Érdekes a statisztikai adatok. Kis magyarázat:
Első kilencesem az m103 volt - látszik is rajta. Nekem túl troll volt a páncélzata, vagy minden, vagy semmi. De ezzel vagyunk így páran, ezért nem is írtam soha sehol, hogy jó a páncélja.
Kv-t hagyjuk, rémálom. Első 8-asom volt, azt se tudtam, mit csinálok.

is3. Mostanában (pár hónapja, max fél éve) kezdtem el vele megint játszani, személyes okokból. Értelemszerűen sokkal többet pattintok, mint anno, tehát falsch az eredmény, mert mostanában javítom az eredményt, a t-10 pedig réges-régen nincs a garázsomban. T32 pedig egy lassú, hulldown-os tank, remek gundeppel.
És akkor mi a különbség a t-10 és a t32 között? Az, hogy ha meglátnak egy t32-t hulldwonban, akkor mepróbálják meglőni a kupolát, ami közepes távolságból már elég lutri, de azért megpróbálják. És gyűlik a pattintás. Ezzel szemben ha meglátnak egy t-10-t hulldwonban, akkor sokszor inkább más célpontot keresnek. Tudom, mert én is így csinálom. Ahogy egy hulldwonban lévő is-7-re sem lövök rá, mert minek pazaroljam a lőszert.
A t-10 este nem olyan kemény, mint az is-7 saját szintjén, igaz. De a kérdés az volt, melyik a jobb, a t-10 vagy az st. A másik állítás pedig az volt, hogy papír a t-10 teste és tornya is. Egyik sem igaz.
Az st-nek jobb a páncélja, de ennek ellenére rosszabb tank. Lassabb, nehezebben talál hulldwon részt a magassága miatt, testén nem csak a hasát könnyű belőni.
De egy egyszerű kérdés: ha veled szemben van egy st és egy t-10, mindegyik egyenesen, és mindegyik rejti a hasát, akkor kit lősz át könnyebben, mondjuk egy fcm-mel 150 m-ről?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...