Jelenleg 60 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 4 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 14 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 15 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 10 hónapja #78803 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F

Értelmetlen kérdéssor. Olvass vissza, nézz körül az interneten, már vagy 1000x kibeszélték.

0.9.3 óta 3 irányból lehet elérni a T-54-et. Légy szíves sorolj már fel 10 oldalt, ami ezen megközelítéseket külön külön kielemzi.

Tudod, amikor legutóbb hasonló információra volt szükségem, használtam az internetes keresőt, és megtaláltam a válaszokat. De ha rendesen megfizetsz, megcsinálom neked is.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #78806 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Értelmetlen kérdéssor. Olvass vissza, nézz körül az interneten, már vagy 1000x kibeszélték.

0.9.3 óta 3 irányból lehet elérni a T-54-et. Légy szíves sorolj már fel 10 oldalt, ami ezen megközelítéseket külön külön kielemzi.

Tudod, amikor legutóbb hasonló információra volt szükségem, használtam az internetes keresőt, és megtaláltam a válaszokat. De ha rendesen megfizetsz, megcsinálom neked is.

Vatikáni valutát elfogadsz? (Nem eurora gondoltam...)

10 éve 10 hónapja #78815 Írta: 48254F

Figyelem: Spoiler!

Nem, mert azért nem végzem el ezt a feladatot.

10 éve 10 hónapja #78820 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Mással sajnos nem szolgálhatok. De amint látod legalább megpróbáltam segíteni WT14-nek. Nem úgy mint egyesek… Na, de írjunk valami érdekeset is, mert kezdjük untatni a közönséget…
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69

10 éve 10 hónapja #79100 Írta: Drokien2
Megválaszolva: Drokien2
Sziasztok.Én egy "elég friss" játékos vagyok.Jelenleg a számítógépem is halott,és kölcsön gépről játszom,ami iszonyat laggot produkál nekem.Az IS vonalnak álltam neki.Emlékszem régen tr8-ban féltem az IS3-tól,mert mindent pattintott az a tank.Jelenleg azt vettem észre,hogy szinte nincs ami nem üti átt.Az ágyuk pontosságáról meg nem is beszélek....a szovjet ág sose a pontosságáról volt híres....de ennyire?Elsősegély dobozt vihetnék egy szekérrel csatába az is kevés volna.Na de vélemények?....ennyire hülye vagyok a szovjet harckocsikhoz?

10 éve 10 hónapja #79103 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Sziasztok.Én egy "elég friss" játékos vagyok.Jelenleg a számítógépem is halott,és kölcsön gépről játszom,ami iszonyat laggot produkál nekem.Az IS vonalnak álltam neki.Emlékszem régen tr8-ban féltem az IS3-tól,mert mindent pattintott az a tank.Jelenleg azt vettem észre,hogy szinte nincs ami nem üti átt.Az ágyuk pontosságáról meg nem is beszélek....a szovjet ág sose a pontosságáról volt híres....de ennyire?Elsősegély dobozt vihetnék egy szekérrel csatába az is kevés volna.Na de vélemények?....ennyire hülye vagyok a szovjet harckocsikhoz?

www.wotinfo.hu/...lemzes

Amúgy én KV-85 és T-150 tankkal szoktam belefutni, és pattogok rendesen, főleg ha hulldownozik. :silly:

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79105 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
gondolom ki van fejlesztve teljesen vagy még nincs?ha a fejlesztett torony megvan azzal már lehet hulldownozni,troll üreges oldal páncélja van:kivállóan lehet vele sidescrapelni,ágyút használd közelről,viszonylag mozgékony lehet vele flankelni tetű heavyket.az elejét sose forgasd be a csukaorr miatt.kb ennyi.de régen erősebb volt a tank azt mondják ja azt elfelejtettem hogy hajlamos az ammorackre,úgyhogy bizztonságos elhelyezés és vizes lőszerrekesz ajánlott

10 éve 10 hónapja #79135 Írta: Drokien2
Ki van fejlesztve...de nem mindíg van pont ott egy ház vagy szikla.....régen pont az orra volt belőhetetlen.....annyi pattogot...most meg egy kapta lövés és robbansz....nem beszélve a tornyáról....szemből mint a vajat úgy ütik átt....legalábbis nálam:)Nem kéne ennyit bambázni:P

10 éve 10 hónapja #79138 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Az egyik legjobb heavy, sőt, inkább az egyik legjobb T8-as tank. Viszonylag mozgékony, jó pen, jó dam. A páncélozottságról az arany lőszer "aranykora" óta nem beszélhetünk. A fordított sidescrape pozícióra tökéletes, mivel elöl van a tornya és mágikus az oldalpáncélja. Így az elején levő döntött lemezt sem kell mutatnod. Rejtsd el a testét, ahol tudod, a tornya kemény. Az ágyú felett van egy 40mm (ha jól rémlik) vastag fémlemez, ott bárki átüti, tehát mocorogj és forgasd a tornyot, amíg töltesz. Arcbamászó taktika alkalmazható vele a tierjében, kivéve, ha hulldown-ra alkalmas tank az ellenfél és jó a sofőrje.
A vizes lőszerrekeszt felejtsd el, töltésgyorsító, stab és venti vagy célzásgyorsító az ideális setup.
@szekkernyak: érdekes vélemény, ezért megnéztem, hány csatád van IS-3-mal. Ne vedd támadásnak, de ha valamelyik tankkal nincs tapasztalatod, akkor ne adj tanácsot. Nekem 500 csatám van vele, 66% WR, de még én sem vagyok vele überpro.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Drokien2

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79139 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69

Ez egy ingyenes oldal, ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor ne tedd, de ne kunyeráljál itt pénzt a segítségért! Gyakran emlegeted a keresőt meg a google-t, ha ott akartak volna információhoz jutni, akkor ott tették volna. Ha nehezedre esik akkor minek írsz ide, csak azért, hogy alázhasd azokat akik nem tudnak valamit?

10 éve 10 hónapja #79142 Írta: Drokien2
Köszönöm a tanácsokat:)Én nem mondom hogy rossz tank...Biztos közrejátszik az is,hogy a jelenlegi kölcsöngépen épp hogy fut a játék.....(1,2 ghz proci,1 g ram...P)Sajnos a kibújok-lövök játék..pl nálam nem megy:)

10 éve 10 hónapja #79144 Írta: 48254F

Ez egy ingyenes oldal, ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor ne tedd, de ne kunyeráljál itt pénzt a segítségért! Gyakran emlegeted a keresőt meg a google-t, ha ott akartak volna információhoz jutni, akkor ott tették volna. Ha nehezedre esik akkor minek írsz ide, csak azért, hogy alázhasd azokat akik nem tudnak valamit?

Lehet, hogy számodra megfelelőbb, ha bármikor azt mondhatod, "anyu, kakis lett a gatyóm, mosd ki nekem," mint az, hogy megtanulsz nem beszarni, vagy mosni. Ha hamarosan nem dózerolják le a technikát a picsába, akkor 1x még hálás lesz az emberek 1-2%-a azért, hogy nem mostam/mostuk ki a szaros gatyájukat, hanem utat mutattam/mutattunk nekik ahhoz, hogy ne úgy álljanak egy kérdés vagy feladat előtt, körülvéve az elérhető információk tengerével, mint egy süket és vak ősember.

10 éve 10 hónapja #79147 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Köszönöm a tanácsokat:)Én nem mondom hogy rossz tank...Biztos közrejátszik az is,hogy a jelenlegi kölcsöngépen épp hogy fut a játék.....(1,2 ghz proci,1 g ram...P)Sajnos a kibújok-lövök játék..pl nálam nem megy:)

Jól írja Bee, IS-3 az még mindig az egyik legjobb tank a játékban. Vizes "biz-bazt" felejtsd el, Bee tanácsát fogadd meg. (vertikális + töltés gyorsító + szellőzés vagy célzásgyorsító)

A házak mögül kijövök-lövöldözök stílust óvatosan, nem gép, inkább net függő. Vagyis szerver - kliens távolság függő. Sajnos a játék úgy van optimalizálva, hogy egy rakás adatot akkor számol ki és küld szerver-kliens között, ha a tankod és a célpont látja egymást (nincs köztetek ház) emiatt én is szívok egy csomót. Szóval a peek-a-boo taktikával óvatosan.

10 éve 10 hónapja #79149 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69

Lehet, hogy számodra megfelelőbb, ha bármikor azt mondhatod, "anyu, kakis lett a gatyóm, mosd ki nekem," mint az, hogy megtanulsz nem beszarni, vagy mosni. Ha hamarosan nem dózerolják le a technikát a picsába, akkor 1x még hálás lesz az emberek 1-2%-a azért, hogy nem mostam/mostuk ki a szaros gatyájukat, hanem utat mutattam/mutattunk nekik ahhoz, hogy ne úgy álljanak egy kérdés vagy feladat előtt, körülvéve az elérhető információk tengerével, mint egy süket és vak ősember.

Nem hiszem, hogy érted a lényeget! Ez nem egy adattár vagy szimplán információs oldal, ez egy fórum, ahol összegyűlnek a hasonló érdeklődésű emberek, beszélgetnek, megosztják egymással a személyes tapasztalataikat, ötletelnek, javaslatokat és tanácsokat adnak egymásnak. Ha a száraz adatok mellé egy-két jótanács is elhangzik, néha többet ér, mint maga az adat amiért a kérdést felvetette. Ha neked lenne igazad, akkor erre az egész fórumra nem lenne szükség, de egyben igény sem!

10 éve 10 hónapja #79150 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Nem hiszem, hogy érted a lényeget! Ez nem egy adattár vagy szimplán információs oldal, ez egy fórum, ahol összegyűlnek a hasonló érdeklődésű emberek, beszélgetnek, megosztják egymással a személyes tapasztalataikat, ötletelnek, javaslatokat és tanácsokat adnak egymásnak. Ha a száraz adatok mellé egy-két jótanács is elhangzik, néha többet ér, mint maga az adat amiért a kérdést felvetette. Ha neked lenne igazad, akkor erre az egész fórumra nem lenne szükség, de egyben igény sem!

Abban azért gondolom egyetérthetünk, hogy egy rakás kérdés már 100x meg lett tárgyalva és akár a wotinfo-n keresve, akár googleban keresve ezekre a kérdésekre könnyen talál az ember választ. Sajnos sokan arra nem veszik a fáradtságot, hogy utánanézzenek a dolgoknak, mert egyszerűbb újra és újra feltenni a kérdést, hiszen majd valaki úgy is megválaszolja.

Önmagában a kérdezéssel nincs is baj és inkább kérdezzenek az emberek, hogy tapasztaltabbak megválaszolják. De szerinted hányan néznek utána a dolgoknak a krédés feltétele ELŐTT??? Hm... :huh:

az előttem szóló kritikájához hozzászólva ha stílusában nem is, de tartalmában van benne valami :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 48 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.