Jelenleg 121 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 43 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Szovjet harckocsik

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #206528 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII

T-10 vagy ST-I. Ez lenne a kérdésem a már tapasztaltaktól,mindkettő kifejlesztve. A KV-4et nem szerettem.

Kb tavaly nyár óta ki van fejlesztve, az akkor még is8, most már T-10. IS-3 ugye egy remek gép, de valamiért sosem vágytam rá, hogy tovább menjek (az lett volna az első IX gépem). Azóta lett 3 IX-es járművem és így pláne nem akarom megvenni. Mednek előrefele jól megy, de nem forog úgy, heavynek, meg papír a tornya és az eleje is ( e75 mondjuk nem, de M103 viszi mint kés a vajat ha sideol, ha nem), így végül nemrég áttértem a másik vonalra (ott kredit kéne a kv4-re). Ellenfélként az ST sokkal nagyobb kihívás, mint egy t-10 nem is igazán megyek rá, ha nem muszáj szemből, oldalról iszonyat kemény (obj 704 pattog) a tornyát meg nem érdemes lőni... Szóval inkább ST-I mint T-10 :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hete #206531 Írta: singes
Megválaszolva: singes

T-10 vagy ST-I. Ez lenne a kérdésem a már tapasztaltaktól,mindkettő kifejlesztve. A KV-4et nem szerettem.

Kb tavaly nyár óta ki van fejlesztve, az akkor még is8, most már T-10. IS-3 ugye egy remek gép, de valamiért sosem vágytam rá, hogy tovább menjek (az lett volna az első IX gépem). Azóta lett 3 IX-es járművem és így pláne nem akarom megvenni. Mednek előrefele jól megy, de nem forog úgy, heavynek, meg papír a tornya és az eleje is ( e75,nek mondjuk nem, de M103 viszi mint kés a vajat ha sideol, ha nem), így végül nemrég áttértem a másik vonalra (ott kredit kéne a kv4-re). Ellenfélként az ST sokkal nagyobb kihívás, mint egy t-10 nem is igazán megyek rá, ha nem muszáj szemből, oldalról iszonyat kemény (obj 704 pattog) a tornyát meg nem érdemes lőni... Szóval inkább ST-I mint T-10 :D

Mindig örömmel olvasom az ilyen véleményeket! T-10-nek nem kemény a tornya és a frontja? Lol! :trollol:

Konkrétan a tornya jobban pattog, mint az st tornya. Kupola alját lehet csak belőni, de ha a tetejét lövöd, akkor nem sebződik. Frontjánál csak a hasát tudod belőni, ami jóval kisebb, mint az st hasa. Továbbá egy t-10 bármikor beflankel egy st-t.
Én pl t-10 tornyával pattintottam többször is jpe100 lövését, testével pedig e3 lövéseit. Szóval könnyen be lehet lőni, az kb. a mese kategória.

Az nem baj, ha leírod a véleményedet. Az már problémásabb, hogy nem valós a vélemény. Többségnek jobban tetszik az st/e75 páros, ez rendben van. De papírnak beállítani a tornyát és a testét azért csöppet túlzás. :happy:

9 éve 3 hete #206532 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Kb tavaly nyár óta ki van fejlesztve, az akkor még is8, most már T-10. IS-3 ugye egy remek gép, de valamiért sosem vágytam rá, hogy tovább menjek (az lett volna az első IX gépem). Azóta lett 3 IX-es járművem és így pláne nem akarom megvenni. Mednek előrefele jól megy, de nem forog úgy, heavynek, meg papír a tornya és az eleje is ( e75,nek mondjuk nem, de M103 viszi mint kés a vajat ha sideol, ha nem), így végül nemrég áttértem a másik vonalra (ott kredit kéne a kv4-re). Ellenfélként az ST sokkal nagyobb kihívás, mint egy t-10 nem is igazán megyek rá, ha nem muszáj szemből, oldalról iszonyat kemény (obj 704 pattog) a tornyát meg nem érdemes lőni... Szóval inkább ST-I mint T-10 :D

Ha csak a T9 a cél, akkor T-10; a WoT-ban az agilitás többet ér, mint a páncélzat. Ha T10 a cél, akkor mindkettő; nekem mondjuk az IS-4 jobban tetszik.

