Jelenleg 63 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 31 perccel ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 7 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 8 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 18 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 19 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 11 hónapja #69098 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Elkövettem azt a hibát, hogy eladtam a T150-et mielőtt a KV85 megérkezett volna, merthogy az mennyivel jobb lesz. Aztán megjött, mentem vele pár kört - és nagy csalódás. Amit korábban leírtak róla minden úgy van. Páncél ratyi, ágyú még elmenne de süllyedés semmi, stb...
Felháborodásomban visszavettem a T150-et, raktam bele egy 2 skilles legénységet, és láss csodát már a második meccsen belefutottam egy Kv85 szakaszba, akiket városi harcban lazán megettem.
Számora ennyi volt a KV85 karrierje, marad a T150.

...

Más: vannak valakinek tapasztalatai az új KV-85-ről? (elsősorban a 100mm-s ágyú érdekel, nem a lebutított 122-es) Azért kérdem, mert már harmadszor vettem vissza a KV-1-et, most épp azzal farmolok, de a jövőben lehet hogy továbbvinném eggyel. Nem vagyok egy statmániás, de amikor először volt meg a KV-1S, még totál kezdő voltam és annyira gyalázatosan szar statom van vele, hogy azóta is rossz ránézni. :huh: Szóval a 100mm-s csővel kb. 100-150 kör alatt valószínűleg ki tudnám kozmetikázni a dolgot, plusz még 6-os szinten is szépen lehet keresni. De mondjuk ez tényleg csak távolabbi terv, addig semmiképp nem költök egy fityinget se semmire amíg nem tudom megvenni az 50 100-at, ahhoz meg még kell majdnem egy misi.

Eléggé vacak lett a KV-85. Maga a 100 mm-es ágyú nagyszerű lenne, de annyira nincs ágyúsűlyedése, hogy az szörnyű. Ahol nincs kivízmértékezve a talaj ott már égnek áll a löveg, közelharcban ha nincs valami hupli a tank háta mögött csak a tornyot lehet lőni.
Páncélja nincs, simán átlövik a tornyát, meg beforgatva az oldalát 5-ös nehezek is. KV2-vel HE-vel sima egylövés (KV2-ben és KV85-ben is volt szerencsém töbször a szituációhoz)
Forgása-gyorsulása jó, de a 35 kmes végsebesség miatt már sokkal nehéztankosabb.

Hát, akkor nem túl acélos a gép, ahogy nézem. Egyébként a szar ágyúsüllyedéssel már meggyűlt a bajom egészen az IS-7-ig bezárólag, de ha ez még egy fokkal szarabb, akkor az már tényleg kvázi-használhatatlan. Egyébként fel is tűnt, hogy KV-1-gyel egyre gyakrabban tudok 1v1-ben sokat sebezni a KV-85-öknek, szóval lehet hogy inkább hagyom is a gépet a p*csába... :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #69103 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Szia, abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a teljes ágat kihúztam és boldog tulajdonosa vagyok az IS4-nek is.
Nekem személy szerint a KV3 naggggyon bejött. Atom páncél, ütős ágyú, nem fogsz benne csalódni, nagyszerű tank.
Viszont - a KV4 nekem nagy szenvedés volt, és akkor még finoman fogalmaztam. A páncélja tényleg durva, az ágyúja is jó. DE - hatalmas tank, dögnehéz, és nagyon lassú. Az össze arty imádja szedni, valamint a medek megeszik reggelire. Őszinte leszek, én a végén nem bírtam, és free xp-ből léptem át a STI-re.
Na, az STI megint durva jó tank, a "keményfejű". A játék egyik lejobb ágyúját hordozza T9-ben (ua. mint az IS4), durva páncél, igaz nem a leggyorsabb - de ez erre az ágra egyébként is jellemző.
Az IS4-re nem pazarolnék szót, nagyon jó T10 heavy, mostanában egyre többet visszük CW-re is, nekem nagyon bejön.

Összeségében, nekem ez az egész ág KV1-től kezdve nagyon bejön, szuper tankok kivéve a KV4. Remélem segítettem. Ha még kérdés lenne, írj. Üdv

Jött egy isteni sugallat ma hogy nekem kell a másik szovjet Heavy ág is.

Nos, KV3 vagy KV4-nél álljak meg? Saját Tierhez képest melyik jobb páncél ügyileg? Olvastam KV4-ről tankleírást, nem volt túl bő szavú. :)

Veszek még egy Churchill 3-ast az IS-3 és KV3/4 mellé és részemről le van tudva a Heavy ág a játékban. :) Apropó kredit hozama milyen ennek a gépnek? Nem sok jó rémlik róla.

Talán majd egyszer ráállok erre az ágra, ha majd feltápoltam a KV-1-ben a legénységet 2 skillig, és lesz egy (vagy kettő) másik farmtankom (erősen gondolkodok egy prém-gépre történő beruházáson). De mostanában sajnos annyira kreditszűkében vagyok, hogy sanszmentes mindenféle plusz ághúzás, ameddig nem vettem meg pár kifejlesztett gépet (50 100 a prioritás, majd 13 75, Conqueror, SU-14-2, plusz közel van a JpzE 100, az E 75 és a Tortoise is).

