Jelenleg 335 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 5 hónapja #2587 Írta: maxi8072
Megválaszolva: maxi8072
T21-re milyen felszerelés ajánlott ha aktiv és passziv felderitésre is használom?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 5 hónapja #2588 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Nekem nincs de ez egyértelműnek tűnik. Ugyanazt amit a többi scoutnál: álcaháló, távcső, periszkóp és ha van rá még keret álcafesték. Amúgy ez is és a T71 is mocsokul el tud bújni. Ehhez jön még egy elég szép látótávolság. Érdemes kihasználni és a legénységet is ilyen irányba képezni.

forum.worldofta...ables/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: maxi8072

12 éve 4 hónapja #3322 Írta: wandor
Megválaszolva: wandor
TDbe (még t49, de hamarosan hellcat) milyen képzettség ajánlatos a legénységnek?

12 éve 4 hónapja #3408 Írta: corvo17
Megválaszolva: corvo17
Imádom ezt a gépet :lol:
Melléklet:

Sosem fogom eladni. Legjobb ;)

12 éve 4 hónapja #3421 Írta: joker099
Megválaszolva: joker099
T29-be, valamint hellcatbe milyen képesség ajánlott?

12 éve 4 hónapja #3426 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
Az attól függ elsősorban hogy végleges tanknak szeretnéd-e őket, vagy csak addig számít amíg ki nem fejleszted belőlük a következő tankot, átrakva rá a legénységet? Csak mert érdemes már Tier4-5 környékéről azt nézni, hogy annak az ágnak a X. tankjára melyik skillek lesznek optimálisak elsősorban. Lehet persze később váltani, de spórolhatsz párszáz aranyat, illetve párszáz kört ha nem váltogatsz feleslegesen. A kérdezett tankok közül amúgy a hellcat funtanknak jó egy darabig, legalábbis én egy idő után eladtam mert a torony lassúsága és a lassú fordulás idegesítővé vált. A T29 ellenben a saját ágán talán a legjobb tank, persze csak a saját szintjén, de hogy érdemes-e megtartani, azt nem tudom. A hellcatra egyébként mint mindenre, az elit alakulat a legfontosabb, a kuplungégető, a hatodik érzék, helyzetfelismerés kéne elsősorban, de ezt kifejleszteni rá már elég sok idő, mert két skill is a sofőré. A többi tetszőleges.
A T29re szintén elit alakulat, halálos szem, sasszem, irányított ütközés, of road vezetés lehet szerencsésebb összeállítás, függ ez persze a játékstílusodtól is, meg hogy mit mennyire tartasz fontosabbnak TE a skillek közül. E5nél én például azt tartom fontosnak hogy mozgékony legyen, gyorsan töltsön és pontosan célozzon, de emberenként a 4. skillnél már nem nagyon kell hanyagolnom semmi haszontalanabbnak vélt skillt sem.
A skillek újrahúzását, húzóskillek alkalmazását az elit alakulatnál(T29en javítás, Hellcaton álca) csak akkor tudom jó szívvel javasolni, ha majd aranyért osztod újra, más esetben a X. tankot elérve iszod majd meg a levét az újraosztogatások árának.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: joker099

12 éve 4 hónapja #3428 Írta: joker099
A hellcat-et véglegesnek gondoltam, a t29-et biztos továbbviszem. Az előző tesztszerveren kipróbáltam az e5-öt és nagyon bejött :)
Az aranyért újraosztás az 200 arany/fő, mint az átképzés?
Akkor mindkettőre a BIA elsőnek, sokat számít az az 5%?
És akkor még a felszerelés érdekelne

12 éve 4 hónapja #3429 Írta: ZooleK
Nagyon jó az a hellcat, de csak a T49 után tűnik annak:)
Na de akkor elit alakulat, hatodik érzék, kuplung égető(vagy offroad, mindkettő sokat számít, döntsd el melyik a fontosabb neked), helyzetfelismerés, biztonságos elhelyezés és halálos szem, ezzel minden embereden van 2 skill. A biztonságos elhelyezés és a halálos szem talán furcsának tűnhet, de 2-2 álcával vagy javítással nem sokat érsz, a biztonságos elhelyezés viszont segít abban hogy ne lőjjék ki 10 meccsből 3x a lőszerrekeszt, ami igen idegesítő főleg a csata elején, a halálos szem viszont hiába 0 dmg-t sebez ha betalál, de a nagyobb tankok között meghálálja magát, mikor kiszedi a töltőt vagy a lövészt az ellenfél tankjából. Ez mellett a skill mellett a sasszem nagyon hasznos taktikai szempontból, de az már egy 3. skill lenne:)
Az E5 valóban nagyon jó gép, bár inkább túlméretes med mint heavy. Nála a legfontosabb a lehető leggyorsabb töltési idő, ez ha jól emlékszem nálam 8,21 vagy valami nagyon közeli érték. Ebből adódik is mi kell rá, töltésgyorsító, ventillátor és vagy célzásgyorsító, vagy repeszpáncél vagy távcső, ezek szintén tetszőlegesek. Egyébként minden tanknál szinte a legfontosabb a töltési idő, 0,1 másodperc is simán dönthet arról hogy te maradsz életben, vagy akire az ágyúcsöved irányul.
Elit alakulatnál az 5% sokat számít, ventilátorral együtt az rögtön 10%, ha CW-n bepakolsz egy csokit a legénységnek(vagy amit épp fogyaszt), mert randomra az azért drága mulatság,az összesen akkor 20%. Értendő ez a célzási időre, töltésre, gyorsulásra, mindenre. Elég nagy előny azzal szemben, akinek álca, javítás, 6.érzék meg ilyenek vannak fent mindössze, repeszpáncéllal, vertikális stabilizátorral és látcsővel, és poroltó a 3. fogyóeszköze...

