Kösz szépen,még nyitott kérdés melyik könnyű-t viszem Egyenlőre közepes tankok amik bejönnek meg TD-k Csak láttam harc közben francia V.-t félelmetes volt mit tombolt
Az ELC egy fogalom a játékban, szerintem mindenkinek ki kéne próbálnia, mindig mosolyra húzza a szám, amikor a heteseket és nyolcasokat büntetem vele, néha felvitetem kilences csatába is, ott is tökéletesen megvan.
Miből áll az ELC? Camo, nagyon kis profil és tűzerő, ez adja a báját a tanknak
Meg azért az "ELC" fogalomhoz hozzá tartozik az is, hogy kb. kétféle elc-s játékos létezik; vannak az über prók, akik "fun"-ból tolják vele, és tudják, hogy mit csinálnak (pl. nem lőnek passzív felderítés közben), nah egy-egy ilyen "darálás" után kezd el rettegni az ember az elc-től (meg ekkor is kívánja meg úgy igazán ); meg vannak a mezei (esetleg tök kezdő) játékosok, akik csak a szaladgálást (meg az "eltalálhatatlan" érzést) élvezik benne, és sokszor még így is érvényesülnek többé-kevésbé...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Tekagi, GumiGuppi
Köszi válaszokat Überpro nem leszek soha,de kell egy könnyű tank kűldetésekhez és egyre jobban tetszik a francia tier v.-ös Bent szoktam maradni mérközéseken miután kilőnnek és lesem profikat) Eddig 2 tanktol láttam nagyon durva dolgot ettől könnyű-től és Cromwell-től.Lealázta tigris tankot
Én szpotolni is szeretnék jól megtanulni,megvan xp a francia V-höz de ajánlottak 2 másik könnyű gépet is.Az amerikai és angol tier V-t.Szóval van 3 könnyű meg én az abszolut amatőr,azaz 4es angol könnyűvel játszottam nem is volt rossz. (eladtam mert csapattárs szétlőtt mikor nem voltam hajlandó senki földjén átmenni felderitenni neki)
Elolvastam, videókat is megnéztem Barakkban van 100%-os legénység francia tankhoz (közepesre) átképezzem őket v új csapattal inditsam? Leirásnál nem ajánlják passziv spott-ra de szerintem beválna arra is.Távcső+álcaháló mehet rá,úgye?
Elolvastam, videókat is megnéztem Barakkban van 100%-os legénység francia tankhoz (közepesre) átképezzem őket v új csapattal inditsam? Leirásnál nem ajánlják passziv spott-ra de szerintem beválna arra is.Távcső+álcaháló mehet rá,úgye?
Ha a 100%os közepes legénységet képzel lightra, akkor leesnek 75%ra, ergo ugyanaz mintha új 75%osokat vennél bele. Ha van már skilljük akkor akár átképezheted is őket, de itt se mindegy milyen skilljük van.
Nehéz kérdés. Attól függ melyik játék stílus fekszik jobban. Ha passzív spotter akarsz lenni, akkor periszkóp, álcaháló, szellőzés (ez van nekem).
Ha aktív akkor távcső, szellőzés, célzás vagy töltés gyorsító.
Ezt te döntsd el melyik játék stílus fekszik jobban. Ha passzívat akarsz, akkor NAGYON KELL egy hatodik érzék rá.
Egyenlőre passziv,sunnyogo kis orvgyilkos meccsek vége felé szóval távcső az tuti mindkét felállásnál,akkor kap egy álcafestést is mellé és kb pénzem is elfogyott
Egyenlőre passziv,sunnyogo kis orvgyilkos meccsek vége felé szóval távcső az tuti mindkét felállásnál,akkor kap egy álcafestést is mellé és kb pénzem is elfogyott
Váááárj elírtam!!!
Passzívra nem távcső, hanem csiga!!! Bocsánat Periszkópot tegyél rá.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja#177202Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Megvan a francia csodagép mentem vele pár kört,kifejlesztettem rá motort,ma ágyú jön Egyenlőre humor faktorba vagyok vele Hiába meg kell szokni,de voltak vicces szituk)Pap32 igazad van egyenlőre utobbi tipust képviselem de 4-5 küldit megcsináltam vele,volt amelyiket hot véletlen....Nem is agonizáltam h meglegyen csak harc után kiirta kész van
Az AMX ELC bis nem rossz csak hosszú az a 10 mp töltés, ami vigasztaljon, hogy akár tier 9-be is nyugodtan bemehetsz, mert az ágyú lehetővé teszi hogy APCR-rel simán elkend egy-egy T-10 vagy E75 száját szemből is. Tapasztaltam és csak néztek, mint borjú az újkapura...
Az amerikai vagy az orosz könnyű ágat tudom ajánlani, bár az MT-25 nem adja könnyen magát. Az amerikaiaknál meg ott van a T37, vagy a Bulldog <3 és a vadászgép elhárító T49. A bulldoggal van kb 800+ csatám és bizton állthatom hogy rangsorolt csapatban is megállja a helyét (lásd a repiben: wotreplays.com/...#stats ) és randomban is wotreplays.com/...ulldog
A T49 pedig egy gyilkológép tud lenni vagy egy láncoló 100-200-akat sebző bosszantás, de amikor hallod a T110E5 meglövése után, hogy penetrésün és 937-tel lett szegényebb a drága, akkor elfelejtesz minden eddigi kudarcot.
Kösz PiciMaci A 8-9es ellenfellek abszolut nem vigasztaltak (de 9-esbe nem voltam még,nem is vágyok) tier 6-ban büntet,7-be meg kicsit szerényebben szintén elvoltam :)Az amerikai gépekre visszatérve M24 Chaffee-t ajánlották,végülis kihúzhatom azt az ágat is szép lassan Ott lehet haladni tovább könnyű tankokkal,úgye? Lassan már minden gép amcsi lesz garázsba)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...