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69158 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F
Hibás a KV-1S álcafestés mappingje:

Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:

10 éve 11 hónapja #69164 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

Hibás a KV-1S álcafestés mappingje:

Figyelem: Spoiler!

A jelenség csak neked új. :-)

Nálam már kb. 1 éve létezik ezeken a szovjet tankjaimon:
T-28 (Tier IV. közepes)
KV-1 (Tier V. nehéz)
KV-1S (Tier V. nehéz, de előtte a "régi"-nél is)
De nem jelentkezik a többi szovjet tankomon.

Én úgy fogtam fel, mint egy WG ajándékot, mert tőlem soha nem fogad el pénzt erre az álcafestésre a játék, de "örökre" ki van pipálva és megfestve a tankom ezáltal. :-)

Szerintem örüljünk neki, hogy kaptunk egy pénzkímélő ajándékot a WG-től. :-)

10 éve 11 hónapja #69167 Írta: 48254F
Én az objektumra rosszul feszített álcafestéses textúráról beszélek.

10 éve 11 hónapja #69185 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Én az objektumra rosszul feszített álcafestéses textúráról beszélek.

mármint? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader

10 éve 11 hónapja #69187 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
A hull hosszában csíkos, a torony teteje meg keresztben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader

10 éve 11 hónapja #69193 Írta: 48254F
A minták mérete és iránya rossz. Más tankokon nem így néznek ki ezek a festések.

10 éve 11 hónapja #69289 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Kérdezném a nagy öregeket, hogy hogyan van az, hogy tegnap erődben többször is (nagyon sokszor) lőttem KV-85-tel (175-ös pen) a KV-1-mre (75 páncél), és relatíve elég kevésszer ütötte csak át. Beforgattam, és nem volt annyi, hogy máshogyan lőjenek, így 1v2-ben lenyomtam mindkettőt. :) Szóval a kérdésem, hogy ha jól van beforgatva, akkor nem számít az ellen pen-je, hanem automatikusan pattint?

10 éve 11 hónapja #69298 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
automatikus pattintás tudtommal nincs,csak automatikus átütés ha 2x-es az átütés az effektív páncélértékhez képest(de azért az rng ebbe is belepofátlankodik néha),legalábbis én így emlékszem :) .viszont azt most nem nagyon értem hogy te tulajdonképpen most kv1-el mentél vagy kv-85-el,vagy esetleg egyszerre mind a kettővel és saját magadra lőttél? :lol:

10 éve 11 hónapja #69307 Írta: singes
Nekem KV-1, velem szemben 2 ellenséges KV-85. :) Kiszedtem őket (illetve a csapattárs, miután kb. 100 hp-juk maradt :angry: ), és ők alig tudtak átütni (hp-mnak min. 2/3-a megmaradt). Nincs olyan szabály, hogy ha kb. 10-20 fokban csapódik a lövedék, akkor automatikusan pattint?

10 éve 11 hónapja #69311 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Kérdezném a nagy öregeket, hogy hogyan van az, hogy tegnap erődben többször is (nagyon sokszor) lőttem KV-85-tel (175-ös pen) a KV-1-mre (75 páncél), és relatíve elég kevésszer ütötte csak át. Beforgattam, és nem volt annyi, hogy máshogyan lőjenek, így 1v2-ben lenyomtam mindkettőt. :) Szóval a kérdésem, hogy ha jól van beforgatva, akkor nem számít az ellen pen-je, hanem automatikusan pattint?

Lőszerfajtától függ:

AP és APCR 70 fok
HEAT 85 fok (de nincs overmatch ha jól emlékszem 8.9-től)

Illetve az AP lőszerek normalizálnak, ezért a beesési szög csökken.

Angol topic a témában: forum.worldofta...armor/

10 éve 11 hónapja #69313 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Nincs olyan szabály, hogy ha kb. 10-20 fokban csapódik a lövedék, akkor automatikusan pattint?

van

10 éve 11 hónapja #69315 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Mivel ugye a KV-1-nek oldalt is 75mm a páncélja, ezért ha 45 fokban beforgatod, az lényegesen megnöveli a hatékonyságát, viszont a 175-ös pennek elviekben így is át kellene lőni. Viszont van a frontján egy kis kiálló, ék-szerű rész amit ha eltalálsz, a magas pen is pattan. Sokszor amikor 1v1-ben harcolok egy másik KV-1-gyel, sok múlik azon hogy lehetőleg ne ezt a részt találjam el, ezért érdemes megvárni a teljes beszűkülést. Ez a pattintós rész a fronton ugyanígy megvan a KV-85-ön is, nem egyszer pattantam róla pl. a DCA 45-tel (212 pen), vagy egyéb, 200 körüli átütéssel rendelkező löveggel.

10 éve 11 hónapja #69317 Írta: singes

Nincs olyan szabály, hogy ha kb. 10-20 fokban csapódik a lövedék, akkor automatikusan pattint?

van

Tehát ha jól forgatom, akkor mindent pattint? Akkor is, ha nem KV-1ben ülök, hanem mondjuk egy medben vagy egy papír lightban? (kicsit furcsa lenne) Vagy ilyenkor jön a szabály, hogy ha 2x az átütés, akkor hiába forgatom?

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 14 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.