Szerintetek melyiket vegyem? IS-3 vagy KV-4 ?
Van IS-3 és KV-4 is a garázsomban, így tudok mindkettőről véleményt mondani. (ezek persze az én saját véleményeim, nem biztos h így látják mások is...)
IS-3: mozgékony, nagy penű ágyú, tűrhető frontpáncél, szemből szinte átlőhetetlen alakú nagytorony (nagyjából olyan mint a tiger 2 nagyágyúja. annyiban más tőle h gyengébb a testpáncélja) sztem inkább városban érdemes használni, de nekem sikerült más sniperkedni is vele. ha ügyesen szögelsz vele, megúszhatod a tier 8 lövések nagy részét. agresszív támadások kivitelezésére ajánlom.
KV-4: leginkább a tiger 2-höz hasonlítanám. kicsit lomha (én a kis torony-nagyágyú kombót használom, evvel már tűrhetően mozgékony, és kisebb célpont) hosszabb töltési idő a Zis nagyágyúnál, nem valami pontos, 1k a lőszer bele, mégis inkább sniperkedni való. szemből szögelve még a tier 9 lövések felét sem engedi át. nagyon sokat pattog, viszont soha sem szabad engedni h az oldaladba kerüljenek, és közelharcra sem jó. inkább második vonalba való szerintem, vagy a védekező oldalra. (úgy gondolom, a csatatéren az egyik oldal a támadó oldal, a másik szárny pedig a védekező) ha nem egyedül maradsz 3-4 másik ellen akik bekeríthetnek, könnyen lezúzhatod őket.
Javaslom hogy a saját játékstílusod alapján válaszd ki h melyiket szeretnéd hajtani.
UI: bocsánat a kisregényért
Battlefield 2D style