9 éve 3 hete #206534 Írta: singes

Figyelem: Spoiler!

Ha csak a T9 a cél, akkor T-10; a WoT-ban az agilitás többet ér, mint a páncélzat. Ha T10 a cél, akkor mindkettő; nekem mondjuk az IS-4 jobban tetszik.

Csak az a nyamvadt kv-4 ne lenne előtte! :sick:

9 éve 3 hete #206537 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

A T-10-nek nem kemény a tornya? Egyedül a tornya tetején lehet belőni, a kupolák lövése csak a kémlelőt csapja ki, minden más 300 effektívnél kezdődik...
Az alsó lemeze hasonló magasságú tank esetén 200 effektív, felső lemeze 215-220 jó helyen lőve, rossz helyre csúszott lövés 250 effektívvel találkozik.
ST-I alsó lemeze hasonló effektív, a parancsnoki bebúvó simán lőhető a teste közepén 220 pennel is(IS-3), a kupola belőhető. Oldalról az ST-I valóban keményebb, de ha egy T-10 vezető ügyes, én jobban félek tőle, mert sokkal mozgékonyabb a T-10...

9 éve 3 hete #206539 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Én is utáltam, és elkövettem a hibát: egyedül húztam. Utólag már tudom a receptet: személyes xp tartalék aktiválás, stronk szakasz, így 80-100 csatával átléphető. Nekem ezek nélkül 160 csata kellett, ami olyan volt, mint a fogorvos: utálsz elmenni, utálsz várni, utálod, amikor matat a szádban, gyűlölöd a fúró hangját, és amikor végzett, az emlékét is utálod. De az IS-4 megéri a szenvedést (lásd örömködő tegnap este).

9 éve 3 hete #206553 Írta: singes

Én is utáltam, és elkövettem a hibát: egyedül húztam. Utólag már tudom a receptet: személyes xp tartalék aktiválás, stronk szakasz, így 80-100 csatával átléphető. Nekem ezek nélkül 160 csata kellett, ami olyan volt, mint a fogorvos: utálsz elmenni, utálsz várni, utálod, amikor matat a szádban, gyűlölöd a fúró hangját, és amikor végzett, az emlékét is utálod. De az IS-4 megéri a szenvedést (lásd örömködő tegnap este).

9-es su-122-54-hez 136 csata kellett csak. ;) A 2x szorzóra sem vettem elő, csak a 3x, 5x szorzó esetén nyúltam hozzá, vagy ha olyannal voltam szakaszban, aki egyedül is le tudta hozni a csatát. :trollol:

A kv-val az a baj, hogy első 8-as tankom volt. Olyan erős, mély nyomokat hagyott bennem, hogy hiába tudom, mennyire szeretném az st-t és az is4-t, egyszerűen nem bírom magam rávenni. Pedig az st-re csak a talpat kellene asszem fejlesztenem, minden más - ha minden igaz - már i van fejlesztve. Legénység is van hozzá.
Sh-ra szoktam vinni stockos cérnát, királytigrist, néha mág csirit is, de kv-4-t nincs pofám. :trollol:

9 éve 3 hete #206556 Írta: nyilas2
Megválaszolva: nyilas2

9-es su-122-54-hez 136 csata kellett csak. ;) A 2x szorzóra sem vettem elő, csak a 3x, 5x szorzó esetén nyúltam hozzá, vagy ha olyannal voltam szakaszban, aki egyedül is le tudta hozni a csatát. :trollol:

A kv-val az a baj, hogy első 8-as tankom volt. Olyan erős, mély nyomokat hagyott bennem, hogy hiába tudom, mennyire szeretném az st-t és az is4-t, egyszerűen nem bírom magam rávenni. Pedig az st-re csak a talpat kellene asszem fejlesztenem, minden más - ha minden igaz - már i van fejlesztve. Legénység is van hozzá.
Sh-ra szoktam vinni stockos cérnát, királytigrist, néha mág csirit is, de kv-4-t nincs pofám. :trollol:

szia én a kv4-et szoktam vinni csapatcsatába nagyon jó kis op tank is3-at szereti megenni :trollol: :trollol:

