Aki tudja, majd írja meg légyszi, hogy milyen a kv-85. Kíváncsi vagyok, hogy melyik irányba hajlik a kiegyensúlyozatlanság. Megéri a következő patch-ig megtartani, vagy adjam el a fenébe. Bevallom nem akarnék vele 100 meccset játszani, hogy kiderítsem
A korábbiakhoz: az ST-1 az egyedüli tank tier 9-ben, amely fel tudja venni az E75-tel a versenyt. A felső haspáncélja középen viszont gyenge, e75 simán belövi, ezzel szemben az ST-1 az e75-ét nem. 1 vs 1-ben ki-ki meccs. De engem E-75-tel még nem győzött le st-1. Sőt még csak az életem felét sem szedte le, mivel az e75 nagyon gyorsan forog, és emiatt hatékonyabban pattint. Hull down miatt biztos jó az ST-1, de szerintem sidescrape-ben az E75 veri.
Az igaz, hogy nem nagyon ismerik az ST-1 gyenge pontjait és többet pattint az oldalán is. De én úgy érzem, hogy az E75 jó kezekben talán a játék egyik legfélelmetesebb jószága. Jól forgatva lőhetik reggelig. Tegnap 4500 lepattanóm volt úgy hogy egy e50m, t62a és obj 140 megállás nélkül csak gold-ot lőtt és sistergett, mint állat. Végül a túlerő legyőzött, de kettőt szétkaptam.
Legjobb az volt az E75-tel, mikor két hete nekimentem egy az egyben egy jagde100-nak 50 élettel szemből.

nem tudott átlőni. Én meg harmadjára lőttem át már csak egy lövés kellett volna és a saját artynk volt kedves hátulról a jagde100 helyett engem kilőni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."