9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja#177272Írta: PurpleMuffin
Megválaszolva: PurpleMuffin
Mondjuk ha ELC tier9ben van az baj. Ugyanis tier8ig kaphat csatát.
Nekem mondjuk kb ez az egyetlen tank vagy mifene amivel szurkolok mindig, hogy minimum tier7 legyen. Nekem az nem jön be mikor tier 5-6ok jönnek repkednek szaladnak megesznek. Az a jó mikor jó kis zsíros falatok vannak tier7-8 nehéztankok formájában.
Nyilván nem megy alapból kilencesbe az ELC, de a lövege, camója, meg úgy a természete révén néha beviszik "fail platoonként", bár én sosem hallottam még embereket azon csámcsogni, hogy mit keres Tier IX-ben egy ELC? Nem mellesleg én egyszer ott csináltam csaknem 5k spotsebzést, és bár inkább APCR-rel, de karcolgatom is őket
Nagyon jó gép,abszolút kezdőként mentem vele jó köröket (nekem jók voltak) később ha már ismerem pályákat,még jobb lesz Elöször történt meg h csapatbol én voltam útolsó túlélő pedig nem bujtam el hátul,lopakodtam előre,sebezgettem is De vesztettünk sajnos.Csak már ez is nagy élmény volt h milyen életképes kis gép ez Kösz mégegyszer akik ajánlották
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allplan
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja#199803Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Nekem ez a spotolós téma nagyon nem adja. Első bibi, amit már írtatok, hogy sok light megy egyszerre, a második és számomra legzavaróbb, hogy hiába van teljes álcaskill, festés egy gépen, valamiért hamarabb kiszúrnak engem, mint én őket. Így marad a flankelés, amiben még van hova fejlődni, de azért megy. Másrészt egy scorpionnal bepattanok a bokorba, és ha még nem is lövök senkit 500-1000 spot dmg is gyakran összejön úgy, hogy a light előrébb csücsül, mint én. Bár tegnap a 40% camo-val bokor mögött álcahálóval leskelődtem és legalább 200 méterről szúrtak ki.
(Light közül Bulldog, type 62. Festéssel, camo skillel, optikával.)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...