9 éve 3 hete #206557 Írta: uBootVII
Lehet a tornya nem vészes, bár nálam általában átmegy a lövés, de a teste azért 9-ben nem sok mindent fog meg. 8-asok ellen brutál jó, azt nem tagadom, szinte csak golddal viszik, ha jól játszik a T-10, de 9-esek többségét nem hatja meg a 240-250 eff sem. Az oldala pedig a lánc között/felett, ahol nem az üreges van lőhető, plusz ismét ha túlkapja az ellen, akkor bárhol. Lehet, kevésszer találkozok olyannal aki tudja használni, de az biztos, hogy 1v1-ben inkább T-10 ellen mennék, mint ST-I ellen. :)

Az sem tartom kizártnak, hogy csak azért ez az álláspontom, mert szemből főként ISU, 704, 103, E75 és E5-ként találkoztam vele, medekkel nem lövöm előröl, mert azt tényleg pattintja.

Ha kihúznám lehet megváltozna a véleményem, láttam már csapattársként, aki rendesen forgatta és pattogott, de van másik 4 gép ami kéne és inkább biztosra megyek :beer2:

9 éve 3 hete #206560 Írta: singes

Lehet a tornya nem vészes, bár nálam általában átmegy a lövés, de a teste azért 9-ben nem sok mindent fog meg. 8-asok ellen brutál jó, azt nem tagadom, szinte csak golddal viszik, ha jól játszik a T-10, de 9-esek többségét nem hatja meg a 240-250 eff sem. Az oldala pedig a lánc között/felett, ahol nem az üreges van lőhető, plusz ismét ha túlkapja az ellen, akkor bárhol. Lehet, kevésszer találkozok olyannal aki tudja használni, de az biztos, hogy 1v1-ben inkább T-10 ellen mennék, mint ST-I ellen. :)

Az sem tartom kizártnak, hogy csak azért ez az álláspontom, mert szemből főként ISU, 704, 103, E75 és E5-ként találkoztam vele, medekkel nem lövöm előröl, mert azt tényleg pattintja.

Ha kihúznám lehet megváltozna a véleményem, láttam már csapattársként, aki rendesen forgatta és pattogott, de van másik 4 gép ami kéne és inkább biztosra megyek :beer2:

Testtel fogtam már meg e100-t, e3-t, e5-t. De te biztos jobban tudod. :trollol:
Kettőnk között a különbség, hogy nekem volt t-10-m, tudom, hogyan lehet használni. És már kb. fél éve, hogy használtam, most 100%, hogy jobban menne, ezért sajnos csak 2,6k wn8-t értem el vele, sry.

9 éve 3 hete #206562 Írta: singes

szia én a kv4-et szoktam vinni csapatcsatába nagyon jó kis op tank is3-at szereti megenni :trollol: :trollol:

1v1-ben egy normális is-3 úgy esz meg egy kv-4-t, ahogy akar. :trollol: :trollol: :trollol:

9 éve 3 hete #206569 Írta: uBootVII

Testtel fogtam már meg e100-t, e3-t, e5-t. De te biztos jobban tudod. :trollol:
Kettőnk között a különbség, hogy nekem volt t-10-m, tudom, hogyan lehet használni. És már kb. fél éve, hogy használtam, most 100%, hogy jobban menne, ezért sajnos csak 2,6k wn8-t értem el vele, sry.

Elfogadom a véleményed, és el is hiszem, hogy jól megy vele, és hogy lepattintgatod őket, jól látod, hogy nekem nincs meg, csak lövöm őket. De ha már itt tartunk, azt nem lehet mondani, hogy egy 800-as WN8 emberke (ha jól emlékszem, a kérdező ezt írta) majd ezzel fog minden meccsen acélfalat szedni és a tény, hogy arányaiban rosszabb, mint az IS-3 t8-ban, helytálló. Neki próbálunk segíteni, nem pedig engem kell meggyőzni, illetve a stattal villongni. :) "sry"

9 éve 3 hete #206570 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

A KV-4 weakjei nagyobbak. Ha egy IS-3 lefacehuggol, ő belövi a bazi nagy kupoládat, te meg nem tudod beütni őt. Kisebb az alfája a KV-4-nek. A KV-4 NYOLC km/h-val lassabb. Rosszabb emellé a talajellenállása is.
Amit tudnék a KV-4 javára írni, az a nagyobb HP pool és a gyorsabb lövés. Meg hogy rammolhatsz vele.
De az IS-3 jobb.

