10 éve 5 hónapja#112724Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Erre a wg zseni csapata sem jött még re. Szóval ha mész a 152-esben pár kört akkor megjegyzi, viszont ha más ágyút rakol rá akkor törlődik az előző összeállítás. Ez így van a tankok nal is. Ha fullosan eladol egy tankot majd később visszaveszed, úgyszintén rá kell tenni a modulokat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Kellene egy verseny, hogy - szigorúan talajon - ki tudta elérni a legnagyobb sebességet IS-7-tel. Aki hamarabb küld nagyobb sebességről replayt + képet, az kap valamit. (pl.: aranyat)
Sziasztok!
Melyik ágat tudnátok ajánlani T34 és T54 között? (A light nem tetszik)
Előre is köszönöm, és elnézést ha már volt ez a kérdés.
Én is az obj 416 -ot ajánlanám, mert T VIII. után több irányba tudsz továbblépni. Viszont a hátsótornyos tankokkal /A-44/ nem egyszerű az élet. Csőlehajlás nuku, és meg kell szokni a másfajta helyezkedést, mert azelső amit ellőnek az a motor. Amíg a fiúk javítanak kb. ki is szednek. /Szerszámosláda!/
Eleinte voltak, olyan 20mp-es köreim vele. Viszont, ha szereted a kihívásokat, megér egy próbát.
Last edit: 10 éve 5 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pilotxx
Ezt értem, Dodge. Az adott játékra működik. De tegyük fel játszottam a 152-es el, majd a 122-es el. Mikor újra a 152 teszem fel már egy harmadik játékban, akkor nekem visszarendezi úgy, hogy a RRO helytt a páncéltörő van elöl. Én meg azt szeretném, hogy az ágyúk csereberéjétől függetlenűl megőrizze az egyszer már beállított lőszer sorrendet.
Mondjuk ez még haggyán, mert más a két ágyú prémium lőszere, de, hogy azt nem bírják már megoldani, hogy a service record-ban a tankoknál a pipa bent maradjon a négyzetben az available in garage mellett...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Én spec utálom a mozsarakat, hiszen nem megbízhatóak, szóval én utáltam a SU-152-t is. A probléma vele, hogy oké, hogy gyorsan lő a rendes ágyúja, de folyamatos goldspam kell kb.
Na de abból van nekem kevés Ezért van szar túlélési arányom is
Én viszont kezdem azt hinni, hogy valami fétisem van a türelmet igénylő tankok iránt. Most már a T49-cel is kínzom magam. De tetszik, pedig a teszten nem jött be, még az SU után se. De a mobilitás hiányához nekem sincs türelmem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...