Jelenleg 113 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 10 hónapja #80631 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy

Sziasztok!
Most vettem meg a T44-et. Melyik löveggel használható? A nagy nyolcas töltési ideje, ha jól látom lassabb mint az E100-é, átütés ugyanannyi mint a kis lövegé.
Mit javasoltok?
Köszi

A jobbik 100ast használd a 122-es SZ*R (túl hosszú célzási idő, dpm nagyon gyér, pontatlan, ezek egy mednél általában kizáró okok) ;)
Nemrég vettem meg és ahogy kifulloztam élvezhető lett, sőt eddig jobban tetszett, mint a többi 8-as (mondjuk nincs túl sok)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: caravan

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #80637 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Hülyét abból aki használja, a sok su152 HE ammót használó is vicc, pl...

A HE mindig sebez, úgyhogy nagyon is jó az. :evil:

Én is azt gondoltam (miután szinte KIZÁRÓLAG ezzel használják), de igazán a 122-vel barátkoztam meg a járművel - 6-7sec/400dmg szerelem első használatra! (Sőt, utólag megvallom az ISU BL-10-et is az alap 122-vel húztam ki - 1260dmg/67%WR)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80675 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Hülyét abból aki használja, a sok su152 HE ammót használó is vicc, pl...

A HE mindig sebez, úgyhogy nagyon is jó az. :evil:

Én is azt gondoltam (miután szinte KIZÁRÓLAG ezzel használják), de igazán a 122-vel barátkoztam meg a járművel - 6-7sec/400dmg szerelem első használatra! (Sőt, utólag megvallom az ISU BL-10-et is az alap 122-vel húztam ki - 1260dmg/67%WR)

És ami még királyabb a SU152-n, ha csak 152-es golddal mész az ellennek. Akkorát üt, ha talál (ez fontos!, mert akkor át is üt a kicsike), hogy percek alatt jön a "NOOB IDIOT GOLDNOOB" a kilőttek seregéből. ;)

Persze ehhez kell a prémium fiók, vagy oda a gatya is... :oops:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tasken10

10 éve 10 hónapja #80678 Írta: Tasken10
Megválaszolva: Tasken10
Szerintetek kv-85 hoz melyik ágyút érdemes használni a 100mm vagy a 122mm?

10 éve 10 hónapja #80679 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F
Szerintem a 100-assal összességében jobbak az esélyek.

10 éve 10 hónapja #80695 Írta: Red_Doki
Megválaszolva: Red_Doki
KV-85el én a 100 mm-est használom. 2. csatámban ezzel a tankal, összefutottam 1 v 1-eb, egy KV-85-el aki 122-est használta. Belémlőt egyet, én meg ledaráltam. :) Sokkal jobb a 100-as. A kevesebb páncél és a jó mozgékonyság miatt, jobb egy gyorsabban töltő ágyú. Meg pontosabb is.

10 éve 10 hónapja #80698 Írta: Red_Doki
A SU-152-esre meg szerintem fölösleges a 122-es ágyú. Én a 152-esel használom, és egyáltalán nincs hiányérzetem. Tökéletesen alkalmas arra amire kitalálták. Lerohanii vele a gyengébbeket, és támogatni a csapatot. Ha jó a csapat akkor simán sebzek vele 2k körül. Rossz csapat esetén meg mindegy milyen az ágú, ledarálnak mielőtt 2 lövést leadnál. A 152-es is sebez havyken átlag 350-et. Ettől a 122-es se tud sokkal többet, sőt még le is pattanhat. Ha meg átmegy, akkor sokkal többet is üt. Túl lassú a töltés? Kit zavar, ez nem egy med. Pontatlan? Tudni kell vele lőni, nem sniperkedésre találták ki, de én nem is éreztem magam hátrányban a pontoság miatt, úgyse vagyok rákényszerítve a HE-vel gyenge pont lövésére. AP-t csak azért tartok pár darabot, mert néha jól jön. Pl. volt egy alkalom, hogy T29 oldalába lőtem vele. Vékony páncélt simán átvitte (a HE-t nagyon benyelte volna a lánc ha véletlen azt találom el). Így meg egylövésből kilőtem (nem volt 100%-on).

10 éve 10 hónapja #80706 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

A SU-152-esre meg szerintem fölösleges a 122-es ágyú. Én a 152-esel használom, és egyáltalán nincs hiányérzetem. Tökéletesen alkalmas arra amire kitalálták. Lerohanii vele a gyengébbeket, és támogatni a csapatot. Ha jó a csapat akkor simán sebzek vele 2k körül. Rossz csapat esetén meg mindegy milyen az ágú, ledarálnak mielőtt 2 lövést leadnál. A 152-es is sebez havyken átlag 350-et. Ettől a 122-es se tud sokkal többet, sőt még le is pattanhat. Ha meg átmegy, akkor sokkal többet is üt. Túl lassú a töltés? Kit zavar, ez nem egy med. Pontatlan? Tudni kell vele lőni, nem sniperkedésre találták ki, de én nem is éreztem magam hátrányban a pontoság miatt, úgyse vagyok rákényszerítve a HE-vel gyenge pont lövésére. AP-t csak azért tartok pár darabot, mert néha jól jön. Pl. volt egy alkalom, hogy T29 oldalába lőtem vele. Vékony páncélt simán átvitte (a HE-t nagyon benyelte volna a lánc ha véletlen azt találom el). Így meg egylövésből kilőtem (nem volt 100%-on).

