Jelenleg 335 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2125 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Ez szerintem minden nemzetnél így van főleg magasabb tierekben. És bizony ott már a 10k free EXP semmire se elég. E-75 lesz a következő tankom. A torony amit nem lőnek át lazán szemből 24450, de a lánctalp nem bírja szóval az még 25300. Miután ezt felpakolom már csak az lesz a gond, hogy nem érek oda az ellenséghez csata vége előtt. A normális motor még 50000. És 63000-ért már ágyúm is lesz, amivel esetleg sebezni is lehet őket. Eddig a pontig valószínűleg szinte minden kör keményen mínuszos lesz kreditben. Előre örülök...

U.I.: 20k free EXP-t sikerült kigazdálkodni az IS óta, még egy "kevés" és a lánctalp megvan.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 5 hónapja #2389 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Üdv.
Van egy elég rutinos E5-öm. Mondjátok el kérlek a véleményeteket. Vizes lőszerrekesztartó, 4 képesség ami már a közepe felé jár. Amiben szerepel a biztonságos elhelyezés és 100%os. És egy batchat mégis 5 lőszerből 2x ammoracket lő neki. Mért kellett ezt el***ni a WG-nek? Ha nem lenne rajta semmi, minden lövés ammorack lenne? Komolyan, gyakorlatilag a javítószettem felét csak ez a tank eszi... bezzeg a szar szovjet tankokat nem lehet még a 350 el sem blowup-olni.....pedig ez kumulatív lőszer, nem szar kemény magvas lőszer. Szépen csak állítsák vissza a lőszerrekesz életerejét arra amilyennek lennie kell, vagy a ruszki fosokat vissza arra mikor én kaptam minden második csatában lőszerrekeszt. Én ennél jobban nem tudom megvédeni az E5-öt, mindent megtettem ez ügyben. elvárom hogy maximum minden 4.-5. lövés okozzon lőszerrekesz sérülést. Tény hogy gyakorlatilag mindenhol található lőszer benne, a torony a test mindenhol. De azért ne vicceljünk.... ha életszerű a cél , akkor törekedjünk minden nemzetnél ugyan erre.... És remélem sokan játszottatok már 1évvel korábban is is7-el. Mikor gyk. minden 2. kör ammorack halál volt.

12 éve 5 hónapja #2401 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Ha minden igaz ma összejön a T1 Heavy, a kérdésem az lenne milyen kiegészítőket rakjak rá. Gondolom a töltésgyorsító + szellőzés az alap. De mi legyen a harmadik? Én szerszámos ládára vagy repesz páncélt gondoltam rátenni, esetleg célzás gyorsító? Mit javasoltok?

12 éve 5 hónapja #2446 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Hello a TD T28 kinek van tapasztalata?

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2448 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
Nekem csak a testvére a t28 proto van meg. Az is érdekel?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

12 éve 5 hónapja #2452 Írta: tibi144
Helló,persze érdekel.

12 éve 5 hónapja #2483 Írta: wandor
Megválaszolva: wandor
hali!

végre megvan a t49 TD, itt most kicsit elidőzöm, kifejlesztek mindent.
a kérdésem az volna sztetek mi érné meg jobban, először a löveg aztán a kiegészítők(álcaháló stb) vagy fordítva?
jellemzően a front mögül szemezgető típus vagyok.
jobban belegondolva lehet tárgytalan a dolog. mert a pénz azért jobban gyülik mint a tapasztalat és tudom fejleszteni párhuzamosan, de azért érdekel hogy ezek a kiegészítők mennyire dobják megta tankot.

12 éve 5 hónapja #2488 Írta: peticsiga
Kedves Wandor!

a t49 egy nagyon jó tank, de sztem egyáltalán nem td-ként kell használni, ugyanis: elég gyors, kicsi, nagyon jó a lövege és gyorsan tölt. Ennek a tanknak ki kell használni a sebességét ha van rá lehetőség flankelni(bár tankok körül karingnyáli nem jó vele) kell vagy scoutolni, kulcs pozíciókat elfoglalni és tartani. Ilyen egész pályát bejárrós tank....

Személy szerint töltésgyorsítóval, álcahálóval, és periszkóppal(vagy célzásgyorsítóval)használtam.
Így volt egy elég nagy látótávolságom és egy 3mp alatt lövő ágyúm.

Nagyon élvezetes jó kis tank.

Sztem érdemes egy tankot felszerelni minden földi jóval, úgy jobban muzsikálnak, persze csak ha a kredit engedi. Néhanapján le szokták akciózni őket akkor érdemes előrelátóan betárazni belőlük.

