10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#140833Írta: Pugero
Megválaszolva: Pugero
Úgy alakult, hogy most hétvégén lett/lesz kifejlesztve a T69 a T54E1 és a M46 Patton is. Egyre lenne most creditem ill. egy tankba való képzett legénységem van (4. skill ~40%). Melyik legyen??!
(Általában a gyorsabb mozgású tankok jönnek be, de el vagyok a Pershing féle "megfontoltabb" játékkal is.)
Szerk.
Melyikkel fun játszani, melyiket érdemes megtartani?
Úgy alakult, hogy most hétvégén lett/lesz kifejlesztve a T69 a T54E1 és a M46 Patton is. Egyre lenne most creditem ill. egy tankba való képzett legénységem van (4. skill ~40%). Melyik legyen??!
(Általában a gyorsabb mozgású tankok jönnek be, de el vagyok a Pershing féle "megfontoltabb" játékkal is.)
Szerk.
Hát figyelj, amit itt felsoroltál mindegyik tank jó a maga nemében, szóval...
azért az m46 pattonnal vigyázz - alapjáraton állítólag ritka ratyi
Szerk.
Hát figyelj, amit itt felsoroltál mindegyik tank jó a maga nemében, szóval...
azért az m46 pattonnal vigyázz - alapjáraton állítólag ritka ratyi
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#142480Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight
Pershing: szombat,vasárnap,hétfő 0% winrate minden egyes qrva kib*szott nap bukta bukta és bukta.... Rohadtul felb*szta már az agyam,hogy le sem lehet azt a sz*rt szorzózni!
Másnak is csinálja ezt vagy csak engem sz*pat????
Bocs,hogy ide írom,de Jacktor bezárta a dühöngőt..
Ugyanezt csinálta nekem is a Pershinggel, az 5Xes hétvégén is és a simán is. Már kezdtem azt hinni, hogy a játék érzi, hogy a Pershit húzom..... Aztán eljõttem nyaralni és Abbahagyom
Pershing: szombat,vasárnap,hétfő 0% winrate minden egyes qrva kib*szott nap bukta bukta és bukta.... Rohadtul felb*szta már az agyam,hogy le sem lehet azt a sz*rt szorzózni!
Másnak is csinálja ezt vagy csak engem sz*pat????
Bocs,hogy ide írom,de Jacktor bezárta a dühöngőt..
Nekem mindig más tankkal csinálja. Előfordult már,hogy egy tankot jó ha 5 meccsből leszorzóztam,pedig még jó köröket is mentem,de úgy sem akart a csapat nyerni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...