Én is használtam a 152-est egy jó darabig, de hidd el, hogy a 122-es a nyerő.
Alig több mint 6 másodperc alatt tölt be egy olyan skulót, mint az IS, de pontosabb. És saját tierben bármit bedarál, méghozzá pillanatok alatt.
A 152-essel akkor van az embernek hiányérzete, mikor jön egy full hp-s hetes-nyolcas közepes 2-300 méterre, meglövöd, marad egy valag hp-ja, és mivel a szovjetek úgy vélték, hogy az a jó lánctalp, amelyik képes eljuttatni akármennyi idő alatt az adott tankot A-ból B-be, ezért nem figyeltek a forgásra...

Persze volt nekem is a 152-essel sok szép élményem... például mikor 600 méterről oneshotoltam a Chi-To-t... vagy mikor az SP seggébe repesszel 1029-et sebeztem... vagy mikor az AMX M4 45-be lőttem 880-at, de ki is gyulladt mellé... Kétségtelen, hogy lehet használni a 152-est, de a 122-essel olyan elmebeteg DPM-je van, hogy nem érdemes azt figyelmen kívül hagyni.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80707 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721
Tegnap kettő v. egyben ledaráltam két 122-es nyomorultat KV-85-öt T-150-el :evil:
Persze nem talált minden lövésük, de ilyen ez a popszakma, ha képtelen mozgó (20-30 km/h 50 méterről) célpontot eltalálni, akkor nem ártana lehúznia a rolót... :whistle:

10 éve 10 hónapja #80723 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

Alig több mint 6 másodperc alatt tölt be egy olyan skulót, mint az IS, de pontosabb. És saját tierben bármit bedarál, méghozzá pillanatok alatt.
A 152-essel akkor van az embernek hiányérzete, mikor jön egy full hp-s hetes-nyolcas közepes 2-300 méterre, meglövöd, marad egy valag hp-ja, és mivel a szovjetek úgy vélték, hogy az a jó lánctalp, amelyik képes eljuttatni akármennyi idő alatt az adott tankot A-ból B-be, ezért nem figyeltek a forgásra...

Persze volt nekem is a 152-essel sok szép élményem... például mikor 600 méterről oneshotoltam a Chi-To-t... vagy mikor az SP seggébe repesszel 1029-et sebeztem... vagy mikor az AMX M4 45-be lőttem 880-at, de ki is gyulladt mellé... Kétségtelen, hogy lehet használni a 152-est, de a 122-essel olyan elmebeteg DPM-je van, hogy nem érdemes azt figyelmen kívül hagyni.

Mindkét ágyú életképes, viszont a 122-eshez sokkal több játéktudás és tapasztalat szükséges, hogy megtaláld azokat a pozíciókat ahonnan hatékonyan ki tudod használni a DPM-et. Minél nagyobb tierű ellenfelek ellen mész annál nehezebb ez. E75 röhög a 175-ös penen. Viszont ha találsz egy flankelő pozíciót ahol nem figyel fel rád az ellenfél, és folyamatosan tudsz lőni, na az brutál. Nekem megvolt a Tortoise ami talán a legtöbb DPM-et tud a játékban, azzal is jó pozícióban pillanatok alatt össze lehetett lőni 2-3k sebzést. A 152es előnye még hogy jobban felkészít a következő 3 tankra. Szóval szerintem kezdőknek 152-es ajánlott, haladóknak meg ízlés szerint.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja #80725 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Szerintem vétek a KV-85-t a 122-essel használni. Én is nem egyszer átmentem rajta td-vel, meddel, heavyvel. Gyakorlatilag egyet lő, és ha nincs fedezékben vagy nincs jó támogatása, akkor vége is van a játéknak. Ha meg mellélő vagy pattan, akkor még sebzése sincs. :) Volt, hogy én T-150-ben, ő KV-85-ben. Egyszerre lőttünk, enyém talált, övé nem. És vmiért azt hitte, hogy gyorsabban betölt, mint én. :) Csak pár másodpercet tévedett. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GohstriderJoe

10 éve 10 hónapja #80746 Írta: Red_Doki

Mindkét ágyú életképes, viszont a 122-eshez sokkal több játéktudás és tapasztalat szükséges, hogy megtaláld azokat a pozíciókat ahonnan hatékonyan ki tudod használni a DPM-et. Minél nagyobb tierű ellenfelek ellen mész annál nehezebb ez. E75 röhög a 175-ös penen. Viszont ha találsz egy flankelő pozíciót ahol nem figyel fel rád az ellenfél, és folyamatosan tudsz lőni, na az brutál. Nekem megvolt a Tortoise ami talán a legtöbb DPM-et tud a játékban, azzal is jó pozícióban pillanatok alatt össze lehetett lőni 2-3k sebzést. A 152es előnye még hogy jobban felkészít a következő 3 tankra. Szóval szerintem kezdőknek 152-es ajánlott, haladóknak meg ízlés szerint.