12 éve 5 hónapja #2489 Írta: peticsiga
Ja igen hát a t28 prototype. Érdekes egy jószág az biztos. Írom ilyen +- rendszerben:

+ top tier (X.-es) pen:183-310 mm, dmg:300-500 hp = sima AP
+ gyors tüzelés ~7 mp, ez sokszor meglepi az ellent
+ forog a torony, de nem teljesen körbe
+ nagyon brutális az ágyú vertikális kitéríthetősége
+ szemből jól páncélozott, elég sokat pattint a torony is

- nagy
- elég lassú
- nyitott torony
- imádják az artyk lőni, ha lehet akkor egyszerre több is
- míg el jutsz a top lövegig megőszülsz (én ezer évig gyüjtött rá a free xpt és azzal oldottam meg)

kb ennyi.

rammer, álcaháló, periszkóp ezeket használom rajta

12 éve 5 hónapja #2490 Írta: wandor
Megválaszolva: wandor
Köszi, durván egy hete kezdtem játszani, a t49meg ma lett meg kiismeréséhez még kell némi idő :)
scoutolni...ezen már rágódtam, meg videókat is néztem róla de ehhez az irányítást még szoknom kell, elég gyérül kanyarodik elég gyorsan ki tudnak lőni.
"kulcs pozíciókat elfoglalni és tartani"
Na ez az amit szoktam próbálni, gyorsaságot kihasználva az elején jó pozíciót felvenni, aztán a front úgyis körém-elém gyűlik csak itt még hiányok vannak pályaismeretből.
Amit nem teljesen értek, az m8a1 ezzel az ágyúval a nehéz tankokat nem sebezte, ez meg (bár nem nagyot) szedegeti le róluk a hp-t fejesztéssel gondolom csak javulni fog a helyzet.

12 éve 5 hónapja #2492 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Én nem spotolásra használtam a T49-et szerintem ahhoz lassan fordul. A kibújok lövök stílust játszom vele főleg ha nem velem foglalkoznak.
A hétvégén felszereltem töltés és célzásgyorsítóval. Meghálálta, mert sok pénzt hozott.
Majd a nagy löveggel már komolyabb dolgokat is tudsz sebezni. Meg lehet vele lepni pár tankot. Kv-1 tornyát szemből lövöm vele. :)

12 éve 5 hónapja #2494 Írta: HUNGabesz24
Megválaszolva: HUNGabesz24

Hello a TD T28 kinek van tapasztalata?

Szia!

Én most vettem nemrég, konkrétan az akció alatt B).
Még a nagy cső és a legjobb motor hiányzik, de nekem nagyon bejön. Lomha, de masszív. Sokat pattint a frontpáncélról, de ha melléd kerülnek akkor csak a támogatás menthet meg.
Első csatámban kb 30 lövésből szedtek ki.
Azért van T9-T10 -ben ami átlő szemből, főleg a hasát úgy vettem észre, valamint a két kupola is célpont lehet a tetején különösen az első. Szerintem én meg fogok vele barátkozni.
Ha érdekel egy tegnapi egész jó köröm vele(visszajátszás a képre kattintva elérhető):
Melléklet:

Üdv,
Gabesz

12 éve 5 hónapja #2495 Írta: tibi144
Köszi az infót.Én is nemrég vettem meg.Nekem a top löveg,lánctalp hiányzik.Hát én még elégge botladozok vele,remélem hamarosan változik mert elég minuszos köröket megyek vele még prémmel is.

12 éve 5 hónapja #2547 Írta: vyc99
Megválaszolva: vyc99
Sziasztok!
A T-25 AT-ről tudnátok véleményt írni? Esetleg, hogy érdemes-e megvenni, játszani vele?
Előre is köszi! :)

12 éve 5 hónapja #2548 Írta: vyc99
Megválaszolva: vyc99
Eddigi tapasztalataim: Lassan fél éve játszok a WoT-al, és csak az amerikai vonalat fejlesztettem, de egy pár napja játszok az orosz vonallal is de csak a KV-1-ig. Eddig a KV-1 kicsit szenvedős, de még nincs meg rá minden, de így is jó farm tank. :)
Az amerikai vonalon a Sherman és a Sherman Jumbo(M4A3E2) nekem nagyon bejött. Jó tankok! A Jumbo-nak jó a frontpáncélja a vele egy szintűekkel szemben, de a nagyobbak átlövik. Viszonylag a sebzése is elég jó, és pontos. Viszont nem a leggyorsabb tank :) Az 5-ös Sherman jó farm tank. Gyors, viszonylag pontos, és jól sebez. A páncélja nem túl erős. A T29 nagyon jó tank! Csak ajánlani tudom! :) A tornya szemből szinte átlőhetetlen, viszont a homlok páncélja gyenge, arra vigyázni kell. A 105-ös ágyúval top tank! :) A Jackson egy jó kis tank! A 90-es ágyúval nagyon jó! :) Szerintem jobb mint a Hellcat (tapasztalat) A Hellcat nekem nagyon nem jött be.. Papír tank.. A sebzése is kicsi, és általában csak nagyobbakhoz rakott be.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.