Sziasztok! Hasonló kérdésem lenne. Most készülök megvenni a Bulldogot, kb 13k freeXPm van. Milyen sorrendben érdemes kifejleszteni rá a modulokat, hogy értelmesen lehessen menni vele? Előre is köszönöm a válaszokat!
Én úgy csináltam, hogy alapágyút lecseréltem free xp-vel, ne 135 pennel kelljen tier10-ben szórakoznom. Utána ha jól rémlik súly miatt lánctalp csere kell, azt követően mehet a revolveres ágyú. Utána jó kérdés. Én tornyot raktam most, mert több hp + pár méter plusz látótáv, de a motor se rossz gondolat a pár + lóerő miatt.
Érdekes tank ez a T54E1.Medhez képest nem túl gyors,nem is túl nagy az átütése mégis majdnem minden kör elég jóra,és élvezetesre sikerül.Adatok alapján azt hittem szenvedős tank lesz,és folyamatos gold töltést igényel majd,de nem így lett.Ezentúl nem fogom pusztán számok alapján megítélni egyik tankot se.Remélem a T57 is hasonlóan jó lesz:)
Érdekes tank ez a T54E1.Medhez képest nem túl gyors,nem is túl nagy az átütése mégis majdnem minden kör elég jóra,és élvezetesre sikerül.Adatok alapján azt hittem szenvedős tank lesz,és folyamatos gold töltést igényel majd,de nem így lett.Ezentúl nem fogom pusztán számok alapján megítélni egyik tankot se.Remélem a T57 is hasonlóan jó lesz:)
Na, az biztos nem. Tetű lassú, cserébe keveset pattint, nerf óta gyorsabban intraclipez, mint céloz, elég pontatlan is, folyamtos ammo rack, 12km/h tolatási sebesség. Ne vár szerintem. Előnye az 50b-vel szemben a minimálisan jobb páncél és gyors reload. Ennyi kb.
Na, az biztos nem. Tetű lassú, cserébe keveset pattint, nerf óta gyorsabban intraclipez, mint céloz, elég pontatlan is, folyamtos ammo rack, 12km/h tolatási sebesség. Ne vár szerintem. Előnye az 50b-vel szemben a minimálisan jobb páncél és gyors reload. Ennyi kb.
Nos , T57 csak legritkább esetben pattint, a lövései sűrűn pattanak , és igen nem mondanám fürgének, ez van ,T54E1 sokkal jobb.
T54E1 nálam egy nagy favorit. Most húzom rá épp a 3. kiválóságot
Ellenben T57-el csak szenvedtem. Pedig 2x is adtam neki esélyt
Pár napja Bulldoggal összetűzésbe kerültem egy T28-cal. Olyan furcsa volt, hogy kb 10 seccel a T28 proto likvidálása után kilőtt, ilyen gyorsan töltene? O.o (viszonylag messze voltam, így viszonylag gyorsan oda tudott fordulni hozzám, és nem váram ekkora töltésidőt, épp töltöttem, pedig egy lövésnyi hp-t hagytam benne...) wotreplays.com/...513c5e
(csata vége, első LT15 lett volna, félig meglett végül is)
Pár napja Bulldoggal összetűzésbe kerültem egy T28-cal. Olyan furcsa volt, hogy kb 10 seccel a T28 proto likvidálása után kilőtt, ilyen gyorsan töltene? O.o (viszonylag messze voltam, így viszonylag gyorsan oda tudott fordulni hozzám, és nem váram ekkora töltésidőt, épp töltöttem, pedig egy lövésnyi hp-t hagytam benne...) wotreplays.com/...513c5e
(csata vége, első LT15 lett volna, félig meglett végül is)
Ha jól emlékszem, akkor alaphelyzetben 9 sec a töltésideje, ami levihető 7-7.5 sec-ig.
Tök jó, megvettem a 2. T10 tankomat, az M48 puttonyt (lehet megbánom majd) erre mi fogad?
Nem elég h kiadom a 6.1 milla kreditet érte, meg kell venni rá az M46 ágyúját 218k kreditért, majd a top ágyút még 340k kreditért, azt felszerelni lőszerrel + a legénységet beleképezni (az utóbbi 2 mondjuk mindig megvan), szóval még majdnem 700k kreditet el kell tapsolni, hogy mehessek vele XD. Még jó, hogy a felszerelések megvannak... Ajándék így egy T10 tank...
Miért futkos ebből a tankból ilyen kevés??? Egy jobb játékos a fél pályát letolná vele mint a szarosgatyát. Most optika rajta a 3. felszerelés és a fél pályát átlátni vele
Miért futkos ebből a tankból ilyen kevés??? Egy jobb játékos a fél pályát letolná vele mint a szarosgatyát. Most optika rajta a 3. felszerelés és a fél pályát átlátni vele
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...