Jelenleg 56 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 7 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 17 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 4 hónapja #42038 Írta: goli11
Megválaszolva: goli11
Szia!
Az elején lesz egy kis szívás, amig ki nem fejleszted az összes modult (lassú, gyenge torony, gyenge löveg). A top ágyúja véleményem szerint jobb mint a Hellcat-é. Az igaz, hogy a legénységnek is kell a 100% tapasztalat + a skillek. Én nagyon megszerettem. Lassan fájó búcsút veszek tőle, ha lesz akció a proto-ra.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 4 hónapja #42114 Írta: tomesz87
Megválaszolva: tomesz87

Sziasztok. T20 és az utána lévő tankokról kellene vélemény. Már egy ideje filózok, hogy megvegyem e a T20-at.

Szia!

A T20 egy amolyan light/med keverék. Ennek hátránya, hogy egy papírdoboz, amit az lyuggat ki, aki akar. Pár dolgot le lehet venni lánccal, de erre nem lehet alapozni. Lényegében bármi átlövi ami szembe jön.

Előnye viszont, hogy gyors. Persze nem egy dragster, de medhez képest jó tempót lehet vele menni korrekt fordulékonysággal.

Egyedül inkább ne támadj vele, csak sérült, leharcolt ellenfeleknek vidd be a kegyelemdöfést ha kínálja magát a szitu. Csapatban mozogva, támogató tanknak viszont nagyon jól használható. A legjobb módszer szerintem, ha megvárod, míg az ellenfelek ellövik magukat, vagy oldalba támadod őket, kihasználva a mozgékonyságát.

Pershing: Eddigre remélhetőleg megbarátkoztál a T20 ágyújával. Ez azért fontos, mert itt is ez kísér végig. Én ráraktam a Top csövet, de észrevehetetlen a különbség a két ágyú között.

Nem úgy a két tank között: A Pershing ugyanis inkább med/heavy keverék. Lassabb, de jobban páncélozott. Lánccal le lehet venni dolgokat, plusz a tornyán lévő lövegpajzs is jó szolgálatot tesz. Ennek ellenére nem szeretem. Amilyen lendületesen haladt a T20, ez olyan szenvedős.
Az ágyú ezen a szinten már gyenge (kivéve golddal), cserébe több mozgékonyságot veszít, mint amemnnyi páncélt kap.

Patton-ök: Ezeket tesztszerón játszottam elég sokat, mert próbáltam magam meggyőzni, hogy jó lesz ez a vonal. Nem lesz.

A versenyelőnye a többi medhez képest a látótáv (410, illetve 420m). Viszont a plusz látótáv ellenére azok hamarabb veszik észre, mert olyan botrányosan szar a camoja mindkét Pattonnek.

A többi paraméterben pedig egyszerűen gyengébb. A felépítmény magas, a torony kevésbé pattintós, mint az orosz/japán medeké. Bár a toronnyal pattintás amúgy is esélytelen, mert akkora tumor van rajta (kupola), hogy kis túlzással artyval is belövöd 700m-ről. Szóval a manapság divatos medekhez képest lassabb, nagyobb és könnyebb belőni. Bomba vétel! :) Az ágyúja viszont jó, de nem kompenzálja ezeket.

Bár sok rosszat írtam most róla, biztosan ki fogom fejleszteni, mert tetszik. Viszont ha sokoldalú, versenyképes tankot akarsz, ajánlom helyette az Obj.140, STB-1, T-62A valamelyikét. Vagy Bat-Chat. Ezekkel hasítanak a nagyok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, tankaranka69

11 éve 4 hónapja #42157 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
7,5 verzió elött a tier X csúcs med járműve az M48 volt.
Aztán brutál nerf-et kapott, most olyan....átlagos, nem jó, nem rossz.
Amit az előtte levőkről írtak a többiek helyes, kis kiegészítés:

- T20 - vég egy nagyobbat sebző med, ami nem derp gun-os. pontos!!!
- M26 - én megvettem rá a nagyobbik csövet, mert a pikabú játéksítulnál jól jön minden századnyi célzás javulás, minden pontosabb lövés (pikabú: gurul - céloz - lő - visszagurul - tölt)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #42167 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Üdv. Szerintetek érdemes váltani Hellcatról T25/2 -re? Most úgy tudnám meg venni ha eladom a Hellcattot, de sokan csalódtak a T25/2-be a Hellcathoz képest szerintetek? Vagy tartsam meg inkább? Köszi előre is .

Szia Tasken!

Nekem kicsit szenvedős volt a t25/2 az elején. A nagy tornyot vedd meg rá mihamarabb, az pattint már rendesen. Hull down erősen ajánlott, csak támogató játékra jó. Nehéz vele játszani, az ágyúja tier 9 ellen nagyon gyenge. Sok gold legyen betéve(drága).

Ez egy LASSÚ hellcat egy tierrel magasabb szinten. Nem lehet őket összehasonlítani.

Amiket eddig kipróbáltam azok közül, benne van az 5 legrosszabb tankban.

Természetesen valaki nagyon jól játszik ezzel a tankkal is. A múltkor a t29-emmel egy csapatba kerültem egy WOT teszterrel. :) élmény volt nézni, ahogy szétkapkodta a nyolcasokat. Végére 4200-as sebzéssel zárt.

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #42177 Írta: malacka
Megválaszolva: malacka
Én is váltottam amx 50 100 szerintem gyenge lövöldözgetek vele azt alig sebez. El is adtam most már csak td vannak azok legalább sebeznek igaz lassuak de isu 152 odalövök 700 felett sebezz full. su152 is 600 felett full nem ilyen 200 hp vesz le :ohmy: Most a t28 ra pályázok. :pinch:

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #42182 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001

Sziasztok. T20 és az utána lévő tankokról kellene vélemény. Már egy ideje filózok, hogy megvegyem e a T20-at.

A T20 szerintem meccs elején (0-0) egy harmadik sorba való support tank és kb felénél ( 8-9 ) ki lehet használni a reltíve nagy alfáját és mozgékonyságát.
Könnyen sebezhető tank, bújni kell vele, a camoja jó ráadásul alacsony profilú, könnyű vele rejtőzködni. Ha valamit pattint azt csak kupolával teszi.
Ajánlom hogy minimum 75%-al kezdd meg a tankot és egyből rakd rá free xp-ből vagy valahonnan a nagyobb ágyút (torony is kell és talán egy fejlesztett felfüggesztés is!).
Ha megvan és még van keret akkor egy töltésgyorsító, álcahááló mehet rá, ha még van hely akkor egy vertikális stab.
Mindig legyen nálad repair pack és medkit tüzet nem kap könnyen helyére betehetsz mondjuk egy nap repairt vagy egy 100-as benzint.
Fontos hogy ha domb van a pályán akkor használd ki, de csak akkor ha biztonságos! Egyedül soha ne menj vele.
Ja és T21-es tankkal együtt ne fejleszd mert összetéveszted őket :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

11 éve 4 hónapja #42186 Írta: Tasken10
Megválaszolva: Tasken10
Értem köszi a tanácsot.

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #42234 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok
Megvettem az új vasat első attack igaz vereség,de nem lesz rossz.A IX-es X-es vasak próbáloztak de meg sem karcoltak :)

Mellékletek:

11 éve 4 hónapja #42239 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Elnézést, de ezzel a legénységgel, nagyon nehéz lesz....
A parancsnoknak már őrnagyi rang kellene, a töltőnél meg egy nem aktív BIA van.
De Te tudod, majd fejlődnek....

11 éve 4 hónapja #42248 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
Hát igen.
T28-tól viszem ezt az ágat,T95-ből most lettek étképezve a srácok az alsó tag azt egy M37-ből képeztem át mert csak ott lődörgött a barakban.(mivel a T95 csak négy emberkés)ja és a harmadik képesség van fejlesztve.Ez van ennyit tudnak.....

11 éve 4 hónapja #42458 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr
Sziasztok!

Kérdésem lenne T29 legénységgel kapcsolatban.

A két töltőnél vacillálok, hogy mi legyen a következő képesség, eddig BIA és javítás van. Mit tanácsolnátok 3.-nak?
Álca, tűzoltás hát nem is tudom... Nem szokott égni, és ha 1-2 emberen van álca az szerintem nem oldja meg azt a problémát, hogy egy bálna teste van szegénynek.
Biztonságos elhelyezés? Ennek van köze ahhoz, hogy nem sérül olyan könnyen a lőszerrekesz nem? Mert azt azért el szokták lőni.
Előérzet, adrenalin roham: ezek szerintem igazán egy végjátékos helyzetben jelentenek előnyt.
Mindegyiknek érzem, hogy miben segítene csak nem tudom melyik lenne a leghasznosabb, ezért kérnék tanácsot/véleményt!

11 éve 4 hónapja #42459 Írta: Bombázó
Megválaszolva: Bombázó
Szia.
Lenne 1 olyan kérdésem , hogy hogyan kell az Önjáró és a Páncélvadász tankokat kezelni, célozni és használni? Vagy hol találok róluk leírást .
Köszönöm előre is a segítségedet .
Szia.

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #42474 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Szia.
Lenne 1 olyan kérdésem , hogy hogyan kell az Önjáró és a Páncélvadász tankokat kezelni, célozni és használni? Vagy hol találok róluk leírást .
Köszönöm előre is a segítségedet .
Szia.

Üdv!

Az artykról részletes leírást itt találsz

TD-kről most hirtelen nem tudok linkelni semmit, érdemes youtube-on videokat nézegetni, illetve ajánlom a fenti menüben a "kezdőknek" menüpontot. ;)

Illetve arra figyelj oda, hogy lehetőleg a megfelelő topikba írd a kérdéseid/gondolataid.

11 éve 4 hónapja #42475 Írta: Iranyzo
Megválaszolva: Iranyzo
Én még itt néznék szét a helyedben...
Kezdőknek

11 éve 4 hónapja #43298 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
A hétvégi arty akció ellenére nekiálltam mert húznom kell a legényeket és 2szeres a szorzó, de a lényeg ez:

Csak t25/2vel mentem, nem olyan rossz ez a tank.
Hellcatnél sokkal lassabb, de legalább hozzászoktat kicsit majd a protohoz, az ágyúja meg persze igényli az aranyat, bár még csak a kisebb van fent, de átlagban pozitívban jövök ki.
Örök helye biztos nem lesz, de nem olyan szenvedős mint azt olvasni lehet róla.
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 59 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.