Összeségében egyet értek vele, csak egy dologban, nem. Ha szembejön egy T9-es havy, nem mindegy, hogy a 122-es lepattan, vagy a 152-es sebez 300 at. Ugyanaza végeredmény (kilő a 3,14csába, de legalább sebeztem, és esetleg modulja is sérült). De az utolsó mondatod tényleg helytáló, akinek jobban kézreál a 122, azzal is szép eredményeket lehet elérni.

Mellékesen, és márcsak a korhűség miatt is szeretem a 152-est. A másik dolog meg, hogy KV-4-en is a D-25T-vel kellett kikinlódnom, a Top ágyút, meg az ST-I is a BL-9-et. (Nem mentem végig az IS-7 -ágon, regyenest az IS-4-felé indultam) Szóval nagyon elegem van abból az ágyúból. KV-3-on tökéletes, de semelyik másikon nem használom ha nem muszály (IS-t már eladtam, azon is jól lehetett használni). Pl. SU-100-ast is a 100-as ágyúval használom, nekem az jobban fekszik, sikeresebb vagyok vele mint a 122-vel voltam.

De mint ahogy írtad is, izlés kérdése.

10 éve 10 hónapja #80759 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
SU-152, már csak a neve miatt is kötelező a 152-es ágyú. Nekem a mumusaim a 175 mm-es orosz ágyúk (kivéve a régi KV-1S-en és IS-en). Az lehet, hogy k*rva gyorsan lősz a kicsivel, T7 ellen pedig eszméletlen jó, de mivel lassú és puha a tank itt nincs idő szarakodni, és várni két lövés közt. A 152-vel kb egy lövéssel beviszel akkorát, mint a másikkal két lövésből. Az a vicces, hogy a 152-es goldja nekem többet sebzett átlagban, mint a BL-10-es. Nem 700-at, hanem 750-850-et. Ráadásul a HE-je 85 mm. Ott pedig csúnyán röpködnek az 1000-es sebzések a franciákba. :)

Szerintem ez a legnagyobb troll tank a játékban (csak kevesen tudják). Kicsit költséges volt de én szinte csak goldot vittem a csatába. Érdemes megnézni, hogy a goldnak mekkora az átütése... :) A Tiger II-k visítva menekültek előlem. Arról nem is beszélve, hogy az E75-öt elölről simán belövöd vele.
ISU-n már szar ez az ágyú, oda kell a BL-10, de az az élmény mikor 5-ös és 6-os tankok ellen mész a SU-152 vel B) Bimm egy tank, bimm mégegy. Ha már nem akarok semmit venni, és nem gyűjtöm a kreditet tuti visszaveszem, és reggeltől estig trollkodni fogok. Jagtiger -850 hp = :evil:
Ez egy igazi Trebuchet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Red_Doki

10 éve 10 hónapja #80761 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Én az ISU-ra a BL-10es csövet is a trollal húztam ki. :)

10 éve 10 hónapja #80762 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

SU-152, már csak a neve miatt is kötelező a 152-es ágyú. Nekem a mumusaim a 175 mm-es orosz ágyúk (kivéve a régi KV-1S-en és IS-en). Az lehet, hogy k*rva gyorsan lősz a kicsivel, T7 ellen pedig eszméletlen jó, de mivel lassú és puha a tank itt nincs idő szarakodni, és várni két lövés közt. A 152-vel kb egy lövéssel beviszel akkorát, mint a másikkal két lövésből. Az a vicces, hogy a 152-es goldja nekem többet sebzett átlagban, mint a BL-10-es. Nem 700-at, hanem 750-850-et. Ráadásul a HE-je 85 mm. Ott pedig csúnyán röpködnek az 1000-es sebzések a franciákba. :)

Szerintem ez a legnagyobb troll tank a játékban (csak kevesen tudják). Kicsit költséges volt de én szinte csak goldot vittem a csatába. Érdemes megnézni, hogy a goldnak mekkora az átütése... :) A Tiger II-k visítva menekültek előlem. Arról nem is beszélve, hogy az E75-öt elölről simán belövöd vele.
ISU-n már szar ez az ágyú, oda kell a BL-10, de az az élmény mikor 5-ös és 6-os tankok ellen mész a SU-152 vel B) Bimm egy tank, bimm mégegy. Ha már nem akarok semmit venni, és nem gyűjtöm a kreditet tuti visszaveszem, és reggeltől estig trollkodni fogok. Jagtiger -850 hp = :evil:
Ez egy igazi Trebuchet.

Hát ez az ISU ág T7-T8-ban erről a "bimmelgetésről" szól! :) Bár azért pontosság terén veled is tud trollkodni ez az ágyú, amikor full beszűkülten kilövöd a holdat! :) Kár hogy feljebb alábbhagy a dolog, de erre a feelingre T10-ben ott a FV 215b 183. Lassan meglesz az Object 268, de nagyon a prioritási lista végére került. Sajna nem sok jót hallok róla mostanában...

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 21 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.