A gyújtóst Cromwell-el és Pershinggel csináltam meg. Japán-kínai-francia tankokat lövöldözz azok könnyebben gyulladnak.
A T55A két küldire van már csak:
HT15 - nem bírok összes 12k-t összehozni. vagy 10x voltam 10,5k körül de valahogy az az utolsó egy lövés vagy lepattanó mindig hiányzott. Igaz, nincs VK B-m, így E100-IS7-IS4 kombóval próbálkozok. Valaki más ötlet? Igaz csak normál játékmódban csináltam - a másik kettőben több esélyem lenne?
TD15 - 6k dmgés 3 kill (kell kitüntetéssel mert nem artyzok). Többször meglett WT E100-al de a 3 kill hiányzott mindig. FV 183-al megvan a 3 kill általában de azt meg nem tudm 5k fölé vinni. Kezdem unni de piszkosul, rühellem a TD-ket, na meg az artykat is. Valaki máshogy csinálta?
Én lövök mindennel mindent. Cromival 200 csatát mentem, két csíkot már ráraktam, de gyújtani nem akar egy meccsen se 2x, hiába lő 3 mp-ként.
Ht15-nél én egyszer 11,5k-t értem el E5-ben. Sajnos az utolsót meg leszedték előlem, mire odaértem (már pont szűkültem rá

).
Azóta nem tudok 10k fölé menni.
Lightal vagyok még elmaradva, nem régen kezdtem el azzal is foglalkozni a medes kudarc miatt. 2 csatából 2 küldit csináltam, most a bázisfoglalás/védés van vissza, azt eddig 3x próbáltam (épp sileannal szakaszoztunk, mikor 3-n is beálltak foglalni, erre egy f@szjankó engem szedett ki, és nem egy 8-as heavyt, mert én voltam a legveszélyesebb, így nem tudtam resetelni

)
Baj, hogy itt már vagy szerencse kell vagy olyan csapa(ok).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...