Singes csak azért, mert volt egy tankod, ne tegyél már úgy, mint aki kizárólag tévedhetetlen dolgokat tud állítani egy tankról.
Megsúgom neked, hogy a T-10 teste egy kalap szar és kapálózhatsz akárhogy, ezen nem fogsz tudni változtatni. Pattinthatsz te ezzel akármit, de végletekkel dobálózni annyit ér, mint.... semmit nem ér. Én is pattintottam a SU-122-54-gyel JagdpanzerE100-at, mégsem írom róla azt, hogy kikúrt jó páncélzata lenne.
Ezeket az értékeket, pedig tőled vettem.
Átlagos pattintás:
KV4 (20 csata) - 1113
T32 (212 csata) - 732
IS3 (569 csata) - 695
kilences heavyk
M103 (302 csata) - 840
És akkor a T-10 (200 csata) - 690
Le lehet ebből szűrni, hogy mennyire kemény a T-10. Nem, nem az, maximum a tornya.
Plusz megnéztem még, ismertebb játékosok átlagos pattintását (Qb, SirFoch, Circon...) és mindenhol alulmarad a T-10 a keményebb nehezekkel szemben.
Továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy a T-10 olyan kimondottan kemény heavy lenne. További hátránya, hogy csukaorrú, így olyan sidescrape esetén, ahol lőni is akarsz, lesz fasza 180-190 mm páncélod szemből. Nem mondom, hogy rossz tank a T-10, sőt, illik a mostani metába. De a teste továbbra is gyenge, maximum kisebbek ellen lehet nagyon keménykedni. (és nem, nem azt írom, hogy nem fog néha pattintani nagyokat is, csak nem olyan gyakran hathatósan, mint a keményebb nehezek).
Ja, igen. Ha már a baromság szót használod, akkor az, hogy a T-10 jobb páncélzatú, mint az ST-I, na EZ a baromság.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...