Írta: StormNob
Pontosan ilyen hozzászólást vártam tőled, ezért is volt csipkelődő és igen, enyhén bosszant, hogy öntelt vagy. Nyugodtan írhattad volna az elején, hogy ugyan én sem játszottam ezzel a tankkal, de ti se írjátok le ha még nem próbáltátok ki. Nem te jössz a hitelességgel, gondosan úgy fogalmazva, hogy te viszont annak tűnj. Nem kedvelem az ilyen embereket ("it's over 9000", tudod vicces pop/geek kultúra referencia).

Ha már én vagyok a retardált, írtam bármit is harcsesz hozzászólására? Nem! Miért? Mert igaza van, de semmi újat nem mondott. Ennyit egy alsós is képes értelmezni, ha elolvassa a tank adatait. Ezzel nem őt akarom bántani, dehogyis, de ennyi ellenfélként is lejön, hogy úgy fordul, mint egy villamos, lassú mint nagymama a piacon, és ha megsebez, akkor sírni fogsz. Különben sem írtam sehol, hogy rossz tank, de tudod mit csak neked, harmadjára is leírom: nem ajánlom kezdőnek. Tudom, hogy én vagyok a retardált, de érdekes módon csak neked kell leírnom harmadjára, hogy ennyi a véleményem, mások képesek felfogni.

12 éve 6 hónapja #1185 Írta: Memnon
Nem tudom mennyire jó elképzelés, de én arra gondoltam, hogy T82 után a torony nélküli irányba indulok. Ezen az ágon az 5-ös M10 Wolverine egy ránézésre nem is rossz tornyos TD lesz, és itt választható mindkét irány csakúgy mint T82-nél. Tornyos ág viszont ha nem jön be akkor csak a 8-as T28-nál tudnék visszajönni nem kis időveszteséggel a torony nélküli ágra, vagy T82-től kéne kezdeni.

12 éve 6 hónapja #1186 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
elnézést, hogy belekontárkodok a beszélgetésbe de had jegyezzem meg a T49 és a Hellcat a játék legélvezetesebb tankjai között vannak a farm értékükről nem is beszélve... :blush:

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1187 Írta: SamRE
Köszönöm, Tőled nem is vártam többet, mert azt sem ismered a saját kommentedben mit írtál. :)

Azért kíváncsi lennék a játékbeli "nevedre", hátha egyszer beléd futok majd egy JPZ-vel ha az is meglesz. Külön keresnélek. :)

Mellesleg a véleményedet teljes mértékben elfogadtam, csak annak az értékét nem tartom sokra. Ennyi az egész.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.