Kösd fel a gatyád necsab, a tiger2 nem gyerekjáték. Mellesleg eddig nem volt akcióban. Régen valamikor voltak német napok vagy mik, de szerintem akkor is csak a doboztigris.
A legnagyobb gondom vele, hogy szinte soha nem top tier, a nagyok ellen meg nem elég. Valahogy úgy jártam vele mint az angol hevy ággal, de annál azért jobb. Asszem medpárti vagyok, csak későn jöttem rá.
Sziasztok! Lassan elérem a tiger2-t. Nem tudjátok,hogy szokott akcióban lenni néha? Nem akarok úgy járni, mint a tigeremmel, hogy megveszem aztán másnap féláron adják...
Tier 7 feletti, nem premium jármű nem szokott akciós lenni; ez alól az egyetlen kivétel a karácsonyi+újévi akció. Magyarul ne várj rá, vedd meg ha szeretnéd
sziasztok
ha már a tigriseknél tartunk.van valakinek valami hasznos tapasztalata tiger 1 ről?nagyon szeretem ezt a járgányt és igyekszem vele hatékony lenni.ha van valami hasznos stratégia azt szívesen venném.köszönettel
Köszönöm, akkor beruházok rá. Gatya felkötve, már a jelenlegihez is fel kell. Kicsit sajnálom, hogy a németekkel kezdtem a játékot, ezt a vonalat csinálom. Valahogy a szovjet, amcsi, de néha a francia ellenfelek is nehezebb falatnak tűnnek, mint a németek. Elkezdtem egy szovjet vonalat, de még a kv1ig sem jutottam, nincs idegzetem a 4es tankkal szórakozni, jobban bejönnek a nagy durrogtatások, mint a rohangálva 10lövetű esztelenkedés
sziasztok
ha már a tigriseknél tartunk.van valakinek valami hasznos tapasztalata tiger 1 ről?nagyon szeretem ezt a járgányt és igyekszem vele hatékony lenni.ha van valami hasznos stratégia azt szívesen venném.köszönettel
nem tudom mennyire új, de tapasztalatom szerint sniper tank maradj hátul és használd ki a pontosságát:) haspáncélt meg rejtsd el minél jobban komoly dolgokra képes!!!
sziasztok! a segítségeteket kérem, hogy mit érdemes venni a vk 3601H-mra...van már rajta álcaháló meg töltésgyorsító. gondoltam, hogy veszek rá periszkópot, de megéri?! vagy mik legyenek rajta? köszi a segítséget.
játékstílustól függ mit pakolj rá, de szerintem a ventilátor(fokozott szellőzés) legyen az alap, mivel az minden képességen húz 5%-ot. Töltésgyorsító erősen ajánlott, viszont a periszkóp +25% látótávja csak akkor érvényesül, ha leparkolsz valahova, kell neki pár másodperc, míg aktiválódik. Bizonyos szituációkban jó, valamint szabadon le lehet szerelni, viszont ha sokat mozogsz akkor többre jutsz a távcső állandó 10% bónuszával.
Nem írok sok litániát, inkább csak annyit, hogy nagyon nem értek egyet se Wrathevel se StormNob-al. Véleménye mindenkinek lehet, de attól sokkal hitelesebb aki több csatát is vívott vele mert mindkét szemszögből látja a dolgot. A transzformátorházas összehasonlítás pedig nagyon sántít.
Ha már itt tartunk, akkor megosztanád velünk, hogy mégis hány száz csatát tudtál le a JagdPz E-100-zal és természetesen az átélt tapasztalatod megosztása se lenne rossz. Még a végén nekiállok én is kifarmolni.
A másik kérdésem pedig. Te tényleg javasolnád első tier 10 járműnek? Most komolyan, azért ez elég gonosz dolog.
Képzeld egyet sem mivel nincs, de nem is beszéltem le, nem is írtam olyat sem hogy maradjon a német vonalon. Egyébként meg mnden T10-es járművet javasolnék mert megvan mindegyiknek az erőssége, és attól függetlenül, hogy ezt megveszi-e vagy sem ettől még nyilván lesz több T10-ese is.
Látom nem volt Neked egyértelmű az én véleményem, ami arra vonatkozott, hogy olyannak kéne tanácsot adnia vele kapcsolatban akinek ezzel a tankkal van releváns tapasztalata. Mivel ideje van bőven szinte tök mindegy, hogy elsőnek szerzi-e meg ezt vagy sem.
Olyanokat könnyű benyögni, hogy már több százat lőttem ki, de Ő még egyszer sem szóval az szar...
Én a hétvégén tettem szert a Tigris II-re. Mit mondjak tegnap nagy nehezen sikerült a duplát behúzni rá. Kaptam pár noob-ozást is mert nem mertem szembe állni két jagdtigerrel meg t34 type59. Mivel full alap a tank így inkább oldalról lövöldöztem őket.
Na mindegy, egyenlőre szokni kell kicsit még félek tőle, és még messze van a nagy cső. Egy tapasztaltabb játékos azt ajánlotta, hogy nem muszáj felrakni a legnagyobb löveget, mert annyival többet nem hoz de lassabb.
Imádni fogod, énis nagyon megszerettem, beforgatva elég sok minden pattan is róla, most az E-75re gyűjtök és nagyon várom már. A nagyobb csövet meg majd te eldöntöd. A 88asnak picivel nagyobb a penje, gyorsabb, olcsóbb a lőszere, viszont kisebbet sebez. Én a hosszút raktam fel.Ha a top ágyút kifejleszted utána már nem kérdés, azzal már a felsőbb tiereket is lehet zaklatni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...