9 éve 3 hete #206572 Írta: singes

Elfogadom a véleményed, és el is hiszem, hogy jól megy vele, és hogy lepattintgatod őket, jól látod, hogy nekem nincs meg, csak lövöm őket. De ha már itt tartunk, azt nem lehet mondani, hogy egy 800-as WN8 emberke (ha jól emlékszem, a kérdező ezt írta) majd ezzel fog minden meccsen acélfalat szedni és a tény, hogy arányaiban rosszabb, mint az IS-3 t8-ban, helytálló. Neki próbálunk segíteni, nem pedig engem kell meggyőzni, illetve a stattal villongni. :) "sry"

Még mindig nem érted.
1. A t-10 jobb t9-ben, mint az is-3 t8-ban. Miért? Egy 9-es td pl. belövi az is-3 tornyát akár szemből is. A t-10 tornyát is be lehet lőni, de csak közvetlen közelről. Közepes távolságról már rng bácsi kell hozzá. Továbbá az átütés bőven elegendő, míg néhány extrém esetben az is-3-nak kell a gold t8 ellen is. A t-10 nemcsak megőrzött minden pozitívumot az is-3-tól, hanem még sokat fejlődött is. Mobilisabb, pontosabb, gyorsabban céloz, menet közben jobb a szórása, sokkal jobbak a talajellenállási értékei. Magyarán a páncélzata erősödött, mellette egy picit lomhább med mobilitását kapta meg.

2. A kérdező nem azt kérdezte, melyikkel lehet több acélfalat szerezni, hanem hogy melyik a jobb. És ahogy sokan leírták, a mostani metában nem a páncélzat a fontosabb, hanem a mobilitás, és ugye a dpm. A t-10 mindegyik esetében jobb az st-nél. Szóval a válasz röviden: t-10 jobb, mint az st. Ennyi. Ha nem értesz egyet, az a te véleményed. De nem árt, ha bizonyítod is. az pedig, hogy papír a tornya és a teste, az kb. a baromság kategóriába tartozik.

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #206573 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Singes csak azért, mert volt egy tankod, ne tegyél már úgy, mint aki kizárólag tévedhetetlen dolgokat tud állítani egy tankról.

Megsúgom neked, hogy a T-10 teste egy kalap szar és kapálózhatsz akárhogy, ezen nem fogsz tudni változtatni. Pattinthatsz te ezzel akármit, de végletekkel dobálózni annyit ér, mint.... semmit nem ér. Én is pattintottam a SU-122-54-gyel JagdpanzerE100-at, mégsem írom róla azt, hogy kikúrt jó páncélzata lenne.

Ezeket az értékeket, pedig tőled vettem.

Átlagos pattintás:

KV4 (20 csata) - 1113
T32 (212 csata) - 732
IS3 (569 csata) - 695

kilences heavyk

M103 (302 csata) - 840
És akkor a T-10 (200 csata) - 690

Le lehet ebből szűrni, hogy mennyire kemény a T-10. Nem, nem az, maximum a tornya.

Plusz megnéztem még, ismertebb játékosok átlagos pattintását (Qb, SirFoch, Circon...) és mindenhol alulmarad a T-10 a keményebb nehezekkel szemben.
Továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy a T-10 olyan kimondottan kemény heavy lenne. További hátránya, hogy csukaorrú, így olyan sidescrape esetén, ahol lőni is akarsz, lesz fasza 180-190 mm páncélod szemből. Nem mondom, hogy rossz tank a T-10, sőt, illik a mostani metába. De a teste továbbra is gyenge, maximum kisebbek ellen lehet nagyon keménykedni. (és nem, nem azt írom, hogy nem fog néha pattintani nagyokat is, csak nem olyan gyakran hathatósan, mint a keményebb nehezek).

Ja, igen. Ha már a baromság szót használod, akkor az, hogy a T-10 jobb páncélzatú, mint az ST-I, na EZ a baromság.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Lord_Loga, Sics

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 11 órája 58 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.