szerintem az m3 lőcs és b1 bárhol bármikor leveri az amx 40-et
Panther OP
egyébként viccet félretéve mindig az a legjobb tank amelyiknek a legnagyobb a rádió hatótávolsága.kérdezd meg bármelyik szuperunikumot ők is az alapján választanak
Medium vonalon a T-44-et hajtom. Nekem nagyon szenvedős, alig 1100 vele az átlagsebzésem, nagyon pálya és MM függő. Sikerült annyi free XP-t gyűjtenem, amivel most átugorhatnék rajta.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T-54 stock állapotban (mert sajnos a modulokra már nem jutna a free-ből) mennyire használható? Van értelme váltani, vagy inkább grindeljek még 80k XP-t és fejlesszem ki normál úton, a free-ből pedig vegyem meg a nagyobb tornyot és löveget?
Az a helyzet, hogy MT küldikhez kellene egy igazán ütős tank, de a T-44 valahogy nem adja azt a bizonyos "hűha" érzést...
Medium vonalon a T-44-et hajtom. Nekem nagyon szenvedős, alig 1100 vele az átlagsebzésem, nagyon pálya és MM függő. Sikerült annyi free XP-t gyűjtenem, amivel most átugorhatnék rajta.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T-54 stock állapotban (mert sajnos a modulokra már nem jutna a free-ből) mennyire használható? Van értelme váltani, vagy inkább grindeljek még 80k XP-t és fejlesszem ki normál úton, a free-ből pedig vegyem meg a nagyobb tornyot és löveget?
Az a helyzet, hogy MT küldikhez kellene egy igazán ütős tank, de a T-44 valahogy nem adja azt a bizonyos "hűha" érzést...
Köszönöm
ha rám hallgatsz nem baszod el a freexp-t mert a t54-nél a fejedet fogod a falba verni annyira egy okádék stocként
Köszönöm
Nekem a T44 volt az egyik kedvenc tankom és elég jól toltam vele. A T54-re free xp böl szereltem fel mindent (lánctalp, torony, fegyver, motor). Lett bele egy 3 skilles legénység, mégis sokkal nehezebben ment vele a játék, mint a T44 el. Kellet vagy 200-250 csata amig normálisan tudtan vele játszani és sikerült 2,1k sebzést hozzni vele átlagosan.(Tudom nem nagy szám, de nem ez a lényeg).
Én semmi képpen nem játszanék vele ha nem fullos. Inkább játszanék a helyedben a T44 el, hogy a free xp maradjon a t54re. Szerintem, ha a T44-t nem szereted a t54 et egyensen utálni fogod mig nem lesz fullos, de ez csak az én véleményem.
Köszönöm
ha rám hallgatsz nem baszod el a freexp-t mert a t54-nél a fejedet fogod a falba verni annyira egy okádék stocként
A T-44 is eléggé szopóágas (bár jobb mint a T-54ltwt), de a T-54-hez Tier IX-ben már eléggé elkél a T-10T2S ágyú...
Ha a T-44-ed már fullos, akkor lehet hogy érdemesebb lenne még azzal normál XP-t gyűjtened a T-54 megvételéhez, és a free XP-t már annak a fejlesztésére fordítanod.
T44 stockon förtelem. Ha már rákerül a nagyobb ágyú lehet hasznánli, de csak akkor élvezhető vele a játék ha televágod golddal. Dettó, mint a T54. Ha jól akarsz teljesíteni vele, akkor sajnos muszáj. Én a t44-et gyűlöltem mert grindeltem az egészet, sajnáltam rá a free xp-t. Akkor megfogadtam, hogy T7-T8-T9 meddel nem kezdek el játszani, amíg egy épkézláb ágyú rá nem kerül.
T54-nél arra kell figyelni, hogy nem kell kifejleszteni a lánctalpat ahhoz, hogy rákerüljön a nagyobb ágyú!
Bár Kopasz inkább a mobilitást szereti, úgyhogy döntsd el Te mi a fontosabb Neked
T54 azért a top3 T9 medben benne van.
T44 stockon förtelem. Ha már rákerül a nagyobb ágyú lehet hasznánli, de csak akkor élvezhető vele a játék ha televágod golddal.
Már fullos a tank, csak (és tudom, hogy ez az én nagy hibám) nem nagyon szeretek gold-ot használni. Lehet, hogy változtatnom kellene a szokásaimon...?!?
Köszönöm a véleményeket. Akkor inkább maradok egyelőre a T-44-nél.
Azt azért mondjátok már meg (de csak kíméletesen), hogy 1112 átlagsebzés mennyire van az átlag alatt!
A targetdamage.com szerint a T-44 átlag sebzése 825, az 1250 már kék, 1550 már lila wn8. Szóval nem vagy kiemelkedő, de jobban sebzel mint az átlag.
Amikor a haverom ezt az ágat húzta és szakaszoztunk T8-ban, akkor iszonyat sokszor kaptunk T10-et. Indokolatlanul sokszor, legalább 60% környéke T10 volt... ami eléggé gáz. Ezért ő csak Sátánkának hívta.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...