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3430 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

A hellcat-et véglegesnek gondoltam, a t29-et biztos továbbviszem. Az előző tesztszerveren kipróbáltam az e5-öt és nagyon bejött :)
Az aranyért újraosztás az 200 arany/fő, mint az átképzés?
Akkor mindkettőre a BIA elsőnek, sokat számít az az 5%?
És akkor még a felszerelés érdekelne

BIA-t én második skillnek javaslom a cicusra. Elsőnek hatodik érzék, mindenki másnak meg álca. Nagyon jó az alap álcája a kicsikének, ezért sokat dob rajta a skill, hatodik érzék meg nagyon-nagyon kell, mivel papír tank. Második meg mindenkinek a BIA, ahogy azt írtam.

12 éve 4 hónapja #3431 Írta: ZooleK
Majdnem elfelejtettem, 200 arany mint az átképzés, de érdemes kivárni azt a ~havi egy alkalmat mikor féláron akciózzák.
Memmon javaslatával vitába szállnék(elnézést érte), de a 6. érzék hasznos ugyan, de az elit alakulat sokkal több plusszt ad, mint az az egy tény hogy tudja az ember hogy 3 másodperce meglátta valaki. Életet menthet, de a csatában való hatékonyságon egy dekányit nem növel. Papír tank a hellcat, de a 6. érzéktől is papír marad.
Az álca a másik ami teljességgel felesleges szinte elsőre, mert nem scoutra való a hellcat, se nem kempelésre. Nem azt mondom hogy felesleges rá, nagyon haszos, 3. vagy 4. skillnek. Többnyire viszont arra lehet használni a hellcatet hogy nagyon gyorsan eljutsz A pontból B pontba, két lövéssel lerendezed Ödönkét, majd azonnal továbbmész C ponba, Ödönke 2ért. Ezren fognak látni közben, nem sok vizet zavar hogy 50 méternél előbb vagy később látnak meg mikor úgy sem maradsz ott. Városban meg tök felesleges az álca, és jópár olyan pálya van ami nem a pusztában kapott helyet.
Természetesen ahogy már írtam, egyéniségfüggő kinek mi a szimpatikusabb, melyik képesség az ami mellett a hatékonysága megnő.

12 éve 4 hónapja #3459 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Magad is elismered, hogy a hatodik érzék életet menthet. Utána meg azt mondod, nem növeli a hatékonyságot? Szerinted mégis melyik Hellcat a hatékonyabb, az amilyeket már kilőtték vagy amelyik életben van?

És kiválóan lehet vele felderíteni meg campelni. A tank ászt is olyan csatában kaptam meg ahol 2k saját sebzés mellé 2,5k spot sebzést gyűjtöttem. Közben 1x derítették fel a cicust, és 0 sebzést nyeltem be a papír tankkal. Szóval ahogy mondtad, stílus függő.

12 éve 4 hónapja #3461 Írta: joker099
Hát nem tudom... Ha olyan a pálya, akkor szoktam néha campelni. A BIA-t nem elég 2.-nak rakni?
Majd még gondolkozok ezen, a legénység még úgyis csak 90%-os.
Memnon a t29-hez nem tudsz mondani valamit, oda jó a BIA 1.-nek?

12 éve 4 hónapja #3463 Írta: ZooleK
Persze hogy elismerem, de a 30 tankomból akkor is maximum 3 darabon van fent csak, annyira nem fontos. Jópofa dolog meg minden, de mit ér teszem azt malinovkán az erdőben például, ha észrevettek és te tudomást szerzel róla? Elárulom, az égvilágon semmire. Nem látod honnan vettek észre és nincs hova visszabújni. Nagyon ritkán van csak haszna. És mit segíthet itt az elitalakulat? Teszem azt a +5% látótáv miatt(mert ugye az is egy tulajdonság) pár méterrel hamarabb veszed észre az ellenséget mint ő téged. 5%kal gyorsabban rá tudod forgatni a tornyot, ami egyébként lehet hogy épp nem sikerülne, 5%kal gyorsabban rászűkül a célkereszt és a következő lövést 5%kal gyorsabban leadhatod. Ha az ő lövése betalál és leláncol akkor 5%kal gyorsabban lesz javítva, ami után 5%kal gyorsabban elhúzhatsz onnan.

Kiválóan tudtam felderíteni T28cal is álcaháló+periszkóp segítségével, meg nagyon jót campelgettem M24 Chaffeeval. Bármelyik tankkal lehet bármit csinálni, csak épp nem arra való, mert nem az az erőssége.

12 éve 4 hónapja #3465 Írta: StormNob
Megválaszolva: StormNob
Én is csatlakozom Memnon-hoz és sztem a Hellcatnek sokkal fontosabb skill a 6. érzék. Persze ez stílus függő, de azzal a tankkal mindent elkövetek, hogy ne lőjenek rám, mert az meg fogod érezni. A BiA meg jó-jó, de amúgy is nyitott a gép így a venti+BiA kombót is elérhetetlen számára, szal abszolút nem elsődleges skill. Másodiknak csodás persze. Ja és arról se feledkezzünk meg, hogy az "csak" +5% CREW skill, nem +5% a tulajdonságokra, ez hatalmas különbség.

12 éve 4 hónapja #3466 Írta: ZooleK
Legyen igazatok, nektek az a fontosabb, én 3. skillként teszem fel max. A ventilátorral kapcsolatban igazad van, ez elkerülte a figyelmem ebben az esetben. Az 5% crew skill pedig szinte mindent befolyásol, amihez a legénységnek köze van, az megkapja.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.