T150-et csak ajánlani tudom. Igaz nekem már nincs meg (egyszerűen nem lenne időm foglalkozni vele
), de egy fasza tanknak tartom.
Viszont a kv85 sem gyenge éppen, csak ugye nem a hurkatöltőt kell rárakni.
T150 a saját szintjén brutálisan tudja osztani az észt, és t7-ben is egy jó tanknak tartom. T8-ban viszont a páncélja átmegy nullába, és a goldot is igényli.
Szerintem egy meccslehozó tényező (t6-ban mindenképp). Nagyon szépen lehet vele tradelni. Én egymagam (szakasz nélkül) hoztam össze vele 70%-os !! győzelmi arányt 162 csata alatt. Ha meg ugye sokat nyersz, akkor több xp-t is kapsz szvsz jobban fejlődik a legénység.
Na jó... gondolom, hogy a 70%-os win ratehez mázli is kellett 
Én teljesen kezdő koromban (múlt hónapban

) használtam, első 6-os tankom volt.

Meg se tudom számolni, hány ászos kört mentem vele. Ezen lett meg először a kettő csillag, első top gun, stb. Még megvan a garázsban, de a felszereléseket már lelopkodtam róla.

Akkor csináltam vele 1,6k wn8-t, mikor bőven 1k alatt volt az átlagom.
Nemrég 5x szorzónál elővettem 1 körre. Utolsóként maradtam még, ezért beálltam capre, 3-n jöttek rám 3 irányból, egyik ki is gyújtott. De azért lehoztam a meccset.
Amúgy sebességre ugyanaz, mint a kv-85, de az talán vmivel jobban gyorsul. Cserébe közel sincs akkora páncélja, és az ágyúja sem ér még csak a közelébe sem.
szerk.: winratetel meg a t*köm kivan. Mostanában just for fun megyek a jp2-vel. Közel 1,8k az átlag dmg-m, de szinte soha nem megyek 2k alatt, csak sokáig szenvedtem a kis csővel. Mégis 41% a win-em!!! Folyamatosan agyhalott csapatokba rak vele. Sorra lövöm a nagy kalibert, de hiába. (Tudom, szakasztárs kell, de jobb szeretek egyedül menni.)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...