A skill nem megy azt úgy értettem hogy nem fejlődik. Nem azt hogy nem működik. Most korrigàlom.De hidd el. Vedd ki a pipát. Annyival nő a skill fejlettsége amennyi xp-t szereztél a csatában. Majd kapcsold vissza menj megint egy kört. Nézd meg. Ugyan annyi xp-t adott megint minden legénységi skillre mint amennyi xpt szereztél ismét a csatàban,csak a lemaradt legénységi tag a dupláját .ennyi a különbség. Előnyös bekapcsolni. De gyak. Semmit sem ér. Amx 50b be nálam 2-3000 csatás legénység van. A hasonlóan sokat futott superpersxhingemhez képest talán 20%-al jár előrébb és ott egy jó ideje nincs bepipálva az elit fank dolog. Nem váltom àt mert nem szánok rá 1 forintot sem. De egyértelműen baromi kis különbség van. Majd talán újabb 2k csata múlva. ...
A haszontalanságot úgy értem, hogy a 4.-5. skill gyakorlatilag sz**nál sza**abb

És mint ha 2 rossz lehetőség közül választanék avval , hogy bekapcsolom azt hogy gyorsított képzés vagy nem gyorsított. Majd ha minden tag duplán kap akkor megéri, a kis haszon nem haszon

Ha 4-5 ezer csatát kell játszani adott legénységgel hogy + negyed skillel többje legyen mint egy nem bepipált tankon, úgy haszontalan. Meg a valós pénzért átkonvertált xp lehetőség is haszontalan, mert nem fogok élni vele. Számomra semmit sem ér... Tehát sem a bepipálás sem a nem bepipálással nem járok jobban. Teli vagyok orosz legénységgel mind 3 skill feletti, mert nem tudok vele mit kezdeni. 3 tankot meg tudnék vele tömni. Kellene egy hasznosabb opció arra, ha egy tank maxos. Mert érzékelhetetlenül kevés az a többlet fejlődés ha be kapcsolod a gyorsított képzést... ez így semmi.
Egyetlen értelme amit írtam már, ha egy 9es tankba 1-el kevesebb tag volt mint a 10-esbe akkor az új tag hamar beéri a többit. Más értelmét nem látom. Ez saját vélemény. Van akinek a kicsi is fontos, nekem annyira nem.

Én türelmetlen vagyok és az azonnali, gyors, nagy hirtelen látványos dolgokat szeretem. Ez a gyorsított képzés pedig nem az
Battlefield 2D style