T44 stockon förtelem. Ha már rákerül a nagyobb ágyú lehet hasznánli, de csak akkor élvezhető vele a játék ha televágod golddal.
Már fullos a tank, csak (és tudom, hogy ez az én nagy hibám) nem nagyon szeretek gold-ot használni. Lehet, hogy változtatnom kellene a szokásaimon...?!?
Akkor a helyedben nem ezt a med ágat választanám. Szenvedős lesz T10 ellen menni. Ide kell.
Ha nem szereted a goldot használni, akkor jobban ajánlom a centurion, és amx30 ágat. Ott mindegyik tanknak a top ágyúja nagyon jó alapátütéssel rendelkezik. De azt mondom már az E50 is használható azzal az alap átütéssel.
Köszönöm a véleményeket. Akkor inkább maradok egyelőre a T-44-nél.
Azt azért mondjátok már meg (de csak kíméletesen), hogy 1112 átlagsebzés mennyire van az átlag alatt!
A targetdamage.com szerint a T-44 átlag sebzése 825, az 1250 már kék, 1550 már lila wn8. Szóval nem vagy kiemelkedő, de jobban sebzel mint az átlag.
Én a T-54 ltwt ágat vittem, mivel a lightokat jobban szeretem, de a haverom ezt húzta és szakaszoztunk T8-ban és iszonyat sokszor kaptunk T10. Indokolatlanul sokszor, legalább 60% környéke T10 volt... ami eléggé gáz. Ezért ő csak Sátánkának hívta.
Platoonban ha van light rosszabb MM-et kap. Maga a platoon is nehezített. T8 light így is sokszor kerül T10-be.
T44 stockon förtelem. Ha már rákerül a nagyobb ágyú lehet hasznánli, de csak akkor élvezhető vele a játék ha televágod golddal.
Már fullos a tank, csak (és tudom, hogy ez az én nagy hibám) nem nagyon szeretek gold-ot használni. Lehet, hogy változtatnom kellene a szokásaimon...?!?
Kedvenc tankom volt a T44,de Morphelonak igaza van, ha nem használsz goldot vele, azzal a 185 pen (nem vagyok bizot benne) nem sokra viszed. Nem az mondom, hogy orba szájba azzal lövöldözz, de tier 10 ben szinte kötelező, hogy normális sebzást tudj kiosztani. Igaz én még a buff elött játszottam vele, de prém fiókkal értelmes gold használat mellet simán lehet plusszos köröket menni.
Más
Eleinte én sem használtam goldot, mert pfffúúú az milyen dolog, meg más mért használ meg ilyenek. Na, de aztán csak megláttam a fényt az éjszakában. Vannak szituk amikor igenis muszály azt lőni, mert ha nem teszetd magaddal szursz ki és a csapatoddal. Azzal meg ha valaki gold noobnak nevez ne foglalkozz
Last edit: 9 éve 8 hónapja by Kopasz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, Petike75, Sics
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#173535Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, érdekelne véleménye annak aki szovjet önjárot kifejlesztette. A szovjet és francia közt filozok melyiket fejlesszem.Olvasgattam mindkettőröl de inkább annak véleménye érdekelne aki játszott is vele, nem a statisztika, adatok.
Sziasztok, érdekelne véleménye annak aki szovjet önjárot kifejlesztette. A szovjet és francia közt filozok melyiket fejlesszem.Olvasgattam mindkettőröl de inkább annak véleménye érdekelne aki játszott is vele, nem a statisztika, adatok.
Én nyolcas szinten abba hagytam,annyira pici a löveg kitérítése,hogy ideg bajt kapsz a szétugró célkereszttől,az orosz vonalról beszélek. Inkább a franciát akkor,és az még gyorsan el is iszkol ,ha gond van legalább,az orosz iskolabusz reménytelen menekülésre és egy bokorba sem fér be mint a GW-ék is például német vonalon.
Szia!
Probáltam a 10-es ágyut nekem nem jott be,,lassan tolt és pontatlan! 9-es sokkal jobban szeretem,gyorstoltésido,pontos!
Pedig a kevés alfa elég nagy probléma TD-nél. (E25-nél mondjuk nem, de az más kategória) Elég gáz ha egy heavy HP-t tradel és te kevesebbet lősz, és kevesebb HP-d van. A százas ágyúnak amúgy is csak 219 penje van, nem 258, ezzel meg nem fogsz flankelni, örülsz, ha kijössz valahogy a -2 gundepből.
Sziasztok,én nagyon ráérősen játszom,nem kapkodom,s szeretnék tanácsot kérni.Rövidesen meglesznek női harckocsizók (2kilőtt td választ el tőlük) s azon filozok lecserélem amerikai nehéz tankom tier V-ös szovjet V-re és beleültettem csajokat. Erről is érdekelnének vélemények...A másik kérdés melyik jobb KV-1 vagy KV-IS úgy hogy azon ágon haladnák tovább.Mindkettő kivan fejlesztve csak meg kell venni.
Sziasztok,én nagyon ráérősen játszom,nem kapkodom,s szeretnék tanácsot kérni.Rövidesen meglesznek női harckocsizók (2kilőtt td választ el tőlük) s azon filozok lecserélem amerikai nehéz tankom tier V-ös szovjet V-re és beleültettem csajokat. Erről is érdekelnének vélemények...A másik kérdés melyik jobb KV-1 vagy KV-IS úgy hogy azon ágon haladnák tovább.Mindkettő kivan fejlesztve csak meg kell venni.
Azt hogy csináltad?
A kv-1s-t a kv-1-ből lehet kifejleszteni. (Amúgy szerintem a kv-1 jobb.)
És amcsi t5-t hogy cseréled le ruszki t5-re? Ezt nem értem.
És amcsi t5-t hogy cseréled le ruszki t5-re? Ezt nem értem.
Nyilván nem viszi a legénységet is, azért kellenek neki a lányok. Egy tankot lecserélni másikra meg nem lehetetlen, eladod az egyiket, megveszed a másikat.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...