SU-152, már csak a neve miatt is kötelező a 152-es ágyú. Nekem a mumusaim a 175 mm-es orosz ágyúk (kivéve a régi KV-1S-en és IS-en). Az lehet, hogy k*rva gyorsan lősz a kicsivel, T7 ellen pedig eszméletlen jó, de mivel lassú és puha a tank itt nincs idő szarakodni, és várni két lövés közt. A 152-vel kb egy lövéssel beviszel akkorát, mint a másikkal két lövésből. Az a vicces, hogy a 152-es goldja nekem többet sebzett átlagban, mint a BL-10-es. Nem 700-at, hanem 750-850-et. Ráadásul a HE-je 85 mm. Ott pedig csúnyán röpködnek az 1000-es sebzések a franciákba.
Szerintem ez a legnagyobb troll tank a játékban (csak kevesen tudják). Kicsit költséges volt de én szinte csak goldot vittem a csatába. Érdemes megnézni, hogy a goldnak mekkora az átütése...

A Tiger II-k visítva menekültek előlem. Arról nem is beszélve, hogy az E75-öt elölről simán belövöd vele.
ISU-n már szar ez az ágyú, oda kell a BL-10, de az az élmény mikor 5-ös és 6-os tankok ellen mész a SU-152 vel

Bimm egy tank, bimm mégegy. Ha már nem akarok semmit venni, és nem gyűjtöm a kreditet tuti visszaveszem, és reggeltől estig trollkodni fogok. Jagtiger -850 hp =

Ez egy igazi Trebuchet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...