Jelenleg 97 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Szovjet harckocsik

9 éve 10 hónapja #157428 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Első tíz killes köröm is vele van :D

Huh, ez a SU-100 :S Najó, egy T25/2 simán levert 1vs1-ben, cserébe volt 1100 sebzésem, de a csapat elbukta. Lassan eladom, a skill fejlesztését biztosan nem ezen fogom elvégezni (85%-os az első skill oszlop kb).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #157437 Írta: VodkaJoe
Megválaszolva: VodkaJoe
Su-100 próbáld ki a 100mm D10s nagyon jó, sokan meglepődnek a gyors és pontos lövege miatt én anno váltogattam a 122mm mikor milyen kedvem volt.

Su-152 most is váltogattom trollt és a 122mm.

9 éve 10 hónapja #157443 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
Su-152-t sokáig a trollal használtam,de hiba volt. A 122-es jobb. Az a dpm nagyon jó,és az átütés is elmegy. Troll tovább szűkül,pontatlanabb,hatalmas töltés idő.

9 éve 10 hónapja #157456 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Akkor vissza 100-asra? Úgy rémlik a pen rosszabb, habár ha nem találom el a célpontot 2 méterről se akkor végülis mindegy a pen :silly:

9 éve 10 hónapja #157458 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Akkor vissza 100-asra? Úgy rémlik a pen rosszabb, habár ha nem találom el a célpontot 2 méterről se akkor végülis mindegy a pen :silly:

Néha én is úgy érzem, hogy a 100 mm-es lövegeket kéne használnom az orosz tankjaimon, de úgy elvészne a varázsuk, amikor jól odavágnak egy hatalmasat az ellenfélnek, azok meg pislognak, mint kóla a dobozban (igen, szándékosan a fogyócikkre mintáztam :D).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

9 éve 10 hónapja #157548 Írta: VodkaJoe
Úgyan annyi a penje 175.

9 éve 10 hónapja #157550 Írta: VodkaJoe

Su-152-t sokáig a trollal használtam,de hiba volt. A 122-es jobb. Az a dpm nagyon jó,és az átütés is elmegy. Troll tovább szűkül,pontatlanabb,hatalmas töltés idő.

Tudom, de baromi jó szórakozás 1 lövésezni puha ellenfeleket vagy akár E75, St1 .. lebontani apránként ha van olyan amatőr, hogy áll mint a cövek:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

9 éve 10 hónapja #157555 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Igazad van :cheer:

Samy

Néha én is úgy érzem, hogy a 100 mm-es lövegeket kéne használnom az orosz tankjaimon, de úgy elvészne a varázsuk, amikor jól odavágnak egy hatalmasat az ellenfélnek, azok meg pislognak, mint kóla a dobozban (igen, szándékosan a fogyócikkre mintáztam :D).

9 éve 10 hónapja #157629 Írta: Herr_Ober
Megválaszolva: Herr_Ober
Nagyon sokat olvasgatok erről a két tankról (főleg felhasználói tap.) Ami ált. elmondható a Obj.140-CW tank (+5km/h miatt), a T62A-random (tornya miatt). A rejtett modul sérülésről/gyulladásról sokan írnak a Obj.140-esnél, ami T62A-nál nem jellemző. Annak ellenére, hogy mind két tank "must have med" el kell dönteni mit játszol többet velük, CW-re kell vagy Random csatákra akarod kihegyezni....

A legjobb választás talán a mindkettő megvétele....

9 éve 10 hónapja #157630 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Megvan mind2 a 62A az tobb mint 1 eve.
a 62a-val megbízhatóbban lehet hulldownozni köszönhetően az 55+mm-es torony tetopancelnak (ami az objecten csak 30mm igy gyakorlatilag egy 90mm-es lőszer találata eseten automatikusan atuti), de a 140 camoja egy leheletnyivel jobb (kisebb egy picivel)
piciket más a jatekstilusa is olyan leopárd1 a szovjet 100mm-es tier10es med ágyúval.
mind2 tank abszolút szerethető (atlagdmgek nalam obj:3500 T62A: 2850)

ha viszont igazi medet akarsz akkor húzd ki az obj416osbol majd a 430as objektumot

Üdv!

A száraz adatokon kívül miben más, mitől "igazi med" az Object 430-as? Mennyiben több a másik kettőnél?

9 éve 10 hónapja #157721 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Úristen, hogy ez az A-44 mekkora egy használhatatlan trágyakupac... Már olvastam hogy szar lesz, de nem gondoltam hogy ennyire. Nézzük csak:
Páncél: fos.
Löveg: fos. A T-150-en ugyanez jó, de ezen nem, mert ugye totál más a tank funkciója. Szanaszét röpködnek a skulók, cserébe 9mp az újratöltés. Pen elmegy, de b*szhatom, mert amit nem találok el, azt ugye nem is ütöm át.
Mozgékonyság: úgy-ahogy elmegy, de önmagában semmit nem ér, ha minden más szar.
Gundep: nincs, a legkisebb emelkedőnél már nem lehet lőni a célpontra.
Látótáv: ezen a szinten kevés.
Ezen kívül minden meccsen a track, motor, ammo hármas közül kettőt tuti ellőnek.
Látom, erről a tankról nincs is elemzés az oldalon, mert valószínűleg senki nem tett bele hozzá elég meccset. A legjobb tanács ehhez a tankhoz: ha van rá mód, ne játssz vele, hanem húzd ki free-ből az Objectet. Sajnos ez nekem nem jött össze, így szenvedhetek még egy jó darabig.

9 éve 10 hónapja #157727 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Úristen, hogy ez az A-44 mekkora egy használhatatlan trágyakupac... Már olvastam hogy szar lesz, de nem gondoltam hogy ennyire. Nézzük csak:
Löveg: fos. A T-150-en ugyanez jó, de ezen nem, mert ugye totál más a tank funkciója. Szanaszét röpködnek a skulók, cserébe 9mp az újratöltés. Pen elmegy, de b*szhatom, mert amit nem találok el, azt ugye nem is ütöm át.
Ezen kívül minden meccsen a track, motor, ammo hármas közül kettőt tuti ellőnek.
Látom, erről a tankról nincs is elemzés az oldalon, mert valószínűleg senki nem tett bele hozzá elég meccset. A legjobb tanács ehhez a tankhoz: ha van rá mód, ne játssz vele, hanem húzd ki free-ből az Objectet. Sajnos ez nekem nem jött össze, így szenvedhetek még egy jó darabig.

Igen, ez az ág egyetlen sz@r tankja. T-34 fantasztikus, ha már tudsz medezni, A-43 med-lght hibrid, csak kegyetlenül érzékeny minden moduljai és az összes embere. Obj egy lopakodó vadász, asszem a lightoknál is jobb az álcája. volt, hogy akkor vett észre a light, mikor 60m-ről a pofájába lőttem, ágyúja pedig a t-54 ágyúja (csak sajnos más néven van a forgalomban). T-54-t és a t10-eseket pedig nem is kell bemutatni.

De még így is elég jó az ág, csak egy sz@rkupa van benne, kitartás. Én csak szorzóztam mindig, a vége felé pedig szerencsére volt 3x szorzó meg vagy 10k free. ;)

9 éve 10 hónapja #157729 Írta: holczermate
Megválaszolva: holczermate

Én éppen visszavenni készülök :lol:

9 éve 10 hónapja #157735 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Valaki dobhatna pár infót az Object 430-ról. A T62A és Object 140 mellett nem sokat beszélünk róla. Mindkettő megvan, a 430 is meglesz 1-2 héten belül - csak hogy mire készüljek. Ha jól tévedek, SeriousThreat-től mintha elismerő gondolatokat olvastam volna a fórumon. Egyéb vélemény?

Én éppen visszavenni készülök :lol:

9 éve 10 hónapja #157741 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Igen, ez az ág egyetlen sz@r tankja. T-34 fantasztikus, ha már tudsz medezni, A-43 med-lght hibrid, csak kegyetlenül érzékeny minden moduljai és az összes embere. Obj egy lopakodó vadász, asszem a lightoknál is jobb az álcája. volt, hogy akkor vett észre a light, mikor 60m-ről a pofájába lőttem, ágyúja pedig a t-54 ágyúja (csak sajnos más néven van a forgalomban). T-54-t és a t10-eseket pedig nem is kell bemutatni.

De még így is elég jó az ág, csak egy sz@rkupa van benne, kitartás. Én csak szorzóztam mindig, a vége felé pedig szerencsére volt 3x szorzó meg vagy 10k free. ;)

Valahogy végigszenvedem, az Obj. viszont nagyon jónak tűnik. Hosszútávon az a terv, hogy ez a csapat megy tovább oda (már 90% körül van a 2. skill), majd onnan a T-54-be. Plusz már csak egy csajszi kell, hogy elindíthassak egy T-34-85-öt női legénységgel. Azzal elszórakozok majd 6-os szinten, aztán ha a T-54-ről kihúzom mindkét 10-est, mindkettőbe lesz legénység. De a jelenlegi tempóban a tier 10 kb. még 2 év. :ohmy: A lényeg, hogy ettől az ócskavastól minél előbb megszabaduljak.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 34 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.