Végére hagytam a legjobbat: az ágyújával szerintem a 9.8-as patchben csináltak valamit a pontosságával, azóta csak teljesen beszűkülve lehet vele lőni, olyankor is nagyrészt lerántja a lövedéket. Mozgásból halom kaka lett nálam ...
wz op.
remellem a 85mm-s agyuval hasznallod, azzal remek kis joszag
Az utóbbi néhány patch ( a küldetéses rendszer bevezetése) óta a light tankkal játszók kb. megnégyszereződtek, minden csatára mininum 3-4 jut belőlük csapatonként ami igen komplikálttá teszik a light harcmodort.
Régebben tudtam a nyitott pályákon sokezres spotdmg-eket bezsebelni, manapság biztos h másik 2-3 játékos is a spothelyeimre pályázik így csak imádkozni tudok h az enemy spotterek nem oda mennek ahová én szoktam.
Átalakult a játék, a könnyű tankok sokszor csatákat döntenek el (ha az első 2percet túlélik).
Régebben kb. én voltam az egyetlen T71 sofőr (a kedvenc gépem hozzáteszem) akire mint egyetlen spotter a csatában számítani lehetett. Manapság a zöld-lila játékosok tolják a táras és/vagy brutál sebzésre képes light harckocsikkal.
spotolni lihgttal? ezeken a palyakon? persze bili meg a kez esete...
Jól érzem, hogy még nincs meg az LT-15 ?
hogy lenne meg?
spotolos palyan 4-5 lighttal vagyok egyutt T8,T9be, varosi folyosos szaron egyedul vagyok t10be.
Ha nme lighttal megyek 1 db sincs...
mintha megint el lenne kurva az MM mint multkor.
Lehet annyit cisnaltak a sok varakozo lihgttal h. bebasza oket egy csataba es kesz.
De most komolyan malinovkan berak a szarabb oldalra, hiaba probalok ovatosan spotolni vmi mindig lat... oke
masik eset akkor aggresszivan elore a bokorba. hat nem jon valami retardalt aki ugy erzi 6 tankot felvillantva martir halalaval hos lesz?
egyszeruen nem ertem a sok agyatlan miert nyul egyaltalan a light tankhoz.
Nekem is ez a bajom, el is ment a kedvem tőle egy ideje, pedig mindig szerettem lightozni...
Most ellehetetlenít a többi light és nincs értelme egy csapatban 3 db lightnak.
T10-ben meg pláne, a sok közepes tank miatt
Lehet hogy orbitális f.szság amit írok,de néha mintha a 445 méteres határon túlra lehetne szpotolni.
Bekapcsolom a replay rögzítést mert most bizonyítani nem tudom,de Malinovkán gyanús hogy messzebről szpotoltam egy jagdpz e100-at (460) periszkóppal.
Valaki hasonló?
Lehet hogy orbitális f.szság amit írok,de néha mintha a 445 méteres határon túlra lehetne szpotolni.
Bekapcsolom a replay rögzítést mert most bizonyítani nem tudom,de Malinovkán gyanús hogy messzebről szpotoltam egy jagdpz e100-at (460) periszkóppal.
Valaki hasonló?
Nem orbitális baromság, de nem így van. Bug lehetne,de mostanában sokat lightozok és nem tapasztaltam ilyet.
Nem volt kérdés, de leírom azok kedvéért akik esetleg nem tudják.
Maximális spot távolság 445m. Ez azt jelenti, hogy a legjobb spotter tank sem fogja a Maust felspottolni 446m-ről.
Maximális látótávolság 500m. 445m felett minél nagyobb az érték annál könnyebben spottolsz fel valamit már 445m-nél.
Ha például egy bat-chatnak 445m a látótávja, akkor egy álló leopard 1-et 390m-ről fog felspottolni. Ha viszont a BC-nek 500m a látótávja, akkor az álló leopard 1-et 437m-ről már felspottolja.
Sziasztok,én megszeretném kérdezni véleményeteket a francia tier V tankrol.Köszi válaszokat előre is. Esetleg ha tudtok hasonló durva kis gépet.
Elc szerintem fan tank.Engem zavar hogy nem forog a tornya, ezért néha td-ek vele.
Nekem a 12t és a 1375 is bejönnek azon a vonalon.
A bulldog is van olyan jó, és videók alapján t49 még ilyen.
Témaindítónak egy most felmerült problémát állítok.
T-71 amerikai 7-es könnyű tank (fullos).
Az eddig bevált, aránylag sikeres szpotolási technikám valahogy nem működik ezzel a tankkal.
Hiába megyek előre felderíteni (térkép szerint több kockával), mégsem kapok spotdamage-et.
Pl. Ruinberg. Előremegyek a pálya szélén-közepén lévő néhány házhoz, beállok szpotba. Hátul a sarokban heavyk és TD-k támogatnak. Megjelenik az ellen, többre rá is sebeznek a mieink több száz damage-t.
Erre a végén kiírja az elszámolást: 183 spotdamage.
Ezt nem értem, kérem, valaki világosítson fel a szpotolás működéséről.
Köszönet
ttocra
Lehet jól szpotolsz vele, de ha az első lövésből kap az ellen egy tracket onnantól kezdve a trackelőnek megy a spot dmg hiába te világítod.
Valaki hasonló?
Nem orbitális baromság, de nem így van. Bug lehetne,de mostanában sokat lightozok és nem tapasztaltam ilyet.
Nem volt kérdés, de leírom azok kedvéért akik esetleg nem tudják.
Maximális spot távolság 445m. Ez azt jelenti, hogy a legjobb spotter tank sem fogja a Maust felspottolni 446m-ről.
Maximális látótávolság 500m. 445m felett minél nagyobb az érték annál könnyebben spottolsz fel valamit már 445m-nél.
Ha például egy bat-chatnak 445m a látótávja, akkor egy álló leopard 1-et 390m-ről fog felspottolni. Ha viszont a BC-nek 500m a látótávja, akkor az álló leopard 1-et 437m-ről már felspottolja.
Talán hülye kérdés, de mégis érdekelne, a 120-150 m-re tolató JagdTigert miért nem spotolom fel 390 m látótávval (ENSK belváros legszélső utca, ami ugye nemigazán van teli bokrokkal, és tudom azt is, hogy lánctalppal nem spotolok, direkt kimentem fullra akár lövést is bevállalva, mert )? Komolyan érdekelne egy értékelhető válasz, azon kívül, hogy az egész spotrendszer úgy bugos, ahogy van Jópárszor érzékelem pro és kontra, hogy nem mindig a leírtak szerint működik ez az egész (pl 80 m-ről büntetlenül lövöldöző E75, csak azért, mert van körülötte vagy 8 fenyőfa).
Bevallom, soha nem fogom megérteni, hogyan is működnek a dolgok...
Type 4 heavy: 120 méterről láttam meg, pedig mozgott mert jött felém és ő hamarabb spotolt fel mint én periszkóppal a Pantherből...
Csak azt látod meg amit a játék épp enged.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: McArthur
Kösz szépen,még nyitott kérdés melyik könnyű-t viszem Egyenlőre közepes tankok amik bejönnek meg TD-k Csak láttam harc közben francia V.-t félelmetes volt mit tombolt
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...