Hát, azt kell mondjam 5 nap alatt 6 milla nem nagy mutatvány. Tudom, sokan gyűlölik alapból a T34-et de nekem bejön. 5 skilles legényeket berakva azért képes dolgokra T10-ben is. Ha farmolok vele, egy este szoktam vele összelőni 1.5 milla körül. Ha 1 milla alatt hoz egy este szinte biztos hogy béna voltam vagy a WoT ültetett fel a szopórollerre.
Triagia toggal fél+ nap alatt > 850k+ Szóval én nem tartom soknak amit írtál.
Egy rendes napi játék anno sp-vel prem számlával volt (mondjuk 40+- csata alatt) 2millió kredit körül és olykor lőttünk goldal is vele. (ez olyan átlag és jó eredmény volt kb)
Ehhez mérd szerintem. Egy jó prem tank t8ban átlag 40-55k kreditet kell hozzon számlával, anélkül meg számolj utána
Szerintem ha már valaki farmolni készül, legalább legyen élvezet is a csata, és mondjuk egy jelenlegi sp-vel, vagy t34-3-al inkább csak összeszorított fogakkal verejtékkel lehet rendes eredményt hozni.
Hát, azt kell mondjam 5 nap alatt 6 milla nem nagy mutatvány. Tudom, sokan gyűlölik alapból a T34-et de nekem bejön. 5 skilles legényeket berakva azért képes dolgokra T10-ben is. Ha farmolok vele, egy este szoktam vele összelőni 1.5 milla körül. Ha 1 milla alatt hoz egy este szinte biztos hogy béna voltam vagy a WoT ültetett fel a szopórollerre.
Ne hasonlítsál már össze egy T34-et egy kínai meddel...
Egy dolog közös bennük: Prémium tank mind2.
Persze...Én is tudnék egy teljes nap akár 2-3 millát is ha nem lenne más dolga is az embernek, csak annyi hogy itt üljön és "kockuljon".
Triagia toggal fél+ nap alatt > 850k+ Szóval én nem tartom soknak amit írtál.
Egy rendes napi játék anno sp-vel prem számlával volt (mondjuk 40+- csata alatt) 2millió kredit körül és olykor lőttünk goldal is vele. (ez olyan átlag és jó eredmény volt kb)
Ehhez mérd szerintem. Egy jó prem tank t8ban átlag 40-55k kreditet kell hozzon számlával, anélkül meg számolj utána
Átlagos kör esetén akár többet is hoz az enyém...Akkor csak jó prém az enyém is...
...legalább legyen élvezet is a csata, és mondjuk egy jelenlegi sp-vel, vagy t34-3-al inkább csak összeszorított fogakkal verejtékkel lehet rendes eredményt hozni.
Nem nagyon szoktam leizzadni egy-egy csata után...
Last edit: 10 éve 9 hónapja by JackassJana.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00
Nah megvettem a wz-120 at felpakoltam cuccokkal persze stcok ágyú stb , első csata 250 dmg pattog t-29-ről t-54 nemmegy át szemből sehol, cserébe engem mindenhol ütnek + kigyújtanak, úgyérzem h még lessz egy pár kellemetlen csatám vele mire fullos lessz *.*.... mind1 megy parkoló pályára -- > csak firstwin
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor
Miből gondolod, hogy nincs más dolgom? Naponta átlag 10 órát melózok, hazaérek kb este 7-re, utána család 10-ig, aztán ha van erőm WoT. Na így jön össze az amit írtam. Ha ez kockaság hát nagyon el vagy tévedve Ennek tükrében még jobban elgondolkodnék, hogy amit összehozol azzal a "fantasztikus" prém tankoddal tényleg jó eredmény-e...
Ne hasonlítsál már össze egy T34-et egy kínai meddel...
Egy dolog közös bennük: Prémium tank mind2.
Persze...Én is tudnék egy teljes nap akár 2-3 millát is ha nem lenne más dolga is az embernek, csak annyi hogy itt üljön és "kockuljon".
Sziasztok!
A 113 milyen tank? Mármint a WZ-hez képest. Érdemes megvenni? Olvastam, hogy sokszor nerfelték már. Csatában keveset láttam, nem túl népszerű. Minden jó tanácsot és javaslatot tisztelettel megköszönök.
További szép napot!
Kipróbáltam a nagy testvérét a WZ-111-nek az 1-4-et és igen faintos. Nagy motoron kívül minden rajta van, igazán kellemes jármű, frontja, tornya jó, ágyú kicsit pontatlan, de lehet vele jól aprítani közelről:
Elég jó krediteket kicsalok ebből a "karikatúrából"
5 nap alatt 6 milla.
Ettől még egy szar tank. Ha van egy kis göröngy az ellenfél csal ki belőled 1400 HP-t, plusz állandóan felrobban, ha nem, kigyullad. A tornya jó, a teste borzalom és ha hull downban van, nem tud lőni. Az ágyúja az ördög és legalább lassan is tölt. Én egy forintot nem adnék érte (na jó, egyet azért igen ).
Ettől még egy szar tank. Ha van egy kis göröngy az ellenfél csal ki belőled 1400 HP-t, plusz állandóan felrobban, ha nem, kigyullad. A tornya jó, a teste borzalom és ha hull downban van, nem tud lőni. Az ágyúja az ördög és legalább lassan is tölt. Én egy forintot nem adnék érte (na jó, egyet azért igen ).
Rendben...Ez a te véleményed...
Hál'istennek nem vagyunk egyformák
Rendben...Ez a te véleményed...
Hál'istennek nem vagyunk egyformák
Nekem nem fáj, ha te játszol vele, én nem szeretem.
Sziasztok!
A 113 milyen tank? Mármint a WZ-hez képest. Érdemes megvenni? Olvastam, hogy sokszor nerfelték már. Csatában keveset láttam, nem túl népszerű. Minden jó tanácsot és javaslatot tisztelettel megköszönök.
További szép napot!
113-at mostanában szerintem javították, nagyobbakat ver, valamint jobban pattog, nemrég mentem vele Malinovkán egy 5400 dmg, 7100 páncél által felfogott dmg-es kört, hulldown-os helyről szinte kibányászhatatlan a 121-el egyetemben... Heavy közül a leggyorsabb, Is-7-nél gyorsabban tölt, igazi rush tank, a kulcspozíciókat hamar el lehet vele érni... Én igazi heavy-játékosoknak ajánlom, valamint az ág is jól játszható, IS-2-re kell egy kis idő, amíg ráérzel, de a 110, valamint az 1-4 eszméletlenül jó, ha visszavennék egy 9-es tankot, biztos, hogy valamelyik kínait választanám...
Fun céljából játszom csak a light ággal, viszont nem tudom hogy érdemes-e tovább menni a 132-re. A lövege nem lesz sokkal jobb, kis átütés és ugye kis tűzgyorsaság az amit kap, viszont 9-10-be megy csak.
Fun céljából játszom csak a light ággal, viszont nem tudom hogy érdemes-e tovább menni a 132-re. A lövege nem lesz sokkal jobb, kis átütés és ugye kis tűzgyorsaság az amit kap, viszont 9-10-be megy csak.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...