Kedves Lövész_Dandár!
Had idézzem a leveledben lévőket:
48254F
Értelmetlen kérdéssor. Olvass vissza, nézz körül az interneten, már vagy 1000x kibeszélték.
hadtjuk
0.9.3 óta 3 irányból lehet elérni a T-54-et. Légy szíves sorolj már fel 10 oldalt, ami ezen megközelítéseket külön külön kielemzi.
És akkor amit mondani szeretnék:
Kérlek, ha már 48254F nem volt rá hajlandó az 1000 oldalból 10 mutatni nekünk tedd meg ezt. Mert nagyon érdekel ez a téma. Sajnos csak a T ágról és az A ág feléről tudok nyilatkozni (lásd 78798 hozzászólás) mivel csak az A-44 van meg nekem. És én is kíváncsi lennék a light ágra. És én úgy gondolom (és kérlek, bizonyítsd be azt, hogy tévedek), hogy bár van sok dolog, amit kitárgyaltak itt vagy más fórumon, de ennek a témának elemzését tankokra lebontva még nem láttam.
1. Azon fórumozók közé sorolom magam, akik képesek ugyan azt a kérdést századjára is megválaszolni - annak ellenére, hogy mi a véleményem erről.
2. Amit más írt azt miért adod az én tollamba????
3. Én általánosságban írtam, mert nap, mint nap lehet olvasni olyan kérdéseket, amikre nem csak hogy a wotinfo fórumában lettek rojtosra kitárgyalva, de már külön cikkek, videók is vannak a neten magyarul, más oldalakon is. Csak az emberek egy része és egyre nagyobb része úgy akar "profitálni", hogy nem tesz érte semmit... ami barom rossz tendencia... erre írtam amit írtam. Csak ez Neked nem ment át ezek szerint.
4. Az általános megjegyzésemet - amihez csak apropó volt a Ti kis összeröffenésetek - próbálod konkrétumhoz kötni bár nem kéne. Ettől függetlenül azért írok már erre is pár sort - de biztos nem fog tetszeni.
Szóval a T-54 ruszki közepes tankot milyen irányból érdemes megközelíteni?
Megkockáztatom, hogy senki nem tud erre jó választ adni, mert minden játékos más és más. Sőt! Valószínűleg minden játékos csak azután tudná ezt a kérdést eldönteni, ha mindhárom irányt végigvitte. Különösen azért nem lehet erre válaszolni, mert a 3 útból 2 közepes és 1 könnyű tank vonal. A kettőt (közepes vs könnyű) összehasonlítani meg elég nehéz, hiszen almát körtéhez nem szokás. Valaki él hal a gyors felderítőkért, más meg attól kap agyf@szt, hogy 2 lövésből kiszedik és több tucat lövésből sem szed össze normális sebzést. Arról már nem is beszélve, hogy valakinek bejön az egyik tank, a másiknak meg nem.
Én ha nem is a klasszikus úton mentem, azt el tudom mondani, hogy:
Ha valaki kezdő és még bőven tanulja a játékot, gyűjti a tapasztalatot, annak én a T-34 -> T-34-85 -> T-43 -> T-44 vonalat javaslom. Ezen a vonalon nincs semmi extra. Mindegyik tank jó a saját tierjében, némelyik kiemelkedően, másik meg kevésbé. De összességében mindegyik normál tornyos, kezdő barát tank, egész jó mozgékonysággal, elviselhető ágyúkkal és páncélozottsággal.
Aki tapasztaltabb és szereti a különleges tankokat közepes vonalon, annak mindenképpen érdemes elindulni a T-34 -> A-34 -> A-44 -> Obj416 vonalon. Különösen a T8-as tank miatt. Az Obj416 az egyik, ha nem a legjobb T8-as közepes a játékban. De a többség számára ez az ág biztosan sok-sok idegességet fog okozni. Tehát mindenki csak saját felelősségére induljon erre!
Aki meg felderítő szerepet akar játszani, annak nem kérdés, hogy melyik irányba induljon. T-34 -> MT-25 -> LTTB -> T-54ltw.
Az MT-25 farolgatós játéka lehet egyesek számára vonzó. Az LTTB szintén gyors és ez már használható ágyút is kapott, a Tier8-as könnyített T-54 meg lényegében egy mozgékonyabb T-44 jobb toronnyal, jobb álcával és megkockáztatom jobb ágyúval (bár rosszabb battle tier besorolással). Egy szó mint száz, a jó felderítő játékhoz is kell tapasztalat, ráadásul más jellegű, mint a közepes tankokhoz. Ezt is inkább a "veteránok" részére javaslom.
Segítettem? Remélem... bár legszívesebben azt mondanám, hogy csináld meg mindhárom vonalat és döntsd el saját magad, hiszen én nem tudhatom, hogy Te mit szeretsz, milyen stílust játszol. Zárszóként ismétlem, kezdőknek én mindeképpen a régi vonalat